Sonar GARMIN FishFinder 650 GPS, CHIRP traditional, ClearVü, ecran 6"

Noul combo chartplotter/sonar GPS GARMIN FF 650 este disponibil cu afișaj de 6" și interfață cu tastatură. GARMIN FF 650 GPS vă oferă sonarul tradițional CHIRP și capabilitățile sonarului de scanare CHIRP ClearVü care arată arcurile de pești clare cu o separare excelentă a țintei și oferă imagini clare ale structurii de sub barcă.

010-01710-00
Pret:  

2 569,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonar GARMIN FishFinder 650 GPS, CHIRP traditional, ClearVü, ecran 6" primesti 256 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 256 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 76,80 lei.

Sonar GARMIN FishFinder 650 GPS, CHIRP traditional, ClearVü, ecran 6"

Caracteristici:

  • Suport în mai multe limbi: engleză, chineză simplificată, chineză tradițională, japoneză, coreeană, Indonezia Bahasa, Malaezia Bahasa, vietnameză, birmană, thailandeză.
  • Disponibil în afișaj color WVGA de 6" mai mare și mai clar, în mod portret. Oferă o interfață cu taste cu butoane dedicate.
  • Sonarul CHIRP trimite o trecere continuă de frecvențe de la scăzut la ridicat. Sonarul CHIRP este capabil să creeze arcade de pește mai clare, cu o mai bună separare a țintei.
  • Sonarul tradițional CHIRP de 600 W (RMS) încorporat și sonarul de scanare CHIRP ClearVü oferă o imagine mai clară a ceea ce se află sub barcă ca imagine fotografică cu reprezentarea obiectelor, structurii și peștilor.
  • Compatibil cu sistemele puternice de poziționare GPS, GLONASS și BeiDou, rapid și ușor să marcați până la 12.000 de puncte de referință precise vă permit să vă găsiți drumul înapoi către punctele secrete de pescuit.
  • Garmin FF 650 GPS acceptă comunicații tipice NMEA0183 și RS422 cu senzori și accesorii terți.

Puterea Garmin CHIRP

Capacitățile sonarului încorporat ale FF 650 GPS includ sonarul CHIRP, cea mai sofisticată tehnologie sonar disponibilă pentru pescuitul și publicul de navigație. Sonarul CHIRP oferă o separare și o definire uimitor de clară a țintei, deoarece pune și mai multă energie asupra țintei decât sonarul tradițional.

Cele mai clare imagini obținute prin scanare sonar

Scanarea sonarului Garmin CHIRP Cleary oferă reprezentări aproape fotografice ale conținutului de sub vas. Sonarul standard Garmin HD-ID™ și scanarea sonarului Cleary sunt combinate într-o singură sondă multifuncțională.

Compatibil cu sistemele GPS, GLONASS și Beidou

Garmin Fishfinder 650 dispune de moduri GPS pentru poziționare multiple care permit suportul unor sisteme puternice precum GPS, GLONASS și Beidou. Etichetarea scade la 12.000 de puncte precise și recuperarea celor mai bune puncte de pescuit este rapidă și ușoară. Datorită capacității uriașe de memorie, puteți înregistra punctul (punctele) de pericol și destinațiile (punctele) preferate, astfel încât să puteți reveni din nou.

Suport pentru radar AIS

În același timp, pe aceeași pagină, răsfoiți afișajul detaliat radar AIS și lista AIS. Mutați cursorul și vizualizați elementele specifice de pe radarul afișat pentru a afișa informații detaliate sau aruncați VRM / EBL și măsurați distanța până la fereastra care arată radarul AIS. Pentru a vedea informațiile relevante, puteți selecta și o navă AIS din lista AIS.

Comutați rapid folosind PAGE

Comutați rapid și ușor între funcții folosind PAGE. Apăsați pentru a muta funcțiile pe care le utilizați frecvent sau apăsați și mențineți apăsat butonul pentru editarea celor cinci pagini preferate pentru a le vizualiza în orice moment și a putea fi accesate rapid.

Suport pentru zoom digital și pan zoom

Zoom-ul digital și zoom-ul panoramic vă permit să gestionați cu ușurință conținutul pe care doriți să-l afișați pe ecran și zonele care necesita o studiere in detaliu.

Filtru de culoare pentru afișaj sonar standard

Setați până la 8 niveluri de culoare pentru a reprezenta diferite game de adâncime pentru a personaliza pagina sonarului standard și pentru a vizualiza rapid adâncimea țintă.

Grafice care indică adâncimea

Examinați diagrama cu informații despre adâncime și aflați despre topografia subacvatică dintr-o privire.

Compass Page vă permite o privire de ansamblu rapidă a terenului, a cursului și a vitezei pe teren

Sonda Clearly afișează pe o singură pagina viteza și direcția pe teren. Folosind aceste informații, observați rapid dacă plasa este plină sau nu în timp ce pescuit la trena sau decideți dacă să aruncați plasa în altă parte pentru rezultate mai bune.

Transferați puncte GPX

Dacă vă aflați folositi GPS-ul altui producător sau dispozitivul portabil Garmin de puncte stocate, indicii sau trasee frecvente, acum, mai ușor ca niciodată, puteți transfera aceste elemente pe noul dvs. plotter Garmin datorită formatului software standard GPX. Formatul GPX este un standard deschis pentru schimbul de date GPS între platforme și aplicații. Datorită noii interfețe, principiul Garmin al „memoriei tuturor punctelor” transmite un nivel cu totul nou de practicitate avansată.

GARMIN FishFinder 650 GPS - specificatii tehnice:

  • Adancime maxima: 2300 ft / apa dulce, 1,100 feet / apa sarata (volumul depinde de adâncimea fundului și de alte condiții de apă)
  • Consum: 7.6 W
  • Montare: Flush sau bracket (incastrat sau pe suport)
  • Points: 12000
  • Rute: 200
  • Active track: one active track of 50,000 points
  • Frecventa sonar scanata: CHIRP 260/455/800 kHz
  • Suport DSC (afiseaza date de pozitionare de la radioul VHF cu DSC)
  • Cleary™ incorporat
  • Compatibilitate NMEA 0183
  • Compatibilitate cu sonar Garmin
  • Minute din istoricul serviciului
  • Suport AIS (tracks target ships position).

Pachetul contine:

  • Garmin FF 650 GPS
  • Cablu alimentare/date
  • Suport montare tip Bail
  • Hardware
  • Documentatie.
GPS incorporatDa
Diagonala ecran6 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs