Chartplotter Garmin GPSMAP® 8417 MFD with Worldwide Basemap 17" fara sonar

Multifuncționalul Garmin GPSMAP 8417 oferă un ecran full HD de 17 inch cu control tactil. Ecranul lizibil la soare, anti-strălucire este excepțional de ușor de vizualizat și include, de asemenea, caracteristica de întunecare automată pentru utilizarea la lumină scăzută sau noaptea. Noul design vă permite să experimentați o consola eleganta, puternică, complet conectată la rețea.

010-01510-00
Pret:  

44 404,66 lei

-3%

PRP: 45 778,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Chartplotter Garmin GPSMAP® 8417 MFD with Worldwide Basemap 17" fara sonar

Detalii:

  • Ecran premium Full HD de 17" cu control touchscreen pentru un zoom cu cea mai înaltă rezoluție pe piața marină
  • Configurați sistemul complet pentru a oferi acces la setări dintr-o 1 atingere pentru andocare, croazieră, pescuit, ancorare și multe altele
  • Aspectul frumos glass helm, cu capacitatea de a instala mai multe afișaje, fie flush, fie fixate flat edge-to-edge
  • Procesorul de înaltă performanță oferă cel mai rapid desen al hartilor și o procesare video îmbunătățită
  • Oferă o experiență superioară utilizatorului pe întreaga rețea pentru radar, sonar și multimedia.

Multifuncționalul cu format mare Garmin GPSMAP 8417 oferă un ecran full HD de 17 inch cu control tactil. Ecranul lizibil la soare, anti-strălucire este excepțional de ușor de vizualizat și include, de asemenea, caracteristica de întunecare automată pentru utilizarea la lumină scăzută sau noaptea. Noul design vă permite să experimentați o consola eleganta, puternică, complet conectată la rețea, la îndemână.

Afișajul LCD cu comutare în plan (IPS) - primul din industrie pentru această clasă - oferă culori consistente și precise din toate unghiurile de vizualizare. De asemenea, oferă ieșire tactilă USB standard pentru utilizare ca monitor cu ecran tactil pentru sistemele de operare Windows® și Mac®.

Instalați mai multe afișaje cu cel mai scăzut profil de montaj la nivel sau din industrie, pentru a crea un aspect elegant glass helm. Accesul rapid, cu o atingere la informațiile de care aveți nevoie, facilitează navigarea.

Integrare completă a sistemului

Garmin GPSMAP 8417 integrează diverse tehnologii sonare, precum și pilot automat, conectivitate, aplicații, date despre motor și multimedia. Datele utilizatorilor pot fi sincronizate automat pentru toate chartplotterele din seria 8400/8600 în rețea de pe mai multe console - cu tot de ceea ce aveți nevoie la îndemână, toate pe 1 ecran.

Un sistem complet de comutare digitală utilizează tehnologia CZone. Puteți alimenta barca în timp ce vă aflați departe de doc, porniți pompa și luminile de control - chiar și luminile subacvatice.

Aproape toate controalele dvs. sunt disponibile chiar la îndemână, fie la cârmă, fie programate într-un fob cu cheie de la distanță sau într-o aplicație de pe tableta oferită de CZone de Mastervolt.

Noul procesor de înaltă performanță

Experimentează fluiditatea desenarii hartilor cu mare rapiditate și procesarea video îmbunătățită. Adăugați până la 4 transmisii directe de la camere IP și suport simultan Garmin Helm™. Toți senzorii adăugați, precum radar, sonar, multimedia și altele, vor beneficia de performanța crescută pentru a oferi o experiență premium pe întreaga rețea a bărcii.

Personalizare cu control SmartMode™

Pentru a facilita navigația, GPSMAP 8417 include presetări pentru sonar, radar, camere foto, media și comutare digitală, care pot fi independente sau încorporate în SmartMode.

Cu SmartMode, puteți schimba rapid toate ecranele la o consola în sincronizare cu un mod prestabilit, de exemplu, pescuit, andocare, croazieră pe timp de noapte etc. Accesul printr-o singură atingere vă permite să comutați toate monitoarele în sincronizare de la 1 mod la altul, fără a schimba manual fiecare monitor separat. Aspecte, date și calibre complet personalizabile vă permit să plasați informațiile de care aveți nevoie pentru a vedea exact ceea ce doriți.

Suport pentru Garmin Marine Network și NMEA 2000®

Compatibilitatea completă la rețea vă permite să adăugați mai multe la barca dvs. Garmin GPSMAP 8417 acceptă radar, pilot automat, instrumente, ecrane multiple, sisteme de divertisment FUSION-Link™, senzori, module sonar la distanță, comutare digitală, date despre vreme, camere termale, dispozitiv la distanță GRID™ și multe altele. De asemenea, este compatibil cu camerele FLIR și oferă suport SiriusXM.

Vizualizați simultan informatii primite de la mai multe sonare

Același sistem poate incorpora un sonar profesional GSD™ 26 CHIRP, un sonar avansat GSD 24 și un sonar cu scanare GCV™ 10 sau GSD 25 ClearVü și SideVü, chiar și sonarul all-seeing Garmin Panoptix™. Puteți vizualiza diverse sonare împreună pe 1 monitor sau pe mai multe monitoare în sisteme cu afișaj multiplu.

Adăugați un radar Array sau Dome

Puteți adăuga opțiunea de radar marin Garmin, inclusiv radarele puternice xHD2, radarele GMR Fantom™, cu tehnologie MotionScope™ sau radarele cu cupola xHD care se potrivesc cu ușurința de utilizare cu funcții avansate de tip open-array.

Partajarea rețelei

Garmin GPSMAP 8417 vă permite să partajați caracteristici cu alte unități GPSMAP compatibile, cum ar fi radarul, hărțile suplimentare și datele utilizatorului, inclusiv puncte de parcurs, rute și trasee. De asemenea, puteți partaja imagini de la camerele de acțiune Garmin VIRB®, camerele marine GC™ 10 și camerele FLIR. Datele utilizatorului introduse în 1 diagramă pot fi sincronizate automat cu alte chartplottere din rețea.

Directia, poziția actualizată de 10 ori pe secundă

GPS-ul rapid și sensibil de 10Hz reîmprospătează poziția și directia de 10 ori pe secundă pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. Puteti marca este ușor și rapid până la 5.000 de puncte de parcurs și să vă găsiți drumul înapoi către ele.

Caracteristici SailAssist

Funcțiile de navigare acceptate includ laylines, roza vântului îmbunătățite, linii de direcție și curs-peste-sol, câmpuri de date ale vântului adevărat și slider de maree / curent / timp.
Funcțiile de curse includ ghidarea pre-cursă, cronometrul sincronizat al cursei, linia de plecare virtuală, time to burn și câmpurile de date în linie.
Ecranele de măsurare sunt proiectate pentru a oferi informații importante, care trebuie să fie cunoscute dintr-o privire, inclusiv unghiul de vânt adevărat și aparent, set și drift, viteză a vântului adevărat sau aparent, grafice orizontale sau verticale și o bară de date cu câmpuri de date personalizabile.

Creați propriile hărți HD

Quickdraw Contours este o caracteristică software gratuită, ușor de utilizat, instalată deja în combo-ul dvs. Garmin compatibil. Creează instantaneu hărți de pescuit HD personalizate cu contururi de 30cm. Adapti-le pentru a se potrivi nevoilor tale. Sunt hărțile voastre - le dețineți.
Păstrați-vă datele sau distribuiți-le comunității Quickdraw de pe Garmin Connect™. Nu este necesară o expertiză specială în domeniul sondajului. Puteti pescui în timp ce hărțile sunt creeate.
Nu trebuie să așteptați sau să vă trimiteți fișierele la distanță așa cum necesită alt software de mapare - rezultatele dvs. apar instantaneu. Utilizați cu oricare dintre următoarele traductoare sonare: Garmin Panoptix™, tradițional HD-ID™, cu CHIRP, Garmin ClearVü™ sau NMEA 2000® cu adâncime compatibilă.
Aveti instalat mai mult de 1 dispozitiv sonar la bord? Quickdraw Contours selectează automat cel mai capabil dispozitiv sonar pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru dvs.!

Faceți upgrade la cele mai bune hărți Garmin direct de pe apă

Adăugați un cititor de card Garmin care oferă o montare la distanță convenabilă și un singur punct de acces pentru 2 sloturi pentru carduri SD™ pentru achizițiile de hărți accesorii, cum ar fi LakeVü HD Ultra cu MaxDef Lakes, BlueChart g2 HD sau BlueChart® g2 Vision® HD, care adaugă brevet Garmin Auto Guidance 3.0 și alte funcții excelente.

Puteți adăuga mai multe cititoare de carduri pentru puncte de acces suplimentare. Ușa magnetică rezistentă la apă permite cititorului de carduri să fie montat orizontal sau vertical (vândut separat).

Sistem de divertisment FUSION-Link

Bucurați-vă de posibilitatea de a controla toate sistemele audio compatibile FUSION-Link, direct de pe afișajul grafic al chartplotterului dvs. compatibil.

Conectivitate încorporată

Este ușor să vă conectați la dispozitive periferice cu conectivitate Wi-Fi® încorporată, tehnologie ANT®, 4 porturi Ethernet cu fir, NMEA 2000, porturi HDMI și USB cu compatibilitate completă a rețelei.

Aplicație All-in-One ActiveCaptain®

Wi-Fi incorporat vă oferă acces la aplicația gratuită All-in-One ActiveCaptain®, astfel încât să vă puteți gestiona experiența marină de aproape oriunde. Acesta creează o conexiune simplă, dar puternică, între dispozitivul dvs. mobil compatibil și chartplotterul, diagramele, hărțile și comunitatea de navigație Garmin.
Oriunde vă aflați, veți avea acces nelimitat la cartografia dvs., posibilitatea de a achiziționa noi hărți și diagrame și acces la comunitatea Garmin Quickdraw™ Contours. Rămâneți conectat cu notificări inteligente pe ecranul chartplotterului dumneavoastră. De asemenea, puteți planifica o călătorie, iar ActiveCaptain se sincronizează automat cu chartplotterul dvs. Primiți chiar și notificări pentru actualizări software și decideți când să le descărcați pe dispozitiv.

Personalizarea reprezentarii intervalelor de adâncime

Desemnați până la 10 intervale de adâncime diferite, fiecare cu propria culoare. Îți ușurează vizualizarea adâncimilor țintei dintr-o privire.

Pilot automat de la Chartplotter

Pentru a face punerea în funcțiune mai ușoară și mai convenabilă, puteți gestiona întregul proces de punere în funcțiune a pilotului automat de pe ecranul chartplotterului.

Suport FLIR pentru camere FLIR si Axis

Garmin oferă asistență pentru camerele Axis și pentru camerele FLIR. Acestea pot fi utilizate pentru supravegherea și conștientizarea situației pe nave de orice dimensiune.
Puteți controla setările pinch-to-zoom și pan / tilt ale camerei dvs. cu gesturi direct pe ecranul plotterului și puteți vizualiza video pe mai multe ecrane, precum și mai multe fluxuri video pe același ecran. Utilizați un codificator Axis pentru a converti o cameră analogică, cum ar fi Garmin GC 10, în video prin IP.

Surprindeti toată acțiunea de pe apa

Acest chartplotter acceptă conexiuni wireless la camerele de acțiune Garmin VIRB® X și XE, astfel încât să puteți surprinde toată acțiunea în timpul petrecut pe apă. Mai important, printr-o simplă actualizare software, puteți controla înregistrările, realiza fotografii și transmite video de pe o cameră de acțiune VIRB X / XE pe chartplotterul dvs. seria GPSMAP® 7400/7600 sau cu chartplotterul din seria de sticlă seria 8000/8400/8600.
Puteți transmite video de la până la 4 camere de acțiune VIRB X / XE și puteți vizualiza videoclipul pe un grafic grafic marin compatibil.
Puteți chiar să vizualizați imagini și videoclipuri capturate anterior pe chartplotter și să afișați previzualizări de miniaturi pentru o selecție ușoară.
Controlați redarea, întrerupeți, căutați și redați din chartplotter. Există chiar și un mod automat de prezentare de diapozitive și posibilitatea de a șterge imagini sau videoclipuri VIRB nedorite.
Fiecare VIRB poate fi numit pentru o identificare ușoară. Puteți, de asemenea, controla camerele VIRB pentru a modifica setările video VIRB, inclusiv raportul de aspect, rezoluția video, cadre pe secundă, dimensiunea fotografiei, câmpul vizual și altele - direct din graficul marin.
Trimiteți informații despre barca NMEA 2000 de pe chartplotter către VIRB X / XE pentru a fi suprapuse ca date G-Metrix™ pe videoclip utilizând VIRB Edit sau aplicația mobilă VIRB. Unele date necesită accesorii opționale.

Caracteristici Fizice şi Performanţe Garmin GPSMAP® 8417 MFD with Worldwide Basemap 17"

Dimensiuni fizice16.5" x 12.1" x 2.8" (41.9 cm x 30.7 cm x 7.1 cm)
Dimensiune afişaj

14.4" x 9.1"; 17.0" diagonal

(36.6 x 23.1 cm; 43.2 cm diagonal)

Rezoluţie afişaj1920 x 1200 pixels
Tip afişajTouchscreen IPS display (anti-glare finish)
Greutate11.48 lbs (5.21 kg)
Rezistenţă la apă

IPX7

Power consumption

Max power usage at 10 Vdc: 40 W

Typical current draw at 12 Vdc: 2.8 A

Max current draw at 12 Vdc: 3.5 A

AntennaExternal only
Mounting optionsFlush or Flat
Receiver

10 Hz high-sensitivity

Porturi Garmin Marine Network™

4

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate

None

Acceptă carduri de date

2 SD Cards (with Garmin SD card reader accessory)

Punctele de trecere

5,000

Jurnal de traseu50,000 points; 50 saved tracks, with 5000 points each
Rute100 (250 waypoints each)

Funcţii exterioare

Tide tables

Chartplotter Features

Garmin Radar compatible
Garmin Sonar compatible

Yes

Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets)
Supports AIS (tracks target ships position)
Supports DSC (displays position data from DSC-capable VHF radio)
Supports FUSION-Link™ compatible radios
GSD™ Black Box sonar support
GCV™ Black Box sonar support
ActiveCaptain compatible

Yes

GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible

Funcţii şi Specificaţii Sonar

Sonar cu frecvenţă dublă (50/200 kHz)Yes (with external black box, sold separately)
Sonar (77/200 kHz) cu fascicul dubluYes (with external black box, sold separately)
CHIRP sonar technologyYes (with external black box, sold separately)
ClearVü

Yes (with GCV™ black box, sold separately)

SideVü

Yes (with GCV™ black box, sold separately)

Connections

NMEA 2000® compatible
NMEA 0183 input ports

4

NMEA 0183 output ports

2

Video input ports

1 - BNC composite

1 - HDMI (HDCP compliant)

Video output ports

1 - HDMI

Wireless connectivity

Yes

Suplimentar

Suplimentar

Conexiuni suplimentare:

  • Port NMEA 2000: 1
  • Port USB: 1
  • Port J1939: 1

Intrările video HDMI şi compozit sunt codificate şi partajate în reţeaua maritimă Garmin Marine cu alte chartplottere compatibile.

Pachetul contine:

  • GPSMAP 8417
  • Trim piece snap covers
  • GPS 19x NMEA 2000 (with pole mount, flush mount and under deck mount adapters)
  • Protective cover
  • Flush mount hardware
  • Power cable
  • NMEA 2000 2 m backbone/drop cable
  • NMEA 2000 6 m backbone cable
  • NMEA 2000 power cable
  • NMEA 2000 T-connector & terminator kit
  • Documentation.
Diagonala ecran17 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs