Acumulator Li-ion REBEL-CELL 36V 70A, 16,6 kg

Rebelcell și-a extins gama cu bateria Li-ion, 36V70A este ultima sosita in familie, o baterie puternică de litiu, ușoară, concepută pentru a alimenta atât motoarele convenționale cât și cele electrice de forță / trolling 36V.

RB36V70A
Pret:  

12 450,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Acumulator Li-ion REBEL-CELL 36V 70A, 16,6 kg primesti 1245 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1245 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 373,50 lei.

    Acumulator Li-ion REBEL-CELL 36V 70A, 16,6 kg

    Rebelcell și-a extins gama cu bateria Li-ion, 36V70A este ultima sosita in familie, o baterie puternică de litiu, ușoară, concepută pentru a alimenta atât motoarele convenționale cât și cele electrice de forță / trolling 36V.

    Prezente pe piata de peste un deceniu, Rebelcell s-a transformat rapid in leaderul brandurilor de energie portabila din Europa, cu o gamă de baterii cu litiu concepute pentru a alimenta motoarele electrice de pescuit, electronice marine și necesitățile portabile de energie în aer liber (pescuit, exterior, marin, camping).

    Recent, Garmin și Lowrance au introdus motoare electrice cu putere foarte mare. Aceasta înseamnă că pot funcționa atât cu baterii de 24V, cât și cu cele de 36V (și pot oferi o tracțiune mai mare cu o baterie de 36V). Și datorită tehnologiei motorului fără perii, consumul de energie este substanțial mai mic decât la motoarele convenționale cu perii de carbon.

    In timp ce motoarele de pescuit de 24V sunt în prezent standardul pentru bărcile de pescuit la rapitori, credem că segmentul de motoare de 36V va crește puternic, depășind în cele din urmă 24V ca standard: pe măsură ce bărcile devin mai mari, crește și nevoia de energie. Vrem să captăm o cotă dominantă din piața în creștere a bateriilor de 36V și am decis să dezvoltăm o baterie Li-ion de 36V.

    NOU! Baterie litiu 36V70 (2,69 kWh) cu indicator de stare de încărcare integrat. Special dezvoltat pentru a fi utilizat în bărcile de pescuit cu motor electric de 36V. Compatibil atât cu motoarele tradiționale cu perii de carbon de 36V (de exemplu, Minn Kota Ultrex, Ulterra și Riptide), cât și cu motoarele fără perii. (de ex. Lowrance Ghost, Garmin Force). Înlocuiește pachetul de baterii cu plumb de până la ~ 3 x 12V130Ah cu economii de greutate de până la 100 kg.

    Avantaje:

    • COMPACT & UȘOR: bateria cântărește 16,6 kg și este cu până la 70% mai compactă decât un pachet echivalent (3 x 12V130Ah). Economisește până la 100 kg în greutatea bateriei.

    • Usor de folosit: poate fi reîncărcată rapid și între încărcări (reîncărcare completă în 4-5 ore cu încărcător rezistent la apă de 20A. Indicator digital de stare de încărcare (tensiune /%).

    • COSTURI MICI : cu până la 50% pe an mai mici decât o baterie cu plumb.

    • PERFORMANȚĂ DE TOP: descărcare profundă (până la 100%) și impuls puternic continuu fără efecte negative asupra performanței sau duratei de viață.

    • VIATA FIABILĂ ȘI LUNGĂ: protecție la socuri electrice încorporată (împotriva descărcărilor profunde, supratensiunii, temperaturilor ridicate etc.) prin BMS și durata de viață de până la 10 ani.

    • Garantie: 2 ani.

    VA RUGAM SA CITITI INFORMATIILE DE MAI JOS INAINTE DE A ACHIZITIONA PRODUSUL!!!

    1. A se utiliza numai cu motoare electrice exterioare de 36V. Utilizați întotdeauna o siguranță adecvată între baterie și motorul de pescuit pentru a le proteja pe ambele și utilizați cabluri ale bateriei (cu conectori cu limbă M8) cu grosime suficientă și conectori (ANEN) pentru a vă conecta motorul de pescuit la baterie pentru o conexiune sigură și fiabilă.

    2. Încărcați numai cu încărcător de baterii Li-ion cu profil de încărcare CC / CV (42V max 50A).

    3. Nu folosiți niciodată cleme de crocodil pentru a vă conecta motorul electric la baterie! Aceste conexiuni nu sunt sigure și pot duce la dezvoltarea căldurii, la situații periculoase și la deteriorarea motorului și bateriei. Deteriorările cauzate de conectori sau cabluri necorespunzătoare sunt excluse în mod explicit din condițiile noastre de garanție.

    4. Bateriile noastre sunt rezistente la apa conform standardului IP54. Nu pot fi complet scufundate în apă și nu pot face față ploilor abundente. Pentru a evita problemele, utilizați un recipient impermeabil pentru baterii și poziționați bateria în poziție verticală la un nivel ușor ridicat, astfel încât să nu stea continuu în apă sau să poată pătrunde apa prin partea superioară a bateriei. Daunele cauzate de apă sunt excluse în mod explicit din condițiile noastre de garanție.

    Tip acumulatorLi-Ion
    Amperaj70 A
    Voltaj36 V
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs