Incalzitor ambarcatiuni Wallas 50 Spartan Air, Diesel, 4.5kW

Incalzitorul de 4.5 kW Spartan Air de la Wallas se remarca si printr-un volum mare de aer circulat in raport cu alte incalzitoare de 4-5 kW. Acest lucru asigura un mai bun efect de uscare si o distributie mai buna a caldurii.

50SPARTANAIR
Pret:  

13 890,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Incalzitor ambarcatiuni Wallas 50 Spartan Air, Diesel, 4.5kW primesti 1389 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1389 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 416,70 lei.

Incalzitor ambarcatiuni Wallas 50 Spartan Air, Diesel, 4.5kW

Datorita procesului de ardere laminara si a ventilatoarelor fara perii nivelul de zgomot al instalatiei este incredibil de scazut in comparatie cu alte incalzitoare disponibile pe piata, fapt apreciat la adevarata sa valoare mai ales noaptea in perioadele de odihna. Incalzitorul Wallas Spartan Air are 3 iesiri pentru aer cald, lucru care contribuie suplimentar la nivelul scazut de zgomot.

50 Spartan Air poate fi instalat chiar si in cabina. Datorita faptului ca beneficiaza de doua intrari independente de aer puteti opta pentru aducerea de aer proaspat de la exterior simultan cu recircularea aerului din cabina.

Standard, 50 Spartan Air primeste si optiunea pentru controlul la distanta (monitorizare, alerte si control).

Acest ultim model de 12v are avantajul că necesită doar o cerință de pornire de joasă tensiune de doar 10 V și are cel mai recent arzător Greenboost pentru o ardere mai eficientă și mai curată, folosind doar 0,16 - 0,46 litri / oră. Ventilatoarele sunt ventilatoare controlate de RPM pentru performanțe optime și unitatea are un nou PCB și un panou de control avansat. Are control inteligent al temperaturii pentru optimizarea încălzirii și a aerului proaspăt.

Panoul de control avansat Spartans New are conexiune Bluetooth / WIFI - acest lucru îl face simplu pentru actualizări de programe și are opțiune viitoare pentru schimbări revoluționare de program. Există, de asemenea, opțiunea pentru termostat Bluetooth detașabil, astfel încât încălzitorul dvs. să poată detecta căldura de oriunde din barcă.

Există, de asemenea, o aplicație nouă pentru Spartan Air / Twin Air, disponibilă din magazinul de aplicații sau de pe Google Play. Vă oferă controlul incalzitorului dvs. de oriunde din barcă. De asemenea, puteți vedea orele de utilizare și numărul de porniri. De asemenea, veți primi memento-uri de service și veți avea opțiunea de a depana mai ușor cu ajutorul ajutorului de depanare intuitiv.

• Control îmbunătățit de joasă tensiune
• Unitatea are un nou PCB și un panou de control avansat
• Arzător Greenboost pentru o ardere mai eficientă și mai curată
• Temperaturile de suprafață foarte scăzute în unitate și conducta de evacuare pot fi montate în interiorul cabinei
• Noul panou de control avansat are conexiune Bluetooth / WLAN
• Ventilatoare controlate RPM pentru performanțe optime
• Actualizări ale programului. Opțiune viitoare pentru program și controale revoluționare
• Controlul aplicației Wallas prin rețea WLAN și Bluetooth
• Opțiune de instalare pe podea sau pe perete
• Control inteligent al temperaturii pentru optimizarea încălzirii și a aerului proaspăt
• Suport pentru baliza cu termostat Bluetooth detașabilă.

Pentru configurarea sistemului complet (tubulatura, grile etc) potrivit ambarcatiunii dvs accesati configuratorul de sisteme de pe pagina producatorului, wallas.fi.

Kit-ul 50 Spartan Air contine:
- incalzitorul Wallas 50 Spartan Air
- conducta alimentare combustibil
- cablu alimentare curent cu siguranta incorporata
- suport montaj unitate 50 Spartan Air
- kit accesorii 17724A
- panou control si kit accesorii 361062
- kit filtru combustibil 603721
- manual.

Caracteristici:

Combustibilmotorina
Putere min1400 W / 3770 BTU
Putere max4500 W / 15340 BTU
Tensiune operare12 V
Consum combustibil0.16 - 0.46 l/h
Consum curent0.7 - 4.5 A
Volum aer procesat102 - 227 mc/h.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs