Set tenis de masa DONIC Flex Outdoor

Setul FLEX pentru exterior de la Donic-Schildkröt contine 2 piese din noile palete inovatoare pentru exterior realizate dintr-un plastic cu 2 componente. Un miez dur, rezistent la torsiune, realizat din plastic negru plus un al doilea plastic moale, antiderapant (cauciucat) in rosu pentru prindere, prindere sigura, rotire, accelerație, etc.

788647
Pret:  

296,31 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Set tenis de masa DONIC Flex Outdoor primesti 29 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,70 lei.

Set tenis de masa DONIC Flex Outdoor

Aceste noi tipuri de palete pot tine pasul cu ușurinta cu orice paleta de agrement din lemn! In acelaai timp, sunt impermeabile (deci pot fi uitate in gradina cand ploua), sunt lavabile și, prin urmare, mai igienice (ideale pentru facilitati publice precum scoli, cluburi de tineret, case parohiale etc.).

Sunt, de asemenea, mult mai robuste, pot cadea fara a se imprastia lemnul. Setul include si plasa Flex de la Donic-Schildkröt: o plasa de tenis de masa absolut noua si inovatoare. Un mecanism special de roll-up sau roll-out cu un arc puternic, integrat in cele doua stalpi de plastic, permite ca aceasta plasa sa fie instalata continuu practic pe orice masa pana la o latime maxima a mesei de 175 cm. Plasa nu poate fi atasata doar la fiecare masa de tenis de masa, ci mai presus de toate la masa de birou, masa de bucatarie, masa, masa bistro, poate chiar pe masa scolii - acest lucru inseamna ca tenisul de masa poate fi jucat spontan si flexibil oricând si oriunde fara achiziționarea scumpa a unui platou de tenis de masa.

Asamblare si demontare in cateva secunde. Carcasa robusta din plastic cu cleme cu arc pentru fixarea pe masa, inclusiv tampoane de cauciuc antiderapante, grosimea maxima a fetei mesei de 4,5 cm, rezistenta la intemperii, plasa din nailon reglabila pe lungime, autotensibila.

Caracteristici:

  • Dispune de 2 x palete de exterior Alltec Hobby
  • 2 x mingi de ping pong poli 40+
  • Plasa flexibila pentru tenis de masa (inovatoare, plasa din nylon rezistenta, instalare rapida datorita sistemului de prindere cu tampoane de cauciuc, pentru orice latime a mesei pana la lungimea maxima neta 175cm, grosimea maxima a placii 4,5cm)
  • Cutie de plastic practica
  • Resigilabila pentru depozitare
  • Dimensiune produs: 19 cm x 9.5 cm x 29 cm ( L x l x H )
  • Greutate neta produs: 747 g
  • Greutate bruta produs: 1030 g
  • Cod EAN 4000885886474.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs