Kit navigatie SIMRAD NSO EVO3S 19", display, keypad, antena GPS, chart card reader

Sistemul de navigație Simrad NSO evo3S vă oferă timp de răspuns de 2 ori mai rapid, livrat prin noul procesor de înaltă performanță iMX 8. Full HD vă oferă o claritate uimitoare, iar comenzile intuitive ale ecranului tactil și de la tastatură la distanță vă oferă control total asupra electronicii de la bord.

000-15127-001
Pret:  

57 744,00 lei

-2 000,00 lei

PRP: 59 744,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Kit navigatie SIMRAD NSO EVO3S 19", display, keypad, antena GPS, chart card reader

Simrad NSO evo3S - performanța supremă

Fiecare afișaj NSO evo3S are noul procesor integrat cu șase nuclee iMX 8, oferind timpi de răspuns de categorie pentru tranziții de ecran incredibil de netede. Cu o performanță de până la două ori mai mare a procesorului, aveți acces instantaneu la informațiile de care aveți nevoie, așa cum aveți nevoie, indiferent de condiții. Creați-vă propriile machete personalizate de cârmă pentru a se potrivi oricărei activități și comutați fără probleme între machete într-o clipă. Stilul glass helm cu profil redus ascunde și protejează nucleul puternic al NSO evo3 și completează orice design de cârmă, de la ultra-modern la clasic atemporal.

Claritate finală cu control intuitiv pe ecran tactil

SIMRAD NSO evo3S oferă o vizualizare excelentă cu un ecran ultra-luminos, disponibil în dimensiuni widescreen de 16, 19 sau 24 de inch. Unghiurile largi de vizualizare păstrează ecranul vizibil de oriunde, chiar dacă purtați ochelari de soare polarizați. Experimentați o claritate uimitoare cu rezoluția Full HD și opțiunea de a combina până la șase panouri într-un aspect cu ecran divizat. Navigați intuitiv în diagrame, definiți puncte de parcurs și preluați controlul sistemelor conectate, cum ar fi pilot automat, radar și sonar la o atingere.

Complet conectat

Conectivitatea wireless încorporată conectează SIMRAD NSO evo3S la dispozitivele dvs. mobile existente pentru vizualizare și control de la distanță și oferă upgrade-uri ușoare de software online prin orice hotspot de internet wireless. Rețeaua Ethernet cu fir, NMEA 2000® și rețeaua J1939 oferă opțiuni de integrare aproape nelimitate, de la sisteme de afișare la nivel de navă până la radar, sonar, integrarea motorului și multe altele.

Caracteristici cheie Simrad NSO evo3S:

  • Procesor iMX 8 integrat cu șase nuclee pentru performanțe superioare
  • Afișaj ultra-clar, Full HD de 19 inci
  • Control fără probleme al ecranului tactil al întregului sistem SIMRAD® conectat
  • Stil glass helm cu profil redus
  • Vizibilitate extinsă cu opțiunea ecranului divizat cu șase panouri
  • Conectare la smartphone, tablete și hotspot-uri de internet
  • Setul include ecran, tastatură, antenă GPS și cititor de carduri.

Pachetul contine:

  • Display multifunctional SIMRAD NSO EVO3S 19"
  • Cabluri si accesorii de montare
  • keypad
  • antena GPS
  • cititor carduri harti.
GPS incorporatDa
Diagonala ecran19 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs