Motor electric MINN KOTA Ulterra 112 MSI i-Pilot Link BT 183cm, pliere automata, 36V

Termenul motor excepțional se aplică aici: Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm reprezintă libertatea maximă pe apă. Desigur, un forboard electric poate fi, de asemenea, doar o unitate cu barca. Dar dacă alegeți un Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm, veți obține mult mai mult!

901764
Pret:  

20 768,89 lei

-3 976,11 lei

PRP: 24 745,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor electric MINN KOTA Ulterra 112 MSI i-Pilot Link BT 183cm, pliere automata, 36V

Termenul motor excepțional se aplică aici: Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm reprezintă libertatea maximă pe apă. Desigur, un forboard electric poate fi, de asemenea, doar o unitate cu barca. Dar dacă alegeți un Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm, veți obține mult mai mult!

Minn Kota a încorporat totul în acest motor care îi face pe ghizi și pe pescarii cu ambarcațiuni pretențioși. Ceea ce face totul perfect: tot ce aveți nevoie este un deget pentru a acționa complet acest incredibil motor electric. Ați prefera controlul piciorului? Ceea ce veți obține: o pedală de înaltă calitate pentru o operare confortabilă a degetului / tocului face parte din Ulterra. Am reușit să încercăm singuri: funcția de pliere și desfășurare și decupajul de putere pentru reglarea automată a înălțimii funcționează perfect! Aceasta înseamnă că vă puteți adapta la condițiile modificate fără a pierde timp. Competiția de pescuit nu are absolut nicio șansă aici. Și apoi există i-Pilot Link.

Posibilități complet noi în controlul și navigația ambarcațiunilor. În combinație cu un sunet de ecou Humminbird adecvat, vă puteți conecta bordul direct la căutătorul de pești. Apoi, puteți opera toate funcțiile motorului direct prin intermediul ecranului sunetului de ecou, ​​dacă doriți. Cu siguranță ingenios: codificatorul de imagine integrat lateral și descendent MEGA în arborele motorului. Nu trebuie să instalați un traductor sonar suplimentar pe barcă.

Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm vă oferă avantaje imense. Și arată așa: Ultimul model: noul dvs. Ulterra vine cu numeroase îmbunătățiri. Rabatarea și coborârea automată: Pur și simplu coborâți motorul electric în apă sau aduceți-l folosind telecomanda i-Pilot Link, aplicația pentru smartphone sau pedala. Power Trim: reglați automat adâncimea de scufundare a motorului de pescuit cu simpla apăsare a unui buton Motor cu arc puternic: forță de 36 lbs (36 volți), ideal pentru bărci de pescuit mijlocii și mari, potrivit și pentru apele curgătoare Cu pedală practică: Pedală cu fir cu diverse funcții. De exemplu. Ridicați și coborâți motorul, reglați adâncimea motorului, modificați turația și direcția de deplasare. Transductoare de imagine integrate MEGA laterale și MEGA în jos: Pentru imagini ecologice cu sunet ecologic de înaltă rezoluție Controlul vitezei continuu: Pentru libertate deplină la manevrare. Sistem de maximizare digitală: vă extinde timpul de pe apă de până la cinci ori, conservându-vă bateriile bărcii. Ancoră GPS Spot-Lock: barca dvs. de pescuit este ținută automat în poziția dorită. Funcție practică de jog: vă deplasează barca automat, ideală pentru a arunca marginile Senzor de direcție Bluetooth: busola GPS precisă pentru montare ușoară în spate Arbore compozit rezistent: 183 cm lungime, practic indestructibil, se îndoaie în cazul unei coliziuni fără ruperea. i-Pilot Link cu telecomandă LCD tactilă: Conectați-vă la sunetele de ecou Humminbird. Comunicare wireless cu motorul. Posibilități nesfârșite: de ex. Abordați punctele, înregistrați și conduceți traseele sau urmați contururile de adâncime. Indicator digital al bateriei: precis și ușor de citit Elice puternice Weedless Wedge 2: scăpați de orice buruieni. Comutator sigur / pornit: Motorul electric este oprit imediat în caz de urgență. Silențios și răcoros: funcționare silențioasă a motorului cu foarte puțină generare de căldură

Sistemul i-Pilot Link al Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm vă oferă funcții de confort remarcabile:

    Telecomandă i-Pilot Link cu afișaj tactil color. Controlați direct toate funcțiile motorului și citiți datele în mod convenabil.
    Doar conectați-l: conectați-vă direct la un sunet de ecou Humminbird activat în rețea
    Sistem proactiv de blocare a punctelor ca ancoră GPS. Salvați până la 16 blocări la fața locului (până la 2.500 pe sonda de ecou Humminbird) și utilizați-le din nou mai târziu.
    Funcție de jog convenabilă pentru aruncarea ușoară a marginilor
    Urmărirea complet automată a liniilor de duritate a solului, a liniilor de adâncime și a liniilor de vegetație (câmpuri de plante) în combinație cu Humminbird AutoChart
    Mod cerc inovator pentru încercuirea automată a punctelor de parcurs definite
    Control alternativ al motorului prin intermediul aplicației iPhone sau Android, ideal și pentru actualizări de software direct pe barcă
    Înregistrarea și conducerea a până la 66 de rute proprii, fiecare cu o lungime de 3,2 km, utilizând sistemul iTrack
    Minn Kota Advanced AutoPilot System pentru navigarea automată a bărcilor de pescuit
    Cruise Control Cruise control pentru a menține viteza dorită
    Cu CoPilot pentru un control precis și confortabil al bărcii

Pentru care bărci de pescuit este recomandată marea Minn Kota Ulterra 122 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm?

Desigur, 112 lbs de forță sunt clasa de top pentru motoarele electrice. Acest lucru vă va permite să mutați o barcă de pescuit medie sau mare peste apă fără probleme.

Nu veți avea probleme cu el nici măcar pe râuri. O lungime a axului de 182 cm înseamnă, de asemenea, că puteți monta bordul electric pe pereții laterali mai înalți.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, regula noastră generală dovedită pentru forța forței de bord:

Ar trebui să calculați întotdeauna 3-5 lbs de forță pe 50 kg de greutate echipată a bărcii. Desigur, vă așteptați la totul cu pasagerii și echipamentele.
Ce baterii de barcă sunt recomandate pentru Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm?

Motorul dvs. de pescuit vă va oferi întotdeauna cea mai înaltă performanță posibilă. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că nu economisiți pe baterii. Recomandăm bateriile Deep Cycle AGM sau - și mai bine - bateriile litiu-ion de înaltă performanță. Puteți alimenta motorul cu tensiune suficientă numai cu baterii atât de puternice. Curenții mari pe termen lung nu sunt nici o problemă pentru aceste baterii.

Cu siguranță nu ar trebui să utilizați acest lucru: nu folosiți niciodată baterii normale pentru mașină - acestea nu sunt potrivite.

Următoarea regulă vă va ajuta să alegeți bateria potrivită pentru barcă: Bateria dvs. pentru barcă trebuie să garanteze timpi de funcționare maximi și o toleranță ridicată împotriva descărcărilor profunde. Atunci bateria este perfectă pentru marea dvs. Ulterra.

De asemenea, puteți găsi informații importante și sfaturi despre bateriile și încărcătoarele pentru bărci aici, la noi.
Ce autonomie și viteză pot obține cu un Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm?

Da, desigur, auzim întrebarea tot timpul. Din păcate, nu se poate răspunde exact. Doi factori sunt esențiali, care vor determina viteza și raza de acțiune:

    Stilul tău preferat de conducere: viteza maximă este atuul tău? Probabil că vă vor plăcea excursii de pescuit foarte scurte. Puteți maximiza raza de acțiune numai dacă alegeți o viteză constantă în zona inferioară. Asta face o zi lungă de pescuit.
     
    Greutatea bărcii dvs. de pescuit: o zi de pescuit excelentă, cu o mulțime de prieteni de pescuit și suficiente provizii la bord. Este fantastic, dar îți oferă și o mulțime de mărfuri pentru a te deplasa. Procedând astfel, uneori trebuie să mergeți la limitele puterii motorului pentru a menține o anumită viteză. Mult mai bine: Conduceți cu o durată maximă de viață a bateriei și evitați viteza mare. Un stil de conducere economic face călătoria de pescuit cu adevărat rotundă.

Aveți nevoie de mai multe informații despre Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm? Am fi bucuroși să vă sfătuim personal și în detaliu! Sunați-ne sau scrieți-ne.
Conținutul livrării Minn Kota Ulterra 112 BT i-Pilot Link MSI - 183 cm

    Motor electric Minn Kota Ulterra 112 BT, complet gata de utilizare
    Senzor de direcție Bluetooth
    Pedală cu cablu de conectare
    Telecomandă Bluetooth i-Pilot Link cu curea pentru gât
    Elice Weedless Wedge 2
    Și bineînțeles un manual

CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor112 LB
Tip cizmaExtra-lunga
Voltaj36 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs