Placa SUP gonflabila WATTSUP Espadon 11' 335cm, max. 145kg

 Dimensiunile placii SUP Espadon de 335x81cm, sunt o invitatie la iesire pe apa solo sau in doi. Acest paddleboard si capacitatea sa maxima de 145kg pot sprijini confortabil un insotitor fara a compromite calitatea de plutire.

PB-WESP111
Pret:  

1 999,00 lei

-1 569,81 lei

PRP: 3 568,81 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Placa SUP gonflabila WATTSUP Espadon 11' 335cm, max. 145kg

TI PLACE LATURA SOCIALA A ACESTUI SPORT? Lungimea si latimea SUP-ului nostru Espadon, de 335 cm pe 81 cm, sunt o invitatie la iesire singur sau in doi. Acest paddleboard si capacitatea sa maxima de 145 kg pot sprijini confortabil un insotitor fara a-i compromite calitatea de plutire. Cu o grosime de 15 cm, Espadon are un volum generos de 304L.

CARACTERISTICI CARE GARANTA O CALITATE EXCEPTIONALA DE ALUNEARE Calitatea de alunecare Espadon este obtinuta prin volumul sau generos si prin tehnologia drop-stitch pe care o punem pe toate paddleboard-urile noastre pentru a le imbunatati compactitatea si rigiditatea. SUP Espadon-ul nostru isi dezvaluie foarte repede personalitatea „all-around” prin dimensiunile si accesoriile sale. Se livreaza complet cu paleta din compozit, lesa, pompa de inalta presiune, kit de reparatii si geanta de transport.

VERSATILITATE IN FINISAJE Versatilitatea lui Espadon se regaseste si in finisajele sale, care ofera pilotului mai multe posibilitati de utilizare. Un suport central antiderapant din EVA ii ofera tot confortul cautat intr-un SUP „turing” pentru a petrece ore si ore pe apa. Un kick-pad de aceeasi calitate in spatele placii si o aripioara imbunatatesc capacitatile de manevrabilitate ale acestui SUP pe valuri mici si in repezi usoare.

Manevrarea sa fina te va uimi la fiecare iesire: spatele rotunjit si varful ascutit ii confera o capacitate de raspuns incomparabila in valuri.

WATTSUP finalizeaza placile entry-level cu o grosime de 10 cm si ofera un SUP gonflabil mai rigid si mai stabil.

Aripa centrala detasabila: Aripa de tip „alunecare” de pe toate placile noastre aluneca cu usurinta inauntru si iese din crestatura, fara nici un efect asupra soliditatii in timpul calatoriei.

Pad EVA si kick pad: Pe langa designul lor modern, toate placile noastre sunt echipate cu un pad EVA si un kick pad de confort. Suprafata ridicata de la coada SUP-ului serveste drept punct de sprijin pentru a se intoarce usor in valuri!

Fixare scaun caiac: Espadon SUP este echipat cu 4 inele D laterale pentru a instala un scaun pentru caiac. In picioare sau asezat, utilizatorul poate fi pozitionat confortabil pentru iesiri de cateva ore.

Lansare usoara in apa: Cu un al doilea maner in spatele SUP-ului, lansarea placii cu vasle in apa este foarte usor.

Curele elastice pentru depozitare: In compartimentul special realizat, puteti depozita diferite obiecte

Caracteristici WATSSUP Espadon 11':

  • Dimensiune produs: 335 cm x 81 cm x 15
  • Greutate produs: 9,1 Kg
  • Tehnologie Drop Stitch
  • 1 aripioara centrala detasabila
  • Greutate maxima suportata: 145 Kg
  • Volum: 304 l
  • Cod EAN: 3700691413505.

Pachetul contine:

  • Placa SUP
  • Rucsac pentru paddleboard
  • Vâslă cu 3 secțiuni
  • Pompă cu două sensuri de înaltă presiune
  • Lesa de siguranta
  • Kit de reparații.
Greutate maxima suportata (Kg)145
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs