Motor trolling MINN KOTA RT Instinct Quest 90/115lbs WR 220cm negru

Instinct Quest este un motor conceput nu doar pentru a face față elementelor naturii, ci și pentru a profita de ele. Cu lungimi de ax de până la 100" și cea mai fiabilă depozitare și desfășurare automată construită vreodată, Instinct Quest este gata de a merge acolo unde alte motoare de trolling nu se incumeta.

903074
Pret:  

30 390,22 lei

-6 254,78 lei

PRP: 36 645,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor trolling MINN KOTA RT Instinct Quest 90/115lbs WR 220cm negru

Cu un motor și un suport ranforsat, o funcționalitate GPS mai avansată ca niciodată și chiar și un mod eco pentru a prelungi durata de viață a bateriei, Riptide Instinct Quest este gata să infrunte valurile.

Caracteristici:

Stow & Deploy automat: strangeti sau instalați Ulterra doar apăsând un buton de pe telecomandă fără fir, pedală, aplicația de rețea One-Boat sau sonarul Humminbird.

Power Trim: mutati Instinct în sus sau în jos prin apăsarea unui buton - fie pe pedală, pe telecomanda fără fir, pe aplicația One-Boat Network sau pe un detector de pești Humminbird. Adaptați-vă la condițiile de pescuit în schimbare, fără a ajunge la motorul dvs. de trolling.

Sistem avansat de trolling GPS: cel mai de încredere sistem de navigație în pescuit. Ulterra folosește GPS-ul pentru a vă controla motorul de trolling cu funcții de neegalat care vă mențin peștii. Setați Spot-Locks, înregistrați trasee, controlați viteza și direcția și multe altele. Minn Kota face poziționarea și controlul bărcii automate, iar tu poți prelua comanda de pe ecranul LCD ușor de citit al telecomenzii fără fir Ulterra.

Parte a rețelei One-Boat: Motoarele Minn Kota sunt livrate standard cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă conecta pentru a selecta fish finders Humminbird, deblocând funcții de navigare mai avansate fără a fi nevoie să vă amintiți adaptoare suplimentare sau proceduri complicate de configurare.

Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va menține pe loc cu o precizie GPS de neegalat. Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne chiar deasupra oricărui loc productiv de pescuit, fără să vă atingeți motorul de trolling. Cu senzorul de direcție încorporat, puteți utiliza Jog pentru a vă muta locația Spot-Lock de 5 metri în orice direcție.

Modul Drift vă oferă navigație îndreptată și fotografiată pentru un control superior al bărcii în orice direcție, la orice viteză, fără a fi nevoie de șosete de drift, motoare kicker sau operare manuală - chiar și în cel mai puternic vânt și curent.

Pedală electrică programabilă Heel-Toe: depozitați, desfășurați și reglați ornamentul pe Ulterra, totul de la pedală - plus un buton programabil de utilizator pentru a păstra la distanță cele mai utilizate funcții, inclusiv: marcarea unui punct de referință, activarea AutoPilot sau desfășurați sau retrageți ancorele pentru apă puțin adâncă Minn Kota. Include cablu de 18'.

Monitorizarea în timp real a bateriei: verificați nivelurile de putere a bateriei în timp ce motorul este în uz, monitorul de afișare în timp real „timp până când se epuizează”, cu o notificare când puterea bateriei este redusă la 20% pentru a solicita utilizatorilor să intre în „modul Eco”, care poate reduce consumul de curent pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Digital Maximizer™: Oferă o durată de funcționare de până la 5 ori mai mare la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteză variabilă vă permit să selectați viteza exactă și oferă doar atâta putere cât aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Arbore compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului dvs. de trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate Minn Kota garantata pe viață.

Compatibilitate cu aplicația mobilă: controlați-vă motorul direct de pe dispozitivul Apple® sau Android™ cu aplicația One-Boat Network. Obțineți comanda rapidă a vitezei, a direcției, a blocării punctului și a pilotului automat - plus capacitatea de actualizare de software.

Pachetul contine:

  • Motor de trolling Minn Kota Riptide Instinct Quest 90/115lbs negru,
  • telecomandă wireless,
  • șnur,
  • MKP-40 Prop,
  • cablu Ethernet de 30',
  • cablu adaptor Humminbird HELIX și hardware de montare.

Motor electric MINN KOTA Riptide Instinct Quest 90/115lbs negru - specificatii tehnice:

ModelRiptide Instinct QUEST 90/115 lbs, ax 87", Wireless Remote
Cod Minn Kota1358582
UPC0029402050420
Tip apaapa dulce sau sarata
Lungime arbore87 inches / 220cm
Putere maxima90/115 lbs
Tensiune24/36 V
One-Boat Network Compatibilda
QUEST Seriesda
Spot-Lockda
Sonar incorporatnu
Tip pedalanu este inclusa
ComenziWireless Remote (telecomanda)
Auto/Stow Deployda
Power Trimda
Power Steeringda
Lift-Assistnu
Bowguardnu
Wireless Remoteda
AutoPilotda
CoPilotnu
VitezeVariable
Digital Maximizerda
Monitorizare baterieda
Consum maxim60 A
Tip montareBolt-On
Locatie montareprova
Tip motor

directie electrica

ElicePower Prop (MKP-40).
CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor90/115 lbs
Tip cizmaExtra-lunga
Voltaj24/36 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs