Sonar HUMMINBIRD HELIX 8 CHIRP DS GPS G3N

Sonda CHIRP nou proiectată și îmbunătățită : Separarea obiectelor îmbunătățită și, astfel, o distincție clară între două lucruri diferite, cum ar fi relieful submers și peștele. În acest fel, peștele poate fi găsit mult mai ușor.

HB.596975
Pret:  

4 999,38 lei

-3%

PRP: 5 154,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Sonar HUMMINBIRD HELIX 8 CHIRP DS GPS G3N

    Conul de undă:
        Frecvență: 150-220 kHz - separare țintă îmbunătățită
       Con cu deschidere largă: 140-200 kHz, 42 ° - acoperire maximă
        Conul îngust cu frecvența : 180-240 kHz, 25 ° - vedere la sol îmbunătățită

    Switchfire
    Bazat pe inovația exclusivistă Humminbird® SwitchFire ™, oferă pescarilor un bun control asupra imaginii. Cele două moduri de afișare - Modul Clear și Modul Max - pot fi adaptate oricând la condițiile de pescuit. Adăugați sau eliminați detaliile. Valori ale adâncimii apei, a temperaturii și a tulburărilor, chiar și prezentări de năluci - totul doar de la un buton. SwitchFire adaugă o cu totul altă dimensiune sonarului 2D.
     
    Sonar de bandă largă Chirp
    Echipat cu un sondă de bandă largă Chirp 2D, Helix 8 Chirp DS GPS G3N poate capta imagini super clare și detaliate. Chiar și o imagine strânsă de pește poate fi separată individual și identificat în imagine un răpitor ce pândește. Adevăratul semnal chirp de bandă largă este fundamental diferit în ceea ce privește performanțele față de alte sonare. Ca o indicație, banda de frecvență care va fi utilizată poate fi selectată (joasă, medie sau înaltă). Cel mai important, puteți seta frecvențele de început și de sfârșit ale fiecărui semnal. Helix 8 CHIRP DS GPS G3N sunt printre puținele care sunt capabile să facă acest lucru.

    Sloturi pentru carduri SD duble
    Fiecare Humminbird Helix 8 CHIRP DS GPS G3N Echo Sounder este echipat cu două sloturi de card SD. Așadar, puteți lucra cu diagrame nautice Navionics și, în același timp, în al doilea SD Karteslot să salvați puncte de acces, capturi de ecran, date sonar și piese înregistrate. Al doilea slot SD se potrivește optim cardului dvs. Zero Line pentru datele AutoChart Live, permițându-vă să creați hărți de adâncime personalizate. Astfel, aveți la dispoziție o gamă completă de opțiuni și un număr semnificativ mai mare de pești și siguranță la bord la sfârșitul zilei de pescuit.

    AutoChart Live
    Vrei să-ți creezi propria hartă, indiferent unde? Sunteți la locul potrivit cu AutoChart Live Humminbird - și cu acest sistem excelent, harta live este posibilă. Preia date despre duritatea și vegetația solului și îl poate suprapune cu transparență liber selectabilă prin intermediul graficului nautic electronic al Navionics. Toate Helix 8 CHIRP DS GPS G3N au această caracteristică ingenioasă. Aveți până la 8 ore de înregistrare Pentru înregistrări mai mari, aveți nevoie de cardul SD suplimentar Zero Line, care oferă memoria dispozitivului intern pentru câțiva ani de explorare. De altfel, cartela SD Zero Line este, de asemenea, inclusă în cele două versiuni complete ale PC-ului AutoChart PC și AutoChart PC Pro.

    Interfață Bluetooth
    Sonarele Helix 8 CHIRP DS GPS G3N au o interfață Bluetooth integrată. Prin aceasta, sonarul nu poate fi controlat de la distanță (există o telecomandă RC-2 opțională), dar puteți conecta cu smartphone-ul dvs. pentru a afișa apeluri, mesaje text, puterea semnalului și starea bateriei pe Helix 8 CHIRP DS GPS G3N. Acest lucru este util dacă doriți să vă protejați smartphone-ul de apă
    Ethernet
    Seria Helix 8 CHIRP G3N de la Humminbird este în rețea datorită portului Ethernet încorporat. Aceasta vă permite să rețeați mai multe dispozitive, să partajați puncte de cale și multe alte date. Prin Ethernet puteți alege în mod ingenios între diferite codificatoare - de ex. un Sonar Minn Kota US2 sau un codificator de imagini Humminbird 360, care îl va pune la dispoziția tuturor ecosounderelor din rețea, dacă doriți.

    Autopilot
    Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul de pilotaj Humminbird. Aceasta preia controlul navei tale și îți menține cursul chiar și în vânt și val. Puteți lua traseul direct și cel mai scurt către destinație, precum și un traseu special, ambele configurate în câteva secunde. Sistemul cu pilot automat nu este doar confortabil și sigur, dar vă ajută să economisiți combustibil.

    NMEA 2000
    Portul NMEA 2000 face posibilă transferul datelor externe direct către Helix 8 Chirp DS GPD G3N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Sunt posibile date de la motorul bărcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curentă sau chiar datele meteorologice din module externe. Tot ce ai nevoie este o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 și toate datele sunt deja prezente pe ecosounder.

    Alte caracteristici:
    - Funcție zoom, divizare ecran
    - ID de pește
    - Senzor de temperatură integrat
    - Puncte de traseu înregistrare și înregistrarea rutelor
    - Frecventa-switch


    Sonar Standard: CHIRP cu spectru dublu
    Frecvențe CHIRP: Mod complet (150-220 kHz), Mod îngust (180-240 kHz), Mod larg (140-200 kHz)
    Frecvența sondă: 50/83/200 kHz
    Adâncime max.: Până la 365 m (codificator standard), până la 1000 m (codificator 50 kHz)
    Control: tastatură
    Slot pentru card: Da, 2 (MicroSD)
    Consum: 1 A
    Tensiune: 10.8-20 VCC
    Putere de ieșire (peak to peak): 4000 wați
    Putere de ieșire (RMS): 500 wați
    Captura de ecran: Da
    Înregistrare sonoră: Da
    Montare standard: gimbal (suport pentru dispozitiv)
    Suport opțional: consolă (fixare în liniuță)
    Dimensiuni: 305 mm x 178 mm x 105 mm (L x P x P)
    Encoder furnizat: XNT 9 HW T (spate)
    GPS Chartplotter: Da
    Antena GPS: Da, intern
    Puncte de traseu, trasee, trasee / puncte: 2.750, 45, 50 / 20.000
    360 Imagini compatibile: Da
    Basmap Humminbird: Da, integrat
    Compatibil Minn Kota i-Pilot Link: Da
    Compatibil cu Minn Kota Talon: Da
    Carduri acceptate: Navionics Gold, Navionics +, Navionics Platinum +, HotMaps
    Suport radar: Da
    Compatibil cu AIS: opțional
    Sensor de antet compatibil: Da
    NMEA 2000: opțional
    5 casetă port rețea (cutie comutatoare) compatibilă: da
    Separarea țintei: 6,35 cm
    Software actualizabil: Da
    Taste rapide de memorie: Da
    X-Press Menu: Da
    Vizualizări personalizate: Da
    Afișare temperatură: Da
    Alarma de temperatura: Da
    Diagrama temperaturii: Da

    Livrare:

    - HELIX 8 CHIRP DS GPS G3N cu suport
    - Cablul de alimentare
    - Traductor MEGA - IMAGING Traductor XM 9 HW T

    GPS incorporatDa
    Diagonala ecran8 inch
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs