Barca fibra BENETEAU ANTARES 8 OB V2 Cruising, 8m, 9 persoane, max. 250CP

Antares 8 OB este pilotina perfecta pentru escapade in apele de coasta propusa de Beneteau. Puternica, dar in acelasi timp foarte agila. Spatiul interior este optimizat pentru confort maxim raportat la dimensiunile ambarcatiunii.

ANTARES8OB
Pret:  

379 400,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 3 ani Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Barca fibra BENETEAU ANTARES 8 OB V2 Cruising, 8m, 9 persoane, max. 250CP primesti 37940 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 37964 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 11 389,20 lei.

Barca fibra BENETEAU ANTARES 8 OB V2 Cruising, 8m, 9 persoane, max. 250CP

Agila, puternica și foarte locuibila, ambarcatiunea BENETEAU Antares 8 emană caracter. Barca ideală pentru explorarea țărmurilor în completă siguranță. Minunată pentru o pauză de câteva zile.

Designul exterior

Coca inovatoare a lui Antares 7 se remarca prin siguranța și abilitatea remarcabila de a naviga pe ape agitate, oferind senzații de pilotare minunate. Această barcă are o siluetă foarte elegantă, datorită profilului puternic V. Planul inteligent al punții oferă trei posibile aranjamente diferite ale scaunului din cabină.

Designul interior

Unica pentru o barcă de această dimensiune, habitabilitatea Antares 8 o deosebește de alte cambarcatiuni cu motor din această categorie. Accesul la timonerie se face printr-o ușă mare de sticlă glisantă, adăpostind un spațiu de locuit modular bine echipat. Există o cabină dublă sub timonerie la prova bărcii, cu depozitare și duș cu baie privată, astfel încât să puteți rămâne la bord câteva zile. Elementele din lemn de nuc, barca oferă o atmosferă foarte contemporană.

O mulțime de oferit pentru dimensiunea ei

Proiectate pentru a face din viața la bord o adevărată plăcere, accesoriile exterioare și interioare ale Antares dau croazierelor de coastă senzatia unei croaziere la mare distanța.

Bancheta din cabina de pilotare

Rotita inteligent, banca din stația de pilotare oferă poziții diferite pasagerilor: orientate spre mare sau orientate spre masa de salon. Noaptea, poate fi coborâta pentru a se transforma într-o cușetă dublă foarte mare.

Motorizare

BENETEAU Antares 8 suporta bucură de o putere de propulsie de până la 250 CP.

Barca fibra BENETEAU ANTARES 8 OB V2 Cruising, 8.20m, 9 persoane, max. 250CP - caracteristici:

  • Lungime totala 8.06 m
  • Lungime carena 6.99 m
  • Latime maxima 2.76 m
  • Capacitate 9 persoane
  • Greutate (fara motor) 2545 kg
  • Capacitate rezervor benzina 280 litri
  • Capacitate rezervor apa 100 litri
  • Motorizare maxima 250 CP
  • Certificare CE C9 - D9.

Fisa ambarcatiunii.

CuloareAlb
MaterialFibra de sticla
Capacitate9 persoane
Putere motor250 CP
Lungime ambarcatiune800 cm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs