Kit upgrade Humminbird Mega Live Target Lock Upgrade pentru Ultrex și Ultrex QUEST 152

Acest kit adaptor este pentru utilizatorii care au un traductor MEGA Live Imaging și un motor de trolling Minn Kota® Ultrex™ și care doresc să adauge avantajele MEGA Live TargetLock. MEGA Live TargetLock™ este montat independent de arborele motorului de trolling și oferă utilizarea completă a motorului de trolling, inclusiv Spot-Lock®, fără a sacrifica vederea sonarului.

597379
Pret:  

7 247,10 lei

-1 197,90 lei

PRP: 8 445,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Kit upgrade Humminbird Mega Live Target Lock Upgrade pentru Ultrex și Ultrex QUEST 152

    Caracteristica TargetLock permite pescarilor să blocheze fasciculul MEGA Live în direcția structurii, astfel încât chiar și atunci când barca se mișcă, vizualizarea MEGA Live rămâne fixă ​​în acea direcție.

    MEGA Live Imaging™ oferă cel mai impresionant sonar live de pe apă, permițând pescarului să urmărească peștii și structura în timp real, în alegerea vizualizărilor; Modurile Jos, Înainte și Peisaj. Proiectat special pentru motoarele de trolling Minn Kota® Ultrex™ și Ultrex QUEST™ pentru a debloca funcții exclusive ale One-Boat Network®, cum ar fi TargetLock, MEGA Live Sweep (necesită sursa pentru direcție) și Minn Kota Steer (necesită motor cu i-Pilot Link).

    Caracteristici:

    • MEGA Live TargetLock este montat independent de direcția motorului de trolling, ceea ce permite pescarilor să folosească pe deplin motorul lor de trolling, inclusiv Spot-Lock, având în același timp controlul dedicat MEGA Live Imaging.
    • Caracteristica TargetLock permite pescarilor să stabilească o blocare direcțională a sonarului în direct și acesta se va menține orientat, astfel încât pescarii să nu piardă niciodată din vedere structura, chiar și atunci când barca se mișcă în apă.
    • MEGA Live TargetLock poate fi controlat, de la pedala MEGA LIVE inclusă, pedala motorului de trolling folosind funcția Minn Kota Steer (necesită motor cu i-Pilot Link), detectorul de pești Humminbird sau de la o telecomandă opțională.
    • MEGA Live Sweep oferă o măturare constantă de 120 de grade în fața bărcii pentru a ajuta la identificarea structurii și a peștilor, menținând în același timp controlul motorului de trolling. (Necesită senzor de direcție AS GPS HS sau Minn Kota cu motor pentru trolling Ultrex cu legătură i-Pilot)
    • MEGA Live Imaging permite peștii și structura să fie văzute în timp real, fără lacune în acoperirea sonarului, alimentat de detaliile și claritatea de neegalat ale MEGA Imaging® în întreaga vizualizare a sonarului.
    • Alegeți dintre mai multe moduri de vizualizare; Modul înainte pentru acoperire parțială sub barcă și departe de barcă, Modul Jos pentru o vedere completă dedesubt și Modul Peisaj pentru o vedere largă, de sus în jos, cu privirea în afara și în jurul ambarcațiunii.
    • Conectați MEGA Live Imaging la modelele Humminbird compatibile prin cablul Ethernet inclus. Nu este necesară o cutie sonar externă pentru instalare, permițând conectarea sursei sonar opționale precum MEGA 360 Imaging® sau MEGA Imaging® încorporat la același cap de control.
    • Capete de control Humminbird compatibile: Toate modelele APEX, Toate modelele SOLIX și modelele HELIX 8-12 G3N și HELIX 7-15 G4N (Trebuie să fie modelul MEGA Side Imaging sau MEGA Down Imaging).
    • MEGA Live TargetLock este compatibil exclusiv cu motoarele de trolling Minn Kota Ultrex și Ultrex QUEST™ cu cizma de 152 cm.

    Pachtul include: Include ansamblu de direcție MEGA Live, pedală fără fir, kit de montare Ultrex și hardware, cablu Ethernet de 20 ft și cablu de alimentare de 10 ft.

    Traductorul MEGA Live Imaging și motorul de trolling nu sunt incluse.

    Garanție limitată de 2 ani.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs