Invertor/Incarcator 12V 3000W VICTRON Energy MultiPlus II 12/3000/120-32 230V

MultiPlus-II 12/3000/120-32 View larger


WhatsApp Share

MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid. Are toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de transformator de curent extern pentru a implementa PowerControl și PowerAssist și pentru a optimiza autoconsumul cu senzor extern de curent (max. 32A).

PMP122305010
Pret:  

7 824,68 lei

-938,96 lei

PRP: 8 763,64 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor/Incarcator 12V 3000W VICTRON Energy MultiPlus II 12/3000/120-32 230V

MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid.

Are toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de transformator de curent extern pentru a implementa PowerControl și PowerAssist și pentru a optimiza autoconsumul cu senzor extern de curent (max. 32A).

De asemenea, are toate caracteristicile MultiGrid cu anti-insulare încorporată și o listă din ce în ce mai lungă de aprobări de țară.

Notă: pentru o perioadă scurtă de timp acest produs a fost numit MultiGrid-II.

Modele: 3000VA – 5000VA – 8000VA – 10000VA

PowerAssist

MultiPlus-II va preveni supraîncărcarea unei surse limitate de curent alternativ, cum ar fi un generator sau o conexiune la mal. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când, altfel, ar avea loc o suprasarcină. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau a unei surse de la mal cu puterea din baterie.

ESS: Sisteme de stocare a energiei

MultiPlus-II este componenta cheie a unui sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a combina cu încărcătoare solare MPPT sau invertoare fotovoltaice conectate la rețea. Pentru exemple și informații mai detaliate, consultați manualul ESS (Sistem de stocare a energiei).

Alimentare AC neîntreruptă (funcție UPS)

În cazul unei defecțiuni a rețelei, sau când energia electrică a malului sau a generatorului este deconectată, invertorul din Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Monitorizare și control de la distanță

Monitorizați și controlați-vă Multi și sistemul sau sistemele local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde în lume, folosind aplicația VRM gratuită și site-ul web gratuit al portalului VRM. Accesul se poate face de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, prin intermediul Color Control GX sau Venus GX necesar, de la ajustarea Multi până la pornirea automată a unui generator de spate și multe altele.

O funcționalitate MultiPlus, plus ESS (Sistem de stocare a energiei)

MultiPlus-II este un invertor/încărcător multifuncțional cu toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de senzor de curent extern care extinde funcția PowerControl și PowerAssist la 50A respectiv 100A.

MultiPlus-II este ideal pentru aplicații profesionale în afara rețelei maritime, yachting, vehicule și terestre.

Are, de asemenea, funcționalitate anti-insulare încorporată și o listă din ce în ce mai lungă de aprobări de țară pentru aplicarea ESS.

Sunt posibile mai multe configurații de sistem. Pentru informații mai detaliate, consultați manualul de proiectare și configurare ESS.

PowerControl și PowerAssist – Creșterea capacității rețelei sau a unui generator

Se poate seta un curent maxim al rețelei sau al generatorului. MultiPlus-II va ține apoi cont de alte sarcini de curent alternativ și va folosi orice este suplimentar pentru încărcarea bateriei, prevenind astfel supraîncărcarea generatorului sau a rețelei (funcția PowerControl).

PowerAssist duce principiul PowerControl la o altă dimensiune. Acolo unde puterea de vârf este atât de adesea necesară doar pentru o perioadă limitată, MultiPlus-II va compensa puterea insuficientă a generatorului, a malului sau a rețelei cu puterea de la baterie. Când sarcina se reduce, puterea de rezervă este utilizată pentru a reîncărca bateria.

Energie solară: curent alternativ disponibil chiar și în timpul unei defecțiuni a rețelei

MultiPlus-II poate fi utilizat atât în ​​afara rețelei, cât și în sisteme fotovoltaice conectate la rețea și în alte sisteme de energie alternativă. Este compatibil atât cu controlerele de încărcare solară, cât și cu invertoarele grid-tie.

Două ieșiri AC

Ieșirea principală nu are funcționalitate de întrerupere. MultiPlus-II preia alimentarea sarcinilor conectate în cazul unei defecțiuni a rețelei sau când puterea de la mal/generator este deconectată. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

A doua ieșire este sub tensiune numai atunci când AC este disponibil la intrarea MultiPlus-II. La această ieșire pot fi conectate încărcături care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi un încălzitor de apă, de exemplu.

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel și trifazate

Până la 6 Multis pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. De exemplu, șase unități 48/5000/70 vor oferi o putere de ieșire de 25 kW / 30 kVA cu o capacitate de încărcare de 420 de amperi.

Pe lângă conexiunea în paralel, trei unități ale aceluiași model pot fi configurate pentru ieșire trifazată. Dar asta nu este tot: până la 6 seturi de trei unități pot fi conectate în paralel pentru un invertor de 75 kW / 90 kVA și o capacitate de încărcare de peste 1200 de amperi.

Configurarea, monitorizarea și controlul sistemului la fața locului

Setările pot fi modificate în câteva minute cu software-ul VEConfigure (este nevoie de computer sau laptop și interfață MK3-USB).

Sunt disponibile mai multe opțiuni de monitorizare și control: Color Control GX, Venus GX, Octo GX, CANvu GX, laptop, computer, Bluetooth (cu dongle-ul opțional VE.Bus Smart), Monitor baterie, Panou digital multiplu de control.

Configurare și monitorizare de la distanță

Instalați un Color Control GX sau alt produs GX pentru a vă conecta la internet.

Datele operaționale pot fi stocate și afișate pe site-ul nostru web VRM (Victron Remote Management), gratuit.

Când sunt conectate la internet, sistemele pot fi accesate de la distanță, iar setările pot fi modificate.

Specificatii:

  • Greutate: 19 kg
  • Dimensiuni: 546× 275× 147mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 12V
  • Tensiune de ieșire: 230V
  • Curent (A): 120A
  • Putere (W): 2400W
  • Regiune: Marea Britanie, Europa, Australia/Noua Zeelandă, în întreaga lume
  • Tip invertor: Undă sinusoidală pură
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs