Motor electric MINN KOTA Riptide Terrova Quest 90/115 lbs WR 254cm negru

Noua serie Riptide Terrova QUEST de motoare de trolling pentru apa sarata de 24/36 volți a fost concepută pentru pescarii care doresc performanta maxima de la echipamentul lor – chiar și în cele mai dure medii.

903045
Pret:  

29 079,14 lei

-5 915,86 lei

PRP: 34 995,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor electric MINN KOTA Riptide Terrova Quest 90/115 lbs WR 254cm negru

Cu un motor și un suport ranforsat, o funcționalitate GPS mai avansată ca niciodată și chiar și un mod eco pentru a prelungi durata de viață a bateriei, Terrova este gata să facă față elementelor și se simte ca acasă pe ambarcatiuni mai mari decât oricând.

Caracteristici:

Seria QUEST: Aceste motoare fără perii cu dublă tensiune de 24/36 V au fost complet reimaginate de la zero, cu actualizări ale suporturilor, elicelor, sistemelor de asistență la ridicare, motoarelor de acționare și software-ului – luând cele mai mari motoare de trolling din lume și reproiectându-le pentru a depăși totul. altceva pe apă pentru anii următori.

Maneta de depozitare/deplasare: apăsați această pârghie pe suport, iar rampele de cădere vă vor glisa fără efort motorul de trolling în apă. Și când sunteți gata să vă deplasați, Auto Park ajută motorul să se depoziteze fără efort, orientând automat unitatea inferioară în poziția perfectă de depozitare.

Sistem avansat de trolling GPS: cel mai de încredere sistem de navigație în pescuit. Terrova folosește GPS-ul pentru a vă controla motorul de trolling cu funcții de neegalat, care vă țin la pește. Setați Spot-Locks, înregistrați trasee, controlați viteza și direcția și multe altele. Minn Kota face poziționarea și controlul bărcii automate, iar tu poți prelua comanda de pe ecranul LCD ușor de citit al telecomenzii fără fir Terrova.

Parte a rețelei One-Boat: Motoarele Minn Kota sunt livrate standard cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă conecta pentru a selecta fish finders Humminbird, deblocând funcții de navigare mai avansate fără a fi nevoie să vă amintiți adaptoare suplimentare sau proceduri complicate de configurare.

Spot-Lock with Jog: Spot-Lock will hold you in place with unparalleled GPS accuracy. Spot-Lock gives you the power to stay right on top of any productive fishing spot, without touching your trolling motor. With the built-in heading sensor, you can use Jog to move your Spot-Lock location five feet in any direction.

Modul Drift activează automat controlul vitezei și al cursului simultan, ceea ce înseamnă că pescarii nu mai trebuie să se bazeze pe șosete de drift, motoare kicker sau operarea manuală pentru a controla viteza peste apă – chiar și în cel mai puternic vânt și curent.

Monitorizarea în timp real a bateriei: verificați nivelurile de putere a bateriei în timp ce motorul este în uz, monitorul de afișare în timp real „timp până când se epuizează”, cu o notificare când puterea bateriei este redusă la 20% pentru a solicita utilizatorilor să intre în „modul Eco”, care poate reduce consumul de curent pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Digital Maximizer™: Oferă o durată de funcționare de până la 5 ori mai mare la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteză variabilă vă permit să selectați viteza exactă și oferă doar atâta putere cât aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Arbore compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului dvs. de trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate Minn Kota și o garantăm pe viață.

Compatibilitate cu aplicația mobilă: controlați-vă motorul direct de pe dispozitivul Apple® sau Android™ cu aplicația One-Boat Network. Obțineți comanda rapidă a vitezei, a direcției, a blocării punctului și a pilotului automat - plus capacitatea de a actualiza software-ul.

Motor trolling MINN KOTA Riptide Terrova Quest 90/115 lbs WR - specificatii tehnice:

ModelRiptide Terrova QUEST 90/115 lbs Thrust, ax 100", Wireless Remote negru
Pentru folosire inapa sarata
Lungime arbore100 inches (254cm)
Forta de impingere maxima90/115 lbs
Tensiune24/36 V
One-Boat Network Compatiblda
QUEST Seriesda
Spot-Lockda
Tip pedalaHeel-Toe
ComenziWireless Remote (telecomanda fara fir) / pedala
Auto/Stow Deploynu
Power Trimnu
Power Steeringda
Lift-Assistnu
Bowguardnu
Wireless Remoteda
AutoPilotda
CoPilotnu
VitezeVariable
Digital Maximizerda
Monitorizare baterieda
Consum maxim58 Ah
Tip montareBolt-On
Locatie montarela prova
Tip motorcomenzi electrice
ElicePower Prop (MKP-40)
CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor90/115 lbs
Tip cizmaExtra-lunga
Voltaj24/36 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs