Telecomanda cu fir FUSION Apollo cu Ethernet

Eleganta, compacta și ușor de instalat, noua telecomandă cu fir Apollo ERX400 vă permite să adăugați control audio intuitiv și integrat în orice zonă de la bordul ambarcațiunii. Dispunând de o estetică premium a designului, inclusiv un ecran LCD color de 2,7 inci și o față neagră cu mai multe opțiuni de montare - controlul divertismentului audio de la bord nu a arătat niciodată atât de bine.

010-02244-00
Pret:  

1 580,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Telecomanda cu fir FUSION Apollo cu Ethernet primesti 158 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 158 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 47,40 lei.

Telecomanda cu fir FUSION Apollo cu Ethernet

Telecomanda Apollo ERX400 combină designul inovator cu controlul audio intuitiv

Noua experiență intuitivă a utilizatorului: Apollo ERX400 oferă o nouă experiență intuitivă a utilizatorului, care permite navigarea și controlul ușor al întregii rețele stereo a seriei Apollo, făcând din controlul surselor dvs. din orice zonă o experiență perfectă. De asemenea, veți avea control deplin asupra funcționalităților PartyBus™ -Network, inclusiv gruparea stereo, controlul volumului, opțiunile de alimentare și zona de acasă.

Notă: experiența utilizatorului poate fi modificată fără notificare prealabilă atunci când este lansată o nouă versiune de software.

Proiectare montare suprafată cu opțiuni de montare versatile: Adâncimea inovatoare de montare ultra-superficială de doar 49 mm [1-15 / 16”] permite montarea Apollo ERX400 într-o varietate de zone, în special în cazul în care adâncimea de montare este limitată, cum ar fi peretele subțire cavități. Aveți opțiunea de a monta Apollo ERX400 cu un finisaj convențional sau de a-l integra în cârmă cu un finisaj plat premium. Este disponibil și un distanțier opțional pentru montarea suprafeței (010-12922-02).

LCD color cu legătură optică de 2,7”, cu față frontală neagră: Apollo ERX400 are același LCD strălucitor, de 2,7”, color, de la Apollo RA670 și SRX400. Arta albumului color și metadatele afișează informații despre melodia curentă redată. Afișajul este integrat într-o față din sticlă neagră, care permite Apollo ERX400 să se amestece perfect cu estetica tabloului dvs. pentru un finisaj premium, elegant.

Actualizări software over-the-air: disponibile de pe telefonul smartphone sau de pe dispozitivul compatibil prin intermediul aplicației gratuite Fusion-Link™ atunci când sunteți conectat la un router de rețea fără fir sau la o rețea stereo Apollo Series activată Wi-Fi. Alternativ, puteți actualiza Apollo ERX400 printr-un USB atunci când este conectat la un sistem stereo compatibil USB Apollo Series.

True-Marine™ Proiectat și proiectat: construit pe filozofia de proiectare True-Marine de la Fusion, Apollo ERX400 este clasificat IPX6 și IPX7 pentru rezistența la apă și a fost testat la un nivel ridicat pentru protecție împotriva ceații sărate, temperaturii, vibrațiilor și UV.

Specificatii tehnice:

  • Afișaj Ecran LCD color de 2,7", legat optic
  • Rezistență la apă (rating IP) IPX6 și IPX7
  • Interfață utilizator în mai multe limbi Bulgară / Chineză (simplificată) / Chineză (tradițională) / croată / cehă / daneză / olandeză / engleză / finlandeză / franceză / germană / greacă / italiană / japoneză / coreeană / norvegiană / poloneză / portugheză (BR) / Portugheză (PT) / slovenă / spaniolă / suedeză / thailandeză / turcă
  • Conexiune O alimentare prin port Ethernet
  • Tensiune de funcționare +10,8 - 32V c.c.
  • Actualizări software disponibile prin USB atunci când este conectat la un sistem stereo Apollo din seria USB. Actualizări de software over-air disponibile atunci când Apollo ERX400 este conectat la un router de rețea fără fir sau integrat într-o rețea stereo Apollo Series activată cu tehnologie Wi-Fi prin Ethernet.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs