Aragaz cu suprafata ceramica WALLAS 800DSL pentru ambarcatiuni, motorina, 12V, 950-1400W

WALLAS 800DSL - Pentru navigatorii care apreciază siguranța și designul legendar scandinav. Noul aragaz Wallas 800DSL este cea mai bună alegere pentru navigatorii cu spațiu limitat - potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși navigatori / bucătari!

Pret:  

9 230,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Aragaz cu suprafata ceramica WALLAS 800DSL pentru ambarcatiuni, motorina, 12V, 950-1400W primesti 923 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 923 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 276,90 lei.

Aragaz cu suprafata ceramica WALLAS 800DSL pentru ambarcatiuni, motorina, 12V, 950-1400W

800DSL are suprafața ceramică Wallas Design, ceea ce îl face ușor de curățat și confortabil de utilizat. Noul arzător Wallas GB funcționează bine cu motorina rutiera  și este conceput pentru a funcționa viitoarele sortimente de motorina care pot include mai multe componente regenerabile. Noul arzător generează emisii foarte scăzute (NOx și HC), foarte importante pentru clienții care respectă mediul înconjurător.

Acest nou design poate găzdui un capac de încălzire pentru încălzirea ambarcațiunilor, iar sistemul său de evacuare coaxial oferă o rezistență la vânt îmbunătățită, maximizând protecția la evacuare, respectând în același timp cele mai stricte reglementări de siguranță. Eșapamentul coaxial asigură conductele de eșapament reci, în timp ce procesul nostru de ardere laminară închis elimină impactul umidității cabinei. Evacuarea coaxială maximizează, de asemenea, puterea și eficiența arzătorului / încălzitorului.

Includerea capacului exclusiv de încălzire cu aragaz oferă o sursă de căldură curată și eficientă. Când sunteți gata să gătiți, deschideți doar capacul încălzitorului! După gătit, trebuie doar să închideți capacul încălzitorului pentru a proteja suprafața fierbinte și a furniza căldură controlată, caldă și uscată în cabină.

Noul Wallas 800DSL este un înlocuitor excelent pentru modelele Wallas 800 sau 800t.

Culoare neagră pentru aragaz și capacul de încălzire 220

Culoare antiaderenta. Mai ușor de curățat și funcționează la temperaturi ridicate. O alegere excelentă pentru interiorul modern al bărcii.

Fără propan!

  • Procesul de combustie diesel Wallas elimină necesitatea combustibililor gazoși periculoși mai grei decât aerul.
  • Scapă de propan și uită de purtarea buteliilor de gaz grele în barca ta.
  • Economisiți spațiu valoros eliminand dulapul buteliei de gaz sau pastrandu-l pentru utilizări mai bune.

Fără flacără expusă sau deschisă

  • O flacără expusă într-o barcă este un potențial pericol. O flacără expusă generează, de asemenea, umiditate în barca dvs. și arde oxigenul.
  • Niciunul dintre aragazele Wallas nu are flacără expusă, dar unele trag aer de ardere din cabină și trimit toate gazele de eșapament peste bord, îmbunătățind calitatea aerului din cabină.
  • Spre deosebire de alte sisteme, Wallas 800D atrage aerul de ardere din exteriorul cabinei și forțează evacuarea peste bord, deci nu există flacără deschisă. Acest proces pastreaza interiorului cabinei uscat.

Combustibilul pentru aragazul dvs. este deja la bord!

  • Dacă aveți un motor diesel, este foarte convenabil să ridicați motorina pentru aragazul dvs. din rezervorul principal cu tubul nostru de preluare a combustibilului.
  • De asemenea, exista rezervoare separate de motorină pentru bărci cu motor pe benzină.

2+1 ani garantie

Se oferă o garanție de 2 + 1 ani pentru toate produsele Wallas. Înregistrați-vă unitatea pe siteul oficial și obțineți al 3-lea an de garanție.

Caracteristici:

  • Combustibil: Motorină
  • Putere: 950-1400 W
  • Tensiunea de funcționare: 12 V
  • Consum de combustibil: 0,10-0,15 l / h
  • Consumul de energie electrică: max 0,4A, min 0,2A, capac ventilator 220D: max: 0,6A, min: 0,4A
  • Dimensiuni: 330 x 271 x 180 mm
  • Greutate: 7 kg.

Manual

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs