Panel-Stereo FUSION PS-A302B All-In-One Audio Entertainment Solution With Bluetooth Audio Streaming

O soluție audio all-in-one, plug-and-play, Panel-Stereo combină toate elementele necesare pentru o reproducere audio excelentă într-o singură carcasă perfect reglată.

010-02005-00
Pret:  

1 923,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Panel-Stereo FUSION PS-A302B All-In-One Audio Entertainment Solution With Bluetooth Audio Streaming primesti 192 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 192 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 57,60 lei.

Panel-Stereo FUSION PS-A302B All-In-One Audio Entertainment Solution With Bluetooth Audio Streaming

Panel-Stereo este soluția completă plug-and-play, all-in-one pentru divertisment audio

Bucurați-vă de flexibilitate în opțiunile de control audio cu streaming audio Bluetooth, radio AM / FM, conexiuni audio USB și AUX disponibile, oferind o reproducere audio incredibilă și un răspuns de frecvență lin cu Fusion’s Digital Signal Processing (DSP) Instrucțiunile vocale ghidează funcționarea stereo, iar versatilitatea a trei opțiuni simple de montare disponibile vă permite să instalați stereo-ul acolo unde este cel mai potrivit.


Panel-Stereo este o soluție foarte versatilă pentru divertisment audio de calitate în cabină

Reproducere audio Hi-Fi prin DSP: Procesarea digitală a semnalului optimizează întregul lanț audio, asigurând că componentele difuzoarelor primesc întotdeauna un sunet de calitate premium pentru un răspuns de frecvență eficient, incredibil de neted și o reproducere audio Hi-Fi la fiecare nivel de volum.

Soluție de divertisment audio All-In-One Plug & Play: cu amplificare de clasă D încorporată, selectarea sursei stereo de Bluetooth, radio AM / FM, USB și AUX, două difuzoare de 3 ”și un radiator de bas de suprafață mare, toate combinate într-un carcasă perfect reglată, Panel-Stereo oferă o soluție cu un singur produs pentru divertisment audio în cabină. Toți parametrii acustici au fost calculați de inginerii noștri acustici și luați în considerare la proiectarea carcasei pentru a asigura o reproducere audio de calitate oriunde este instalat Panel-Stereo.

Instalare simplă, versatilă și eficientă din punct de vedere al costurilor: proiectată pentru o instalare ușoară, panoul-stereo necesită doar 12V DC alimentare, împământare și conexiuni de antenă AM / FM. Cu trei opțiuni de montare disponibile pentru a crea un finisaj profesional cu maximum un singur decupaj necesar, Panel-Stereo este o soluție serios versatilă. Distanțierul opțional de montare la suprafață de 43 mm (1,69 inci) (vândut separat) permite instalarea direct pe orice suprafață plană, fără a fi necesară decuparea, iar adâncimea sa redusă permite instalarea într-o cavitate de perete superficial, fie instalată la culoare sau plană pentru o primă finalizarea.

Tehnologie fără fir Bluetooth: Transmiteți coloana sonoră preferată a familiei dvs. de pe orice dispozitiv compatibil Bluetooth cu streaming audio Bluetooth. Controlul este disponibil fie de pe panoul stereo, fie de pe dispozitivul conectat.

Mesaje vocale: feedback-ul sonor este dat în timp ce parcurgeți sursele muzicale, schimbați posturile și salvați presetările. Aceste mesaje vocale sunt disponibile în engleză, franceză, germană, olandeză, italiană, japoneză, mandarină și spaniolă.

Control Fusion-Link™: Bucurați-vă de libertatea de control wireless a divertismentului audio de pe dispozitivul dvs. Apple sau Android compatibil cu aplicația gratuită Fusion-Link prin Bluetooth. Descărcați aplicația gratuită Fusion-Link Lite pentru a permite controlul wireless prin intermediul tehnologiei ANT de pe ceasul dvs. Garmin compatibil.

*Aplicația Fusion-Link este disponibilă pentru descărcare din Apple App Store® și Google Play™. Aplicația Fusion-Link Lite este disponibilă pentru descărcare din magazinul Garmin Connect IQ.

Specificatii tehnice Panel-Stereo FUSION PS-A302B:

Dimensiuni fizice (ÎxlxA)6,10″ x 13,54″ x 1,97″ (155 x 344 x 50 mm)
Greutate2,54 lb (1,15 kg)
Rezistenţă la apăIP65 (excluzând conectorii de pe spate)
Tensiune de alimentare10,8-16 V c.c.
Interval de temperatură de funcţionare32° - 122° F (0° - 50° C)
Curent (max.)10 A
Siguranţă10 A
Zonă de acoperire wireless BluetoothPână la 10 m (30 ft)
Zonă de acoperire wireless ANTPână la 3 m (10 ft)
Frecvenţe/protocoale wirelessBluetooth 2,4 GHz la +9 dBm nominal
ANT 2,4 GHz la +9 dBm nominal
Distanţa de siguranţă faţă de busolă7,6' (229 mm)

Funcţiile sistemului stereo

Amplificator încorporatClasa D
Putere de vârf140 W
Putere nominală de ieşire43 W rms x 2 la o tensiune de intrare de 14,4 V < 1% THD
Procesarea semnalului digital încorporatăDa
Control Fusion-Link™Da (smartphone şi ceas Garmin)
Tehnologie wireless BluetoothDa
Tehnologie wireless ANTDa
LimbăOlandeză/Engleză/Franceză/Germană/Italiană/Japoneză/Chineză Mandarină/Spaniolă
Actualizări softwareUSB
Garanţie1 an

Surse

SurseAM/FM/Bluetooth/USB audio/iPhone/iPod/AUX x2/AOA

Conectivitate

Intrare auxiliarăDouă intrări RCA (AUX1, AUX2)
USB 2.0Un port USB 2.0
Radio AM/FMUn port pentru conector de antenă Motorola
Line out1 ieşire RCA (AUX)
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs