Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Transducer Universal 127 cm

Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Transducer Universall este un echipament de pescuit de ultimă generație care utilizează tehnologia sonar pentru a afișa imagini detaliate ale fundului lacului, apei sau zonei de pescuit.

597364
Pret:  

5 997,84 lei

-952,16 lei

PRP: 6 950,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Transducer Universal 127 cm

    Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Transducer Universall este un echipament de pescuit de ultimă generație care utilizează tehnologia sonar pentru a afișa imagini detaliate ale fundului lacului, apei sau zonei de pescuit.

    Marcați puncte de drum direct pe ecranul de imagine MEGA 360 și urmăriți-le cum se actualizează pe măsură ce se schimbă poziția bărcii dvs.Utilizați inelele de distanță opționale pentru a arăta distanța țintelor față de barca dvs. și pentru a înțelege mai bine unde se află peștii. Vizualizați MEGA 360 Imaging împreună cu o selecție de tehnologii multiple de sonar și carduri pentru a obține o înțelegere completă a împrejurimilor.

    Sonda sonar Humminbird Mega 360 Imaging  Universal  utilizează o antenă  pentru a scana în mod continuu o zonă de 360 de grade în jurul bărcii sau a ambarcațiunii de pescuit. Această caracteristică îi permite să capteze și să afișeze informații despre obiectele subacvatice, precum și structurile din jurul ambarcațiunii de pescuit.

    MEGA 360 Imaging scaneaza pana la 125 de picioare (38.1m) in fiecare directie in jurul ambarcatiunii pentru a oferi cele mai clare imagini pe care le-ati vazut vreodata despre structura, substrat si peste, chiar si atunci cand stati nemiscat. Asta inseamna lanseuri mai precise, mai multe momente de neuitat si MEGA Imaging mai incredibila peste tot. La fel ca radarul subacvatic, fasciculul MEGA 360 Imaging se roteste oferind o vedere de 360 de grade a apei care se actualizeaza constant, cu barca in centru. Pestii nu te vor vedea niciodata venind, permitandu-ti sa arunci si sa prinzi pestii inainte ca ei sa stie ca esti acolo. Este un traductor cu un ax de 50″ (127cm) care ofera o vedere la 360 de grade, bogata in detalii, peste tot in jurul tau, pentru o mai buna intelegere a locului in care sa gasesti pestele si structura

    Cu MEGA 360 Imaging puteți ajusta viteza de panoramare, zona de afișare, informațiile, zoomul sonarului și paleta de culori în funcție de situația și preferințele dumneavoastră specifice de pescuit.
    MEGA 360 Imaging – Universal are o lungime a arborelui de 127 cm și poate fi montat pe aproape orice ambarcațiune cu ajutorul suportului de aluminiu GiegerTec inclus.MEGA 360 este compatibil cu modelele HELIX G3N și SOLIX G2, cu MEGA Side Imaging + sau MEGA Down Imaging +.

    Într-o rețea și după ce vă conectați la una dintre sondele HELIX G3N sau SOLIX G2 compatibile cu MEGA Imaging +, puteți avea vizualizarea imaginii MEGA 360 afișată pe fiecare SOLIX și pe toate modelele HELIX G2N și G3N prin intermediul unei rețele Ethernet.Cu ajutorul tehnologiei sonar Mega Imaging, această sondă poate afișa imagini de înaltă definiție ale fundului apei, structurilor subacvatice, precum și ale peștilor și altor obiecte care se mișcă în jurul ambarcațiunii de pescuit.

    Caracteristici:

    • Unghi acoperit de sonda: 360°;
    • Doua optiuni de sursa: Modul Imagini 360 și modul Side Imaging;
    • Posibilitate de partajare prin reteaua Ethernet;
    • Compatibil cu prinderile Humminbird: Kit hardware Ultrex MEGA 360 si adaptor pentru gheata MEGA 360;
    • Compatibilitate: Solix, Helix cu MEGA Imaging+;
    • Pachetul contine: Sonda 360 Imaging, un cablu de alimentare, un cablu prelungitor compatibil cu seria Helix si unul cu seria Solix.
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs