Motor trolling MINN KOTA Ultrex Quest 90/115lbs MR Dual Spectrum Chirp 152cm

Călcați pedala Ultrex™ și simțiți ce poate face servodirecția unui motor de trolling. Apoi apasați butonul Spot-Lock® pentru a rămâne automat pe un loc de pescuit. Minn Kota Ultrex combină cea mai receptivă și intuitivă direcție de până acum cu controlul automat prin GPS. al ambarcațiunii.

903104
Pret:  

21 145,41 lei

-4 349,59 lei

PRP: 25 495,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor trolling MINN KOTA Ultrex Quest 90/115lbs MR Dual Spectrum Chirp 152cm

Noua serie Minn Kota Ultrex QUEST de motoare de trolling fără perii de 24/36 volți a fost concepută pentru pescarii care au nevoie de tot ce este mai bun de la echipamentul lor – cu o pedală programabilă, un motor și un suport reproiectate, o funcționalitate GPS mai avansată ca niciodată și chiar și un mod eco pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Caracteristici Minn Kota Ultrex Quest:

Seria QUEST: Aceste motoare fără perii cu dublă tensiune de 24/36 V au fost complet reimaginate de la zero, cu actualizări ale suporturilor, elicelor, sistemelor de asistență la ridicare, motoarelor de acționare și software-ului – luând cele mai mari motoare de trolling din lume și reproiectându-le pentru a depăși totul. altceva pe apă pentru anii următori.

Sistem avansat de trolling GPS: rețeaua One-Boat vă oferă un control fără precedent asupra ambarcațiunii dvs., conectând motorul dvs. de trolling la găsitorul de pești Humminbird®. Controlați-vă motorul de trolling de la telecomanda inclusă sau de la un Humminbird conectat. Puteți seta Spot-Locks, înregistrați trasee, urmăriți contururile de adâncime, navigați automat la locurile preferate, controlați viteza și direcția și multe altele.

Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va menține pe loc cu o precizie GPS de neegalat. Disponibil pe sistemul GPS preinstalat, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne chiar deasupra oricărui loc de pescuit productiv, fără a atinge motorul de trolling. Cu senzorul de direcție încorporat, puteți utiliza Jog pentru a vă muta locația Spot-Lock de 5 metri în orice direcție.

Modul Drift activează automat controlul vitezei și al cursului simultan, ceea ce înseamnă că pescarii nu mai trebuie să se bazeze pe accesorii drift, motoare kicker sau operarea manuală pentru a controla viteza peste apă – chiar și în cel mai puternic vânt și curent.

Pedală Heel-Toe programabilă: este singura pedală cu servodirecție pentru confort pe tot parcursul zilei și reacție instantanee - plus un buton programabil de utilizator pentru a păstra la distanță cele mai utilizate funcții, inclusiv: marcarea unui punct de referință, activarea AutoPilot, sau desfășurați sau retrageți ancorele Minn Kota pentru apă puțin adâncă.

Monitorizarea în timp real a bateriei: verificați nivelurile de putere a bateriei în timp ce motorul este în uz, monitorul de afișare în timp real „timp până când se epuizează”, cu o notificare când puterea bateriei este redusă la 20% pentru a solicita utilizatorilor să intre în „modul Eco”, care poate reduce consumul de curent pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Digital Maximizer™: Oferă o durată de funcționare de până la 5 ori mai mare la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteză variabilă vă permit să selectați viteza exactă și oferă doar atâta putere cât aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Arbore compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului dvs. de trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate Minn Kota și o garantăm pe viață.

Compatibilitate cu aplicațiile mobile: controlați Ultrex direct de pe dispozitivul Apple® sau Android™ cu aplicația noastră mobilă. Obțineți comanda rapidă a vitezei, a direcției, a blocării punctului și a pilotului automat - plus capacitatea de a actualiza software-ul.

Sonar CHIRP Dual Spectrum: Îți păstrează traductorul și cablurile complet ascunse și protejate, trecând totul prin arborele motorului de trolling. Acoperind o gamă largă de frecvențe, CHIRP de la Humminbird® produce redari mai precise și mai detaliate ale peștilor, structurii și fundului decât sonarul tradițional.

Pachetul contine:

  • Motor trolling Minn Kota Ultrex Quest 90/115 lbs 60" cu sonda sonar Dual Spectrum CHIRP incroporata
  • Pedala cu cablu,
  • Micro Remote (telecomanda micro),
  • Lanyard (snur),
  • Cablu Ethernet 30ft,
  • Cablu adaptor Humminbird HELIX,
  • Stabilizator,
  • Hold Down Strap (chinga fixare),
  • Elice MKP-39 & MKP-40 si Hardware montare.

Motor trolling MINN KOTA Ultrex Quest 90/115 lbs - specificatii tehnice:

ModelUltrex QUEST 90/115 lbs Thrust, ax 60", Dual Spectrum CHIRP Sonar, Micro Remote
Cod Minn Kota1368902
UPC0029402049219
Pentru folosire inapa dulce
Lungime arbore60 inches (152cm)
Forta maxima90/115 lbs
Tensiune24/36 V
Compatibil One-Boat Networkda
QUEST Seriesda
Spot-Lockda
Sonar incorporatDual Spectrum CHIRP
Tip pedalaHeel-Toe / Cablu
ControlMicro Remote (telecomanda micro), pedala
Auto/Stow Deploynu
Power Trimnu
Power Steeringda
Lift-Assistda
Bowguardnu
Wireless Remoteda
i-Pilot Link (GPS)nu
i-Pilot (GPS)nu
AutoPilotda
CoPilotnu
VitezeVariable
Digital Maximizerda
Monitorizare baterieda
Consum maxim58 A
Tip montareScissor-Lock
Locatie montareprova
Stil motorComenzi cablate
EliceWeedless Wedge 2 (MKP-39), Power Prop (MKP-40).

CuloareNegru
Tip motorElectric
Putere motor90/115 lbs
Tip cizmaLunga
Voltaj24/36 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs