Incarcator de retea Blue Smart IP65 Charger 12/15 (1) 120V NEMA 1-15P - VICTRON Energy

Încărcătorul Blue Smart IP65 este noul încărcător profesional de baterii cu bluetooth încorporat. Încărcătorul Blue Smart IP65 poate fi utilizat pe dispozitivele din atelierul dumneavoastră și pe autovehicule, cum ar fi mașinile (clasice): motociclete, bărci și autocaravane.

BPC121531104R
Pret:  

877,84 lei

-105,34 lei

PRP: 983,18 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Incarcator de retea Blue Smart IP65 Charger 12/15 (1) 120V NEMA 1-15P - VICTRON Energy

Încărcătorul Blue Smart IP65 este noul încărcător profesional de baterii cu bluetooth încorporat. Încărcătorul Blue Smart IP65 poate fi utilizat pe dispozitivele din atelierul dumneavoastră și pe autovehicule, cum ar fi mașinile (clasice): motociclete, bărci și autocaravane.

Nou: IP65 12/5 înlocuit cu un model echivalent mai mic: IP65s 12/5

Modele: 12V 4/5/7/10/15/25A, 24V 5/8/13A

 • Rezistent la apă, praf și substanțe chimice
 • Algoritm de încărcare inteligentă în șapte trepte
 • Recuperarea bateriilor „descărcate” complet descărcate
 • Funcția de alimentare automată
 • Performanță la frig puternic: până la -30°C
 • Mai multe alte funcții de îmbunătățire a duratei de viață a bateriei
 • Mod de putere redusă pentru a încărca baterii mai mici
 • Mod baterie Li-ion

Încărcător de baterie „verde” de eficiență ultra-înaltă

Cu o eficiență de până la 95%, aceste încărcătoare generează de până la patru ori mai puțină căldură în comparație cu standardul din industrie. Și odată ce bateria este complet încărcată, consumul de energie se reduce la 0,5 Watt, de cinci până la zece ori mai bun decât standardul din industrie.

Durabil, sigur și silentios

Tensiuni termice reduse asupra componentelor electronice.
Protecție împotriva pătrunderii prafului, apei și substanțelor chimice.
Protecție împotriva supraîncălzirii: curentul de ieșire se va reduce pe măsură ce temperatura crește până la 60°C, dar încărcătorul nu se va defecta.
Încărcătoarele sunt complet silențioase: fără ventilator de răcire sau alte piese mobile.

Recondiţionare

O baterie plumb-acid care a fost încărcată insuficient sau a rămas descărcată timp de zile sau săptămâni se va deteriora din cauza sulfatării. Dacă este prinsă la timp, sulfatarea poate fi uneori inversată parțial prin încărcarea bateriei cu un curent scăzut până la o tensiune mai mare.

Funcție de recuperare pentru bateriile complet descărcate

Majoritatea încărcătoarelor protejate de polaritate inversă nu vor recunoaște și, prin urmare, nu vor reîncărca o baterie care a fost descărcată la zero sau aproape zero volți. Încărcătorul Blue Smart IP65 va încerca totuși să reîncarce o baterie complet descărcată cu un curent scăzut și să reia încărcarea normală odată ce s-a dezvoltat o tensiune suficientă la bornele bateriei.

Aplicația VictronConnect

Puteți afișa starea încărcătorului și a bateriei și chiar puteți controla funcțiile încărcătorului folosind aplicația VictronConnect. Pe ecran, citirea tensiunii și curentului este disponibilă implicit.

Mod de depozitare: mai puțină coroziune a plăcilor pozitive

Chiar și tensiunea de încărcare flotantă mai mică care urmează perioadei de absorbție va provoca coroziunea rețelei. Prin urmare, este esențial să reduceți și mai mult tensiunea de încărcare atunci când bateria rămâne conectată la încărcător mai mult de 48 de ore.

Încărcare compensată cu temperatură

Tensiunea optimă de încărcare a unei baterii plumb-acid variază invers cu temperatura. Încărcătorul Blue Smart IP65 măsoară temperatura ambiantă în timpul fazei de testare și compensează temperatura în timpul procesului de încărcare. Temperatura este măsurată din nou atunci când încărcătorul este în modul de curent scăzut în timpul plutirii sau depozitării. Prin urmare, nu sunt necesare setări speciale pentru un mediu rece sau cald.

Mod baterie Li-ion

Încărcătorul Blue Smart IP65 utilizează un algoritm de încărcare specific pentru bateriile Li-ion (LiFePO₄), cu resetare automată a protecției Li-ion sub tensiune.

Specificatii:

 • Greutate: 0.9 kg
 • Dimensiuni: 190 × 105 × 60 mm
 • Marca: Victron Energy
 • Tensiune de intrare: 120V
 • Tensiune de ieșire: 12V
 • Curent (amperi): 15A
 • Bluetooth: Da
 • Evaluare IP: IP65
 • Regiunea: America de Nord
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

 • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
 • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

 • Plata online cu cardul de credit/debit
 • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
 • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
 • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
 • Plata numerar, la sediul nostru
 • Plata la livrare, cu numerar, ramburs