Motor electric MINN KOTA Terrova 55lb/12V, i-Pilot GPS, 137cm

Motor electric MINN KOTA Terrova 55lb/12V, i-Pilot GPS, 137cm - Ce face Terrova® atât de popular? Începeți cu sistemul de trolling GPS i-Pilot, inclusiv Spot-Lock. 55 de livre tracțiune și Lift-Assist. În ansamblu, este un motor de încredere care incorporeaza inovații uriașe.

MK.901719
Pret:  

12 589,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Motor electric MINN KOTA Terrova 55lb/12V, i-Pilot GPS, 137cm primesti 1258 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1258 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 377,40 lei.

Motor electric MINN KOTA Terrova 55lb/12V, i-Pilot GPS, 137cm

Maneta Deploy-Assist:

Intrați și ieșiți din apă cu ușurință. Apăsați doar maneta pentru a deplasa motorul de trolling și atunci când este timpul să porniti, acesta se fixează ușor și în siguranță.

Sistem Trolling GPS i-Pilot®:

Cel mai de încredere sistem GPS în pescuit. i-Pilot® folosește GPS-ul pentru a controla motorul trolling cu caracteristici incredibile care vă mentine pe locurile de pescuit. Setați Spot-Locks, înregistrați traseele, controlati viteza și direcția și multe altele. i-Pilot face automat poziționarea și controlul bărcii și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD mare ușor de citit.

Spot-Lock:

Apăsați doar un buton, iar Spot-Lock vă va ține în loc cu o precizie GPS inegalabilă. Disponibil pe sistemele GPS i-Pilot, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne deasupra oricărui loc productiv de pescuit automat, fără a atinge motorul de trolling.

AutoPilot™:

Navigați automat barca în orice direcție alegeți. Doar orientați motorul dvs. de trolling în direcția în care doriți să mergeti, activați AutoPilot™, iar motorul dvs. de trolling vă va menține automat pe aceasta directie, chiar cu corectie a vântului, valurile și curentul.

Citirea bateriei la o singura apasare de buton:

O simpla apăsare de buton si veti a obține o lectură instantanee a nivelului de încărcare al bateriei.

Digital Maximizer™:

Oferă timp de rulare de până la 5 ori mai lung cu o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare trolling cu viteză variabilă vă permit să tastati viteza exactă și furnizează doar energiea de care aveți nevoie, contribuind la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Elice Weedless Wedge™ 2:

Cu lamele evazate în spate pentru a va propulsa prin orice fel de vegetatie marina, fără a descarca bateria, Weedless Wedge™ 2 este una dintre cele mai de încredere elice folosite în pescuit.

Arbore compozit Indestructibl:

Garantat pe viață: motorul dvs. trolling Minn Kota este sustinut de un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate pe care Minn Kota și o garanteaza pe viață.

Compatibilitate Mobile App:

Controlează i-Pilot direct de pe dispozitivul Apple® sau Android™ cu jutorul aplicației mobile. Obțineți control rapid al vitezei, direcției, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus posibilitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.

Cool, Quiet Power:

Fiecare unitate inferioară Minn Kota funcționează rece pentru a prelungi durata de viață a motorului trolling și rămâne liniștită.

Motoarele de trolling i-Pilot PowerDrive nu includ și nu sunt compatibile cu  opedală de comanda la picior.

Pachetul contine:

  • PowerDrive 55 lb. 54" motor,
  • i-Pilot Remote,
  • Lanyard,
  • Heading Sensor,
  • MKP-32 Prop
  • Mounting Hardware.
CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor55 lb
Tip cizmaExtra-lunga
Voltaj12 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs