Motor electric MINN KOTA TERROVA 55LB, 12V, BT I-PILOT, fara pedala, apa sarata 137cm

Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot sunt identice cu modelele Minn Kota Terrova. Sunt ideale pentru utilizarea în apă sărată și necesită o întreținere mai redusă decât toate celelalte modele.

901741
Pret:  

11 724,90 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Motor electric MINN KOTA TERROVA 55LB, 12V, BT I-PILOT, fara pedala, apa sarata 137cm primesti 1172 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1172 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 351,60 lei.

Motor electric MINN KOTA TERROVA 55LB, 12V, BT I-PILOT, fara pedala, apa sarata 137cm

Toate șuruburile de fixare sunt realizate din oțel inoxidabil și un anod de zinc sub elice protejează împotriva electrolizei, care apare în special în apa sărată. Electronica din aceste modele este turnată într-un compus izolant pentru a le proteja împotriva coroziunii cauzate de aerul marin sărat.

Desigur, modelele de Riptide au, de asemenea, axul compozit care nu poate fi corodat și cedează ușor atunci când este atins, fără a se îndoi sau rupe. Dar este atât de rigid încât nu vibrează în timpul deplasării.

Distribuția echilibrată a greutății motorului facilitează ridicrea lui din apă. Sursa de alimentare este oprită automat atunci când motorul este ridicat în suportul motorului. Coborârea motorului este deblocată din nou la apăsarea unui buton, iar Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot poate fi reașezat la fel de ușor.

Tehnologia COOL-POWER pe Riptide Minn Kota Terrova 55 / i-Pilot 137 cm

- Această tehnologie determină pilotul Minn Kota Riptide Terrova 55 / i să funcționeze la o temperatură de operare cu 100 ° Celsius mai mică. Alte motoare comparabile ating temperaturi interne de funcționare ale motorului de până la 260 ° C după doar câteva minute (de la această temperatură s-a atins deja punctul de topire a cositorului). Motoarele care lucrează la o temperatură atât de ridicată nu sunt adesea eficiente și pierd până la 33% din puterea lor posibilă după o lungă perioadă de funcționare (vezi graficul).

Tehnologie digitală Maximizer pentru toate motoarele fără fir

- Toate motoarele Minn Kota cu control de viteză continuu sunt echipate cu tehnologia Digital Maximizer. Cu această tehnică, curentul direct este transformat într-unul pulsativ, cu 20.000 de impulsuri pe secundă. Cantitatea de energie electrică care este alimentată motorului este setată printr-un comutator rotativ. Drept urmare, nu se pierde curent prin rezistențe în diverse elemente de comutare.

Motoarele cu tehnologia Digital Maximizer atrag aceeași cantitate de curent din baterie la setările de viteză maximă ca și motoarele echivalente cu comutare mecanică în trepte. Cu toate acestea, la viteză redusă, microprocesorul digital extinde durata de funcționare a motorului de până la 5 ori la încărcarea bateriei. Tehnologia maximizatorului digital este un avantaj enorm, în special pentru trolere care apreciază viteze precise și mici.

GPS Bluetooth i-Pilot

- Noul i-Pilot cu interfață Bluetooth este acum și mai precis. Riptide Terrova 55 / i-Pilot are o antenă GPS în partea superioară a motorului și poate fi extinsă și cu ajutorul senzorului de antet.

Senzor de direcție cu GPS

- Senzorul de poziție este montat pe pupa barcii de pescuit și permite controlul motorului electric în direcția dorită folosind noua funcție i-Pilot „Spot-Lock Jog”.

Indicator de nivel al bateriei

- Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot arată starea actuală de încărcare a bateriei.

Suport motor

- Ridicare și coborâre foarte ușoară datorită unității motorizate echilibrate. Alimentarea este întreruptă automat atunci când este pliată.

Maximizator digital

- Viteze infinit variabile datorită curentului continuu pulsat, care creează până la 5 ori intervalul cu încărcarea bateriei atunci când conduci lent.

Telecomanda Minn Kota i-Pilot

- Telecomanda radio arată toate funcțiile și datele active, de exemplu, pe ecranul LCD iluminat. Pornire / oprire elice, viteză curentă etc.

Asistență la ridicare

- Lift Assist este o spirală instalată în jurul arborelui care echilibrează greutatea motorului. Acest lucru face ca coborârea și ridicarea jocului copilului motorului.

GPS I-Pilot

- I-Pilot deschide posibilități complet noi cu GPS-ul său integrat, de ex. controlul de croazieră, înregistrarea rutelor, ancora electronică și multe altele.

Putere silentioasa

- Niciun motor nu rulează mai rece și mai liniștit decât un Minn Kota. Datorită acestei tehnologii, motorul funcționează mai rece, mai liniștit și este mai eficient din punct de vedere energetic.

Wededless Wedge 2 Prop

- Acest propulsor împinge pur și simplu iarba de mare și noroiul liber, fără a crește consumul de energie.

Arbore compozit

- Minn Kota Riptide Terrova 55 / i are un arbore compozit care nu se corodează, cedează atunci când este atins și nu vibrează.

Pedala Minn Kota Terrova 55 / i-Pilot pentru picior (nu este inclusă)

- Cu pedala, motorul electric Riptide Terrova 55 / i-Pilot poate fi controlat și cu piciorul are un cablu de 45 cm.

Pe lângă funcțiile de operare deja cunoscute, cum ar fi Pilot automat, controlul vitezei fără încetare este acum și funcția de blocare la fața locului de pe telecomanda piciorului

Caracteristici:

- Funcționează la 12V, max. 50A, 600W
- Forța de tracțiune 24,95kg/55lbs
- Lungimea ax 137cm
- Sarcina maximă 1500kg
- Nu are pedală
- Fără sondă încorporată.

CuloareAlb
Tip motorElectric
Putere motor55 lb
Tip cizmaLunga
Voltaj12 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs