Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Universal 127cm cu sistem prindere tip menghina

Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Universal 127cm cu sistem prindere tip menghina View larger


WhatsApp Share

Fiecare detaliu, în fiecare direcție, acum pentru fiecare barcă. Sonda universal MEGA 360 Imaging vă arată o vedere detaliată de 360 ​​de grade în jurul ambarcațiunii dumneavoastră. Acum aduceți această tehnologie la aproape orice barcă cu o montură GeigerTec reglabilă din aluminiu.

597371
Pret:  

6 204,90 lei

-990,10 lei

PRP: 7 195,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Sonda Humminbird Mega 360 Imaging Universal 127cm cu sistem prindere tip menghina

    Fiecare detaliu, în fiecare direcție, acum pentru fiecare barcă. Sonda universal MEGA 360 Imaging vă arată o vedere detaliată de 360 ​​de grade în jurul ambarcațiunii dumneavoastră. Acum aduceți această tehnologie la aproape orice barcă cu o montură GeigerTec reglabilă din aluminiu.

    Și pentru că MEGA 360 se montează independent de direcția motorului dvs. de trolling, aveți o vedere neîntreruptă a ceea ce se află sub dvs., chiar și atunci când pescuiți în vânt, valuri sau cu Spot-Lock™.

    Compatibil cu următoarele modele

    HELIX: HELIX 15 MEGA SI+ GPS G4N, HELIX 15 MEGA DI+ GPS G4N, HELIX 12 MEGA SI+ GPS G4N, HELIX 12 MEGA SI+ GPS G3N, HELIX 12 MEGA DI+ GPS G4N, HELIX 12 MEGA DI+ GPS G3 10 MEGA SI+ GPS G4N, HELIX 10 MEGA SI+ GPS G3N, HELIX 10 MEGA DI+ GPS G4N, HELIX 10 MEGA DI+ GPS G3N, HELIX 9 MEGA SI+ GPS G4N, HELIX 9 MEGA SI+ GPS G3N, HELIX 9 MEGA DI+ GPS G49, HELIX 9 MEGA DI+ GPS MEGA DI+ GPS G3N, HELIX 8 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N, HELIX 8 MEGA SI+ GPS G3N

    Compatibil cu toate modelele APEX și cu toate modelele SOLIX G2 și G3

    Inclus: traductor de imagistică MEGA 360 cu cablu de alimentare și cablu traductor atașat, cablu prelungitor pentru traductor SOLIX de 10 picioare, cablu adaptor pentru traductor HELIX de 10 picioare, cablu de alimentare MEGA 360 de 10 picioare și suport de montare pentru imagini din aluminiu MEGA 360 reglabil cu inel de blocare a adâncimii arborelui.

    MEGA Imaging Fascicul de frecvență radio al CHIRP-urilor în intervalul de megaherți pentru a dezvălui lumea de mai jos în detalii asemănătoare unei imagini din jurul ambarcațiunii dumneavoastră.

    Utilizați MEGA 360 Imaging fără a sacrifica controalele bărcii.

    Indiferent dacă traiește sau blochează spot, MEGA 360 Imaging se montează independent, astfel încât imaginea sonarului să rămână neschimbată pe măsură ce motorul de trolling se rotește.

    Alegeți dintre două moduri de funcționare pentru acest convertor; Imagini MEGA 360 sau Imagini laterale.

    Acest lucru vă permite să vizualizați o vizualizare MEGA 360 Imaging sau să utilizați acest traductor ca sursă sonar MEGA Side Imaging selectând modul de operare Side Imaging.

    Marcați punctele de referință direct pe ecranul dvs. de imagini MEGA 360 și urmăriți-le cum se actualizează pe măsură ce poziția ambarcațiunii dvs. se schimbă, făcându-le ușor de găsit și apoi proiectate pentru pescuit și structură.

    Folosiți inele opționale pentru a vă arăta distanța țintelor față de barca dvs. pentru a înțelege mai bine unde se află peștii.

    Consultați MEGA 360 Imaging împreună cu cele mai multe tehnologii sonare și cartografiere alese pentru a obține o înțelegere completă a împrejurimilor dvs.

    MEGA 360 Imaging vă permite să personalizați viteza de măturare, zona de vizualizare, informațiile afișate, zoomul sonarului și paleta de culori pentru a se potrivi cu situația și preferințele specifice de pescuit.

    Odată conectat la un dispozitiv HELIX G3N compatibil cu dispozitiv MEGA Imaging+ sau SOLIX G2, vizualizarea MEGA 360 Imaging poate fi partajată cu toate modelele SOLIX și toate modelele HELIX G2N și G3N atunci când sunt conectate printr-o rețea Ethernet.

    Livrat cu un suport spate solid

     

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs