Suport pahar RAILBLAZA DrinkHold, White

DrinkHold de la RAILBLAZA este un suport pentru pahar ușor de atasat, care menține băutura mereu la îndemână.

915136
Pret:  

58,31 lei

-6,69 lei

PRP: 65,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Suport pahar RAILBLAZA DrinkHold, White

Singurul lucru mai bun decât o băutură rece într-o zi caldă (sau invers), este să aveți una la îndemână în timp ce vă aflați pe barca, PWC sau caiac oricând doriți. Drink Hold de la RAILBLAZA este ușor de atasat pentru a-ți menține băutura mereu la îndemână. Fabricat în Noua Zeelandă din plastic rezistent la UV. Se potrivesc la bărci, gonflabile, caiace, bass bout, iahturi, nu există nicio limită unde pot fi folosite

Fabricat în Noua Zeelandă din plastic rezistent la UV

Se potrivește oricărui port RAILBLAZA, ușor de îndepărtat și depozitat atunci când nu este utilizat și păstrează cani de cafea și pahare
Drink Hold de la RAILBLAZA este accesoriul convenabil pentru a vă menține în siguranță ceașca, cana de cafea, băutura sau bea sticla. Fiind un produs RAILBLAZA, Drink Hold poate face mai mult decât să îți păstrezi băutura în siguranță în timp ce mergi într-un Kingfish sau citești un grafic. Acest suport universal pentru cupa marină este, de asemenea, perfect pentru atârnarea nălucilor sau a depozitării instrumentelor .

Ca toate accesoriile RAILBLAZA StarPort, Drink Hold poate fi îndepărtat și transferat cu ușurință pe un alt suport sau depozitat atunci când nu este utilizat. Super ușor!

Dacă sunteți în căutarea unui suport pentru băuturi sau pahare pentru caiac, barcă, canoe (sau orice alt fel de navă marină), atunci nu căutați mai departe decât RAILBLAZA Drink Hold.

Materiale:

  • StarPort - AES Acrilonitril etilen stirant rezistent la UV
  • Slide Locking - Policarbonat
  • Suport de băutură - polipropilenă
  • Elementele de fixare din oțel inoxidabil.
CuloareAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs