Sonda GARMIN Panoptix PS51-TH LiveVü Forward, motare prin chila

Traductorul montat prin chila cu fascicul multiplu Panoptix cu sonar orientat spre înainte FrontVü vă ajută să evitați eșuarea prin afișarea fundului în fața bărcii în timp real pe plotter.

010-01753-00
Pret:  

7 819,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonda GARMIN Panoptix PS51-TH LiveVü Forward, motare prin chila primesti 781 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 781 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 234,30 lei.

Sonda GARMIN Panoptix PS51-TH LiveVü Forward, motare prin chila

Sonar Premium FrontVü orientat înainte

  • Sonarul Premium FrontVü orientat spre înainte vă ajută să evitați să eșuați
  • Sonar cu fascicul îngust, orientat spre înainte, care se concentrează pe fundul din fața bărcii dvs
  • Afișează partea de jos cu până la 300 de picioare în fața bărcii dvs. în timp real
  • Oferă feedback aproape instantaneu pentru a vă oferi mai mult timp să reacționați
  • Oferă, de asemenea, LiveVü forward pentru pescuit – vezi peștii înoând în fața bărcii tale, chiar și atunci când stați.

Traductorul montat prin chila cu fascicul multiplu Panoptix cu sonar orientat spre înainte FrontVü vă ajută să evitați eșuarea prin afișarea fundului în fața bărcii în timp real pe plotter. Include, de asemenea, sonarul LiveVü Forward pentru a vă oferi capacitatea unică de a vedea peștii – chiar și scafandrii – înotând în timp real sub și în fața ambarcațiunii dvs., cu o rază de 100 de picioare înainte.

Sonarul Panoptix FrontVü afișează fundul cu până la 300 de picioare în fața ambarcațiunii (la 8 până la 10 ori adâncimea actuală) și oferă feedback aproape instantaneu pentru a vă oferi mai mult timp să reacționați. Puteți fi mai încrezător atunci când navigați în apă necunoscută, deoarece Panoptix FrontVü are un sonar cu fascicul îngust, orientat spre înainte (20 de grade). Acest lucru vă permite să vă concentrați pe fundul din fața bărcii și să nu fiți confundat cu ceea ce este de fiecare parte. Include, de asemenea, un senzor AHRS pentru stabilizarea mișcării, care vă permite să vedeți ce este în fața bărcii dvs. chiar și în condiții de apă agitată. Și toate datele de imagine ale sonarului frontal FrontVü pot fi partajate cu ușurință cu alte plotere din rețeaua Garmin Marine.

Panoptix PS51-TH dispune de un suport standard din oțel inoxidabil de 50,88 mm (2 inchi). Afișează date despre adâncime și temperatură și este compatibil cu toate ploterele Garmin compatibile cu Panoptix. Rezistă viteze de până la 45 de noduri, cu operare de până la 8 noduri. (Capacitatea de a evita efectiv eșuarea cu sonarul FrontVü scade pe măsură ce viteza crește peste 8 noduri.)

Cu LiveVü Forward, barca dumneavoastră poate fi în mișcare sau staționară. Veți vedea imagini live cu ceea ce se întâmplă sub apă. Urmăriți-vă naluca când se scufundă și vedeți adâncimea și mișcarea ei pe măsură ce o recuperați. Vedeți cum se mișcă în raport cu structura din apă. Vedeți peștii înotând și reacționând la momeala dvs. Dacă atacă, vei vedea și simți lovitura! Odată ajuns la cârlig, urmăriți lupta pe ecran așa cum se întâmplă. Cu Panoptix LiveVü Forward, puteți vedea totul prinde viață până la 100 de metri distanță. Toate celelalte sonare sunt doar istorie.

Funcţii şi Specificaţii Sonar

Frecvenţe suportate417 kHz
Adâncime maximă300' (forward range is typically 8x depth)
Tip de sonarmulti-beam phased array

Conexiuni

Porturi Garmin Marine Network™

1 (large RJ45)

Reţea Electrică

Alimentare10-35 V
Power usage9 W
Putere de transmisie96 W
Siguranţă4.0 A

Sonar Modes

LiveVü Forward
FrontVü

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice1.58" x 7.58" (40 x 192.5 mm)
Greutate

1.8 lbs (800 g)

Rezistenţă la apăIPX7
Deschidere fascicul120° x 20°
Lungime cablu6 ft, power; 6 ft + 50 ft ext., Ethernet
Interval de temperatură0° C to 50° C

Pachetul contine:

  • Panoptix PS51-TH forward thru-hull transducer
  • Mounting hardware
  • Fairing block
  • Blanking plug
  • Documenatation
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs

Accesorii compatibile