Sistem RescueMe OCEAN SIGNAL EPIRB1 Pro with CAT1 automatic GPS

În conformitate cu Directiva RED 2014/53/UE. Eliberare automată fără plutire cu GPS încorporat cu 66 de canale. LED-uri foarte luminoase. IMO și GMDSS.

29.647.02
Pret:  

4 304,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sistem RescueMe OCEAN SIGNAL EPIRB1 Pro with CAT1 automatic GPS primesti 430 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 430 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 129,00 lei.

Sistem RescueMe OCEAN SIGNAL EPIRB1 Pro with CAT1 automatic GPS

RescueMe EPIRB1 Pro funcționează în banda de satelit de 406 MHz. Această bandă cuprinde frecvențele internaționale de primejdie care sunt monitorizate în permanență de către Cospas-Sarsat, operatorul internațional de sateliti de căutare și salvare, asigurând un răspuns rapid la recepționarea unui semnal, indiferent de locul în lume.

Fiind cel mai compact radiofar sau EPIRB cu indicare a poziției de urgență din lume, EPIRB1 Pro îmbină statura sa compactă cu un design durabil, făcându-l o opțiune practică pentru a satisface nevoile tuturor navelor care nu sunt guvernate SOLAS (pentru nave SOLAS vezi EPIRB3 Pro).

Produsul a fost proiectat pentru o eficiență maximă și se mândrește cu o durată de viață a bateriei de 10 ani, pe lângă o durată de funcționare excelentă atunci când este activat, păstrând serviciile de salvare actualizate cu locația dvs. pentru mai mult timp.

• Cel mai compact EPIRB Float Free / Amprentă la sol cu ​​30% mai mică (de obicei)

• Receptor GPS cu 66 de canale de ultimă generație pentru achiziție rapidă și precisă a poziției

• Consola Float Free, carcasă de eliberare automată cu unitate de eliberare hidrostatică

• Lumini stroboscopice de mare intensitate

• 10 ani de viață a bateriei

• Comenzi de operare intuitive protejate de activarea accidentală

• Clasa 2 EPIRB (-20°C – +55°C) pentru uz general

• Baterie nepericuloasă Această EPIRB este echipată cu o baliză de orientare de 121,5 MHz utilizată de serviciile de salvare pentru locația apropiată a navelor aflate în primejdie. În plus, EPIRB este echipat cu o lumină stroboscopică LED de înaltă luminozitate pentru un impact suplimentar, în special pe timp de noapte.

Pentru situațiile de urgență în care un utilizator nu este capabil fizic să ajungă la EPIRB la timp, EPIRB1 Pro vine și cu o carcasă cu eliberare automată de Categoria I (denumită în mod obișnuit „fără plutire”).

Acest lucru asigură că EPIRB este instalat automat din suport de către unitatea internă de eliberare hidrostatică, apoi se activează și plutește automat la suprafață pentru a trimite mesajul dvs. de primejdie rețelei de satelit.

Carcasa cu eliberare automată (ARH) include, de asemenea, un adaptor convenabil care oferă mai multe opțiuni de modernizare.

Utilizați adaptorul pentru a monta cu ușurință ARH folosind aceleași găuri de montare care au fost utilizate anterior pentru EPIRBS mai vechi și mai mari, cum ar fi Ocean Signal E100/E100G, Jotron Tron 60s și McMurdo E5/G5.

Transmițătoare prin satelit 406/121,5/GPS MHz

Transmisie prin satelit: 406,040 MHz, 5 wați (nominal)

Transmisie Homing: 121,5 MHz, 50 mW (nominal)

Putere de ieșire: 5 wați (nominal)

Receptor GPS: 66 de canale

Compatibil MEOSAR: Da

Lumină stroboscopică cu ciclu de lucru redus

Tip de lumină: LED de înaltă intensitate

Putere de ieșire: >1 Candela

Baterie Tip: litiu primar

Chimie: dioxid de mangan (LiMnO2 Durată de funcționare: >48 ore la -20°C

Interval de temperatură de funcționare: de la -20 °C la +55 °C (de la -4 °F la +131 °F)

Interval de înlocuire: 10 ani

Dimensiune (numai EPIRB / Antena sus): 340 x 89 x 100 mm

Dimensiune (suport): 237 x 191 x 121 mm

Greutate (EPIRB și suport): 1250 g

Greutate (doar EPIRB): 422 g

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs