Invertor/Incarcator 12V 2000W VICTRON Energy MultiPlus 12/2000/80-50 120V VE.Bus (UL)

MultiPlus, după cum sugerează și numele, este un invertor și încărcător combinat într-un pachet elegant. Numeroasele sale caracteristici includ un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologia hibridă PowerAssist, plus funcții multiple de integrare a sistemului.

PMP122200102
Pret:  

5 917,28 lei

-710,07 lei

PRP: 6 627,35 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor/Incarcator 12V 2000W VICTRON Energy MultiPlus 12/2000/80-50 120V VE.Bus (UL)

MultiPlus, după cum sugerează și numele, este un invertor și încărcător combinat într-un pachet elegant. Numeroasele sale caracteristici includ un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologia hibridă PowerAssist, plus funcții multiple de integrare a sistemului.

Modele:

2000VA

Multifuncțional, cu management inteligent al puterii

MultiPlus este un invertor puternic cu undă sinusoidală reală, un încărcător de baterie sofisticat care dispune de tehnologie de încărcare adaptivă și un comutator de transfer AC de mare viteză într-o singură carcasă compactă. Pe lângă aceste funcții primare, MultiPlus are mai multe funcții avansate, așa cum este prezentat mai jos.

Funcționare în paralel și capacitate trifazată

Până la șase Multi-uri pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare.
Pe lângă conexiunea în paralel, trei unități pot fi configurate pentru ieșire trifazată.

PowerControl – Se ocupă cu generator limitat, pe mal sau cu puterea rețelei

Cu panoul de control multiplu poate fi setat un generator maxim sau curent de mal. MultiPlus va ține cont de alte sarcini de curent alternativ și va folosi orice este suplimentar pentru încărcare, prevenind astfel supraîncărcarea generatorului sau a sursei de la mal.

PowerAssist – Creșterea capacității de putere a malului sau a generatorului

Această caracteristică duce principiul PowerControl la o altă dimensiune. Acesta permite MultiPlus să suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea de vârf este atât de adesea necesară doar pentru o perioadă limitată, MultiPlus se va asigura că puterea insuficientă a malului sau a generatorului este compensată imediat cu puterea de la baterie. Când sarcina se reduce, puterea de rezervă este utilizată pentru a reîncărca bateria.

Încărcător adaptiv în patru trepte și încărcare dublă a bateriei

Ieșirea principală oferă o încărcare puternică a sistemului de baterii prin intermediul unui software avansat de „încărcare adaptivă”.
Software-ul reglează fin procesul automat în trei etape pentru a se potrivi cu starea bateriei și adaugă o a patra etapă pentru perioade lungi de încărcare flotantă. Procesul de încărcare adaptivă este descris mai detaliat în fișa tehnică a încărcătorului Phoenix și pe site-ul nostru, la Informații tehnice. În plus, MultiPlus va încărca oa doua baterie utilizând o ieșire independentă de încărcare de curent destinată unui motor principal sau bateriei de pornire a generatorului.

Putere mare de pornire

Necesar pentru a porni sarcini mari de pornire, cum ar fi convertoare de putere pentru lămpi cu LED, lămpi cu halogen sau unelte electrice.

Modul de căutare

Când Modul Căutare este „pornit”, consumul de energie al invertorului în funcționare fără sarcină este redus cu cca.
70%. În acest mod, Multi, când funcționează în modul invertor, este oprit în caz de lipsă de sarcină sau de sarcină foarte scăzută și pornește la fiecare două secunde pentru o perioadă scurtă. Dacă curentul de ieșire depășește un nivel setat, invertorul va continua să funcționeze. Dacă nu, invertorul se va opri din nou.

Releu programabil

În mod implicit, releul programabil este setat ca releu de alarmă, adică releul se va dezactiva în cazul unei alarme sau al unei prealarme (invertorul aproape prea fierbinte, ondulația la intrare aproape prea mare, tensiunea bateriei aproape prea scăzută ).

Pornire / oprire de la distanță / încărcător pornit

Conector cu trei poli.

Configurarea, monitorizarea și controlul sistemului la fața locului

  • După instalare, MultiPlus este gata de funcționare.
  • Unele setări pot fi modificate cu comutatoarele DIP.
  • Modele 500/800/1200VA: comutator la distanta / tensiune de incarcare a bateriei / frecventa invertorului /mod cautare.
  • Modele 1600/2000VA: tensiune de încărcare a bateriei /mod căutare.
  • Pentru mai multe setări, utilizați VE-Config sau dongle-ul VE.Bus Smart.

Configurare și monitorizare de la distanță

Instalați un Cerbo GX sau alt produs GX pentru a vă conecta la internet.
Datele operaționale pot fi stocate și afișate pe site-ul nostru web VRM (Victron Remote Management), gratuit.
Când sunt conectate la internet, sistemele pot fi accesate de la distanță, iar setările pot fi modificate.

Specificatii:

  • Greutate: 15 kg
  • Dimensiuni: 146 × 234 × 500 mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 12V
  • Tensiune de ieșire: 110V
  • Curent (A): 80A
  • Putere (W): 2000W
  • Tip invertor: Undă sinusoidală pură
  • Regiune: Marea Britanie, Europa, Australia/Noua Zeelandă, în întreaga lume

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs