Monitor baterie BMV-700 - VICTRON Energy

Battery Monitor BMV-700 View larger


WhatsApp Share

BMV-700 este un monitor de baterii de înaltă precizie. Funcția esențială a unui monitor de baterii este calcularea consumului amper-oră și nivelul de încărcare a unei baterii. Consumul amper-oră se calculează prin integrarea curentului de intrare sau de ieșire din baterie.

BAM010700000R
Pret:  

747,79 lei

-89,73 lei

PRP: 837,52 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Monitor baterie BMV-700 - VICTRON Energy

BMV-700 este un monitor de baterii de înaltă precizie. Funcția esențială a unui monitor de baterii este calcularea consumului amper-oră și nivelul de încărcare a unei baterii. Consumul amper-oră se calculează prin integrarea curentului de intrare sau de ieșire din baterie.

„Indicatorul de combustibil” al bateriei, indicatorul timpului rămas și multe altele

Capacitatea rămasă a bateriei depinde de amperi-ore consumați, curentul de descărcare, temperatură și vechimea bateriei. Sunt necesari algoritmi software complexi pentru a lua in considerare toate aceste variabile.

Pe lângă opțiunile de bază de afișare, cum ar fi tensiunea, curentul și amperi-ore consumați, seria BMV-700 afișează și starea de încărcare, timpul de funcționare și consumul de energie în wați.

BMV-702 dispune de o intrare suplimentară care poate fi programată pentru a măsura tensiunea (a unei, a doua baterii), temperatura bateriei sau tensiunea de mijloc (vezi mai jos).

Bluetooth Smart

Utilizați cheia Bluetooth Smart pentru a vă monitoriza bateriile pe smartphone-uri, tablete, macbook-uri și alte dispozitive Apple sau Android.

Ușor de instalat

Toate conexiunile electrice sunt la PCB cu conectare rapidă de pe șuntul de curent. Șuntul se conectează la monitor cu un cablu telefonic standard RJ12.

Inclus: cablu RJ 12 (10 m) si cablu baterie cu siguranta (2 m); nu sunt necesare alte componente.

De asemenea, sunt incluse o ramă frontală separată pentru un aspect de afișaj pătrat sau rotund, un inel de fixare pentru montarea din spate și șuruburi pentru montarea frontală.

Ușor de programat (cu smartphone-ul tău!)

Un meniu de instalare rapidă și un meniu de configurare detaliat cu texte de defilare ajută utilizatorul atunci când parcurge diferitele setări.

Alternativ, alegeți soluția rapidă și ușoară: descărcați aplicația pentru smartphone (este nevoie de dongle Bluetooth Smart)

Monitorizarea tensiunii la mijloc (numai BMV-702)

Această caracteristică, care este adesea folosită în industrie pentru a monitoriza băncile mari și scumpe de baterii, este acum pentru prima dată disponibilă la un cost redus, pentru a monitoriza orice bancă de baterii.

Un banc de baterii este format dintr-un șir de celule conectate în serie. Tensiunea punctului de mijloc este tensiunea la jumătatea distanței de-a lungul șirului. În mod ideal, tensiunea punctului mediu ar fi exact jumătate din tensiunea totală. În practică, totuși, se vor observa abateri, care depind de mulți factori, cum ar fi o stare diferită de încărcare pentru baterii sau celule noi, temperaturi diferite, curenți interni de scurgere, capacități și multe altele.

Deviația mare sau în creștere a tensiunii de la mijlocul punctului indică îngrijirea necorespunzătoare a bateriei sau o baterie sau o celulă defectuoasă. Acțiunea corectivă în urma unei alarme de tensiune de punct mediu poate preveni deteriorarea gravă a unei baterii scumpe. Vă rugăm să consultați manualul BMV pentru mai multe informații.

Specificații standard

  • Tensiunea bateriei, curentul, puterea, amperi-ore consumați și starea de încărcare
  • Timpul rămas la rata curentă de descărcare
  • Alarma vizuala si sonora programabila
  • Releu programabil, pentru a opri sarcinile necritice sau pentru a porni un generator atunci când este necesar
  • Kit de conectare și șunt rapid de 500 Amp
  • Capacitate de selecție a șunturilor de până la 10.000 de amperi
  • VE.Port de comunicare directă
  • Stochează o gamă largă de evenimente istorice, care pot fi folosite pentru a evalua modelele de utilizare și starea bateriei
  • Gamă largă de tensiune de intrare: 6,5 – 95V
  • Rezoluție mare de măsurare a curentului: 10 mA (0,01A)
  • Consum redus de curent: 2,9Ah pe lună (4mA) @12V și 2,2Ah pe lună (3mA) @ 24V

BMV-702 caracteristici suplimentare

Intrare suplimentară pentru măsurarea tensiunii (a unei a doua baterii), a temperaturii sau a tensiunii din punct de mijloc și a setărilor de alarmă și releu corespunzătoare.

BMV-700H: interval de tensiune de la 60 la 385 VDC

Nu sunt necesare piese suplimentare.

Notă: potrivit pentru sistemele cu minus împământat doar (monitorul bateriei nu este izolat de șunt).

Alte opțiuni de monitorizare a bateriei

  • Lynx Shunt VE.Can

Greutate: 0.1 kg

Dimensiuni: 63 × 52 × 31 mm

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs