Motor electric MINN KOTA PowerDrive BT 55lbs , cizma 137cm, 12V, pedala inclusa

Minn Kota PowerDrive BT sunt motoare electrice, acest model fiind echipat cu pedala de comanda. Forma sa si modul de functionare il recomanda pentru utilizari zilnice timp indelungat. Motorul este ideal pentru pescuit, pentru activitati de agrement, putand fi utlizat si ca propulsor pentru barci cu vele.

901703
Pret:  

4 341,36 lei

-653,64 lei

PRP: 4 995,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor electric MINN KOTA PowerDrive BT 55lbs , cizma 137cm, 12V, pedala inclusa

 Parghia de asistenta la punerea in functiune ajuta la intrarea si iesirea usoara din apa, doar actionand parghia pentru a declansa motorul de trolling, iar in timpul marsului acesta se depoziteaza usor si in siguranta.

Cu ajutorul pedalei de picior laterala/electrica putem controla viteza, directia si pornirea/oprirea momentana si constanta a motorului. Aceasta este confectionata din material compozit rezistent la apa si utilizari repetate. Pe talpa de fixare, specialistii Minn Kota au atasat un sistem de monitorizare al energiei din acumulator, astfel cu o simpla apasare de buton putem afla starea aceastuia.

Tehnologia Digital Maximizer™ este prezenta si pe aceasta serie oferind o durata de functionare de pana la 5 ori mai mare la o singura incarcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteza variabila va permit sa selectati viteza exacta si ofera doar puterea de care aveti nevoie, ajutand la conservarea bateriei pentru o zi intreaga de pescuit.

Minn Kota PowerDrive vine echipat cu elice de tip Weedless Wedge 2, cu ajutorul careia ne putem deplasa prin locuri mai putin prietenoase. Spre deosebire de elicele clasice, are doua pale evazate si inclinate in spate, special conceputa pentru a indeparta vegetatia chiar si la viteze mici. Un alt avantaj al acestui tip de elice este consumul mic de energie pe care il au motoarele echipate cu Weedless Wedge 2.

Inginerii Minn Kota au vrut sa construiasca un motor fiabil si "indestructibil", astfel aceste motoare beneficiaza de echipare cu arbore din compozit ce este garantat pe viata. Motorul ultra silentios care datorita costructiei va consuma mai putin, se va incalzi mai putin si va face mult mai putin zgomot, fac ca acest motor sa isi merite titlul primit.

Nota: Acest model poate fi echipat separat cu i-Pilot sau CoPilot prin intermediul functiei Bluetooth.

Caracteristici:

  • Model: PowerDrive BT cu pedala 55lbs;
  • Alimentare: 12 volti;
  • Putere: 600w; 
  • Lungime ax: 137cm;
  • Pedala de actionare;
  • Sistem monitorizare energie;
  • Control variabil al acceleratiei;
  • Greutate maxima barca: 1500kg;
  • Forta de impingere: 55lbs;
  • Greutate: 13kg.
CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor55 lb
Tip cizmaLunga
Voltaj12 V
GPS incorporatNu
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs