Camera termoviziunie FLIR M232 cu modul de realitate augumentata AR200

Camera de imagine termică IP M232 pan and tilt de la Flir este cea mai mică cameră termică marine din serie și dispune de tehnologie de imagistică termică pentru a îmbunătăți cunoașterea situației generale a navigatorilor. Cu o rezoluție excelentă, detectează obstacole și ținte chiar și în întuneric complet, asigurând o navigare sigură chiar și în cele mai dificile condiții.

E70354+E70537
Pret:  

24 745,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Camera termoviziunie FLIR M232 cu modul de realitate augumentata AR200 primesti 2474 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2474 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 742,20 lei.

Camera termoviziunie FLIR M232 cu modul de realitate augumentata AR200

 Împreună cu modulul de realitate augmentată Raymarine AR200, camera cu imagistica termică IP M232 transmite datele de navigație pe afișaj în timp real.

ClearCruise™ Realitate Augmentată (AR)

Luați decizii inteligente și informate în timp ce navigați cu funcția de realitate augmentată a Raymarine. Această funcție îmbunătățește gradul de conștientizare prin afișarea obiectelor de navigație direct pe un afișaj multifuncțional compatibil la calitate de înaltă definiție (HD), oferind o imagine video HD live a mediului.

Modulul AR200 oferă o afișare stabilă și precisă a datelor AR. În combinație cu o cameră IP compatibilă, modulul AR200 permite utilizarea realității augmentate ClearCruise pe afișajul multifuncțional AXIOM.

Recunoașteți și reacționați la traficul maritim din apropiere

Identificați navele echipate cu AIS pentru a evalua starea imediată și evaluările riscurilor. Țintele sunt codificate pe culori.

NOTĂ: Pentru ca marcajele AIS să fie afișate cu tehnologia de realitate augmentată, hardware-ul AIS compatibil NMEA 2000 trebuie să fie conectat și în funcțiune. Integrarea prin receptoarele NMEA0183 nu este posibilă din motive de viteză.

Vizualizați-vă punctele de referință în lumea reală

Tehnologia ClearCruise AR vă arată vizual unde se află punctele de referință și marcajele salvate. De asemenea, este ușor să găsiți geamanduri

NOTĂ! Compatibil numai cu dispozitivele Raymarine cu versiunea software: Lighthouse 3.7.

Cameră termică FLIR M232

Camera de imagine termică IP M232 pan and tilt de la Flir este cea mai mică cameră termică marine din serie și dispune de tehnologie de imagistică termică pentru a îmbunătăți cunoașterea situației generale a navigatorilor. Cu o rezoluție excelentă, detectează obstacole și ținte chiar și în întuneric complet, asigurând o navigare sigură chiar și în cele mai dificile condiții.

Navigare sigură și compatibil ClearCruise

Imaginile termice îmbunătățesc siguranța prin dezvăluirea navelor și obstacolelor chiar și în întuneric complet, ajutând navigatorii să navigheze în apă mai sigur decât folosind doar radarul sau reflectorul.

În combinație cu un afișaj multifuncțional (disponibil separat), puteți beneficia și de avantajele tehnologiei de analiză a imaginii termice ClearCruise. ClearCruise oferă alerte sonore și vizuale atunci când obiecte precum bărci, obstacole sau marcaje de navigație sunt detectate în câmpul vizual al camerei.

Vizualizare optimizată și funcție de zoom

O rezoluție remarcabilă vă oferă cea mai bună vedere posibilă a întregului orizont. Camera are, de asemenea, un zoom continuu 4X.

Cameră termoviziune FLIR M232 - specificatii tehnice:

Tensiune                                          12 - 24 V DC
Amperaj max.                                   18 W
Temperatura de funcționare                 -25 până la +55 °C
Temperatura de depozitare                 -30 până la +70 °C
Rezoluție                                          320 x 240 px
Tip detector                                      320 × 240 VOx Microbolometru
Zoom digital                                      4x
Rata de reîmprospătare video              9 Hz
Câmp vizual                                      24 x 18°
Performanță rază Persoană în apă:     max. 457 m
Vas: max.                                        1300 m
Interval de rotire                                360°
Interval de înclinare                          +110 / -90°
Ieșire video                                      H.264
Impermeabil                                    IPX6
Dimensiuni                                     Ø x H mm 161 x 229 mm
Greutate:                                        2,7 kg.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs