Invertor/Incarcator 12V 3000W VICTRON Energy MultiPlus 12/3000/120-50 120V VE.Bus

MultiPlus este un invertor puternic cu undă sinusoidală reală, un încărcător de baterie sofisticat care dispune de tehnologie de încărcare adaptivă și un comutator de transfer AC de mare viteză într-o singură carcasă compactă.

PMP123021102
Pret:  

8 025,17 lei

-963,02 lei

PRP: 8 988,19 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Invertor/Incarcator 12V 3000W VICTRON Energy MultiPlus 12/3000/120-50 120V VE.Bus

Multifuncțional, cu management inteligent al puterii.

MultiPlus este un invertor puternic cu undă sinusoidală reală, un încărcător de baterie sofisticat care dispune de tehnologie de încărcare adaptivă și un comutator de transfer AC de mare viteză într-o singură carcasă compactă. Pe lângă aceste funcții primare, MultiPlus are mai multe funcții avansate, așa cum este prezentat mai jos.

Două ieșiri AC

Ieșirea principală are funcționalitate fără întrerupere. MultiPlus preia alimentarea sarcinilor conectate în cazul unei defecțiuni a rețelei sau atunci când puterea de la mal/generator este deconectată. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi. A doua ieșire este activă numai atunci când AC este disponibil la intrarea MultiPlus. Încărcăturile care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi un încălzitor de apă, de exemplu, pot fi conectate la această ieșire (a doua ieșire disponibilă la modelele evaluate la 3 kVA și mai mult).

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel

Până la șase Multi-uri pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Șase unități 24/3000/70. de exemplu, furnizați o putere de ieșire de 15 kW / 18 kVA cu o capacitate de încărcare de 420 de amperi.

Capacitate trifazată

Pe lângă conexiunea în paralel, trei unități pot fi configurate pentru ieșire trifazată. Dar asta nu este tot: cu trei șiruri de șase unități paralele poate fi construit un invertor trifazat de 45 kW / 54 kVA și un încărcător de 1260 A.

Opțiuni de fază împărțită

Două unități pot fi stivuite pentru a furniza 120-0-120V, iar unitățile suplimentare pot fi puse în paralel până la un total de 6 unități pe fază, pentru a furniza până la 30kW / 36kVA de putere în fază divizată. În mod alternativ, un AC cu fază divizată poate fi obținut prin conectarea autotransformatorului nostru (vezi fișa tehnică pe www.victronenergy.com) la un invertor „european” programat să furnizeze 240V / 60Hz.

PowerControl – Se ocupă cu puterea limitată a generatorului, a malului sau a generatorului

MultiPlus este un încărcător de baterie foarte puternic. Prin urmare, va absorbi mult curent de la generator sau de la sursa de la mal (aproape 20A per 3kVA MultiPlus la 120VAC). Cu panoul de control MultiPlus poate fi setat un generator maxim sau curent de mal. MultiPlus va ține cont de alte sarcini de curent alternativ și va folosi orice este suplimentar pentru încărcare, prevenind astfel supraîncărcarea generatorului sau a sursei de la mal.

PowerAssist – Creșterea capacității de putere a malului sau a generatorului

Această caracteristică duce principiul PowerControl la o altă dimensiune. Acesta permite MultiPlus să suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea de vârf este atât de adesea necesară doar pentru o perioadă limitată, MultiPlus se va asigura că puterea insuficientă a malului sau a generatorului este compensată imediat cu puterea de la baterie. Când sarcina se reduce, puterea de rezervă este utilizată pentru a reîncărca bateria.

Încărcător adaptiv în patru trepte și încărcare dublă a bateriei

Ieșirea principală oferă o încărcare puternică a sistemului de baterii prin intermediul software-ului avansat de „încărcare adaptivă”. Software-ul reglează fin procesul automat în trei etape pentru a se potrivi cu starea bateriei și adaugă o a patra etapă pentru perioade lungi de încărcare flotantă. Procesul de încărcare adaptvie este descris mai în detaliu în fișa tehnică a încărcător Phoenix și pe site-ul nostru, la Informații tehnice. În plus, MultiPlus va încărca oa doua baterie utilizând o ieșire independentă de încărcare de curent destinată unui motor principal sau bateriei de pornire a generatorului.

Configurarea sistemului nu a fost niciodată mai ușoară

După instalare, MultiPlus este gata de funcționare.
Dacă setările trebuie modificate, acest lucru se poate face în câteva minute cu o procedură de setare a comutatorului DIP. Chiar și funcționarea în paralel și în trei faze poate fi programată cu comutatoarele DIP: nu este nevoie de computer!
Alternativ, VE.Net poate fi folosit în locul comutatoarelor DIP. Și software-ul sofisticat (VE.Bus Quick CONfigure și VE.Bus System Configurator) este disponibil pentru a configura mai multe funcții noi și avansate.

Specificatii:

  • Greutate: 20 kg
  • Dimensiuni: 218 × 258 × 362 mm
  • Marca: Victron Energy
  • Tensiune de intrare: 12V
  • Tensiune de ieșire: 110V
  • Curent (A): 120A
  • Putere (W): 2400W
  • Regiunea: UK, Europa, Australia/Noua Zeelanda, in intreaga lume
  • Tip invertor: Undă sinusoidală pură
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs