Lanterna profesionala Nitecore MH27UV, reincarcabila Micro USB, 1000 Lumeni, 462 metri

Lanterna tactică Nitecore MH27UV furnizează 1000 de lumeni în modul Turbo și acoperă 462 de metri. Față de MH27, cu trei led-uri suplimentare - albastru, roșu, verde, la modelul MH27UV LED-ul verde este înlocuit de un LED UV.

MH27UV
Pret:  

529,99 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Lanterna profesionala Nitecore MH27UV, reincarcabila Micro USB, 1000 Lumeni, 462 metri primesti 52 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 52 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 15,60 lei.

Lanterna profesionala Nitecore MH27UV, reincarcabila Micro USB, 1000 Lumeni, 462 metri

Detalii:

  • Putere: 1000 Lumeni
  • Fascicul: 462 Metri
  • Autonomie: 708 Ore
  • Alimentare: 1 x 18650
  • Greutate: 170 Grame
  • Lungime: 154 Milimetri
  • Impermeabilitate: IPX8
  • Acumulatori Incluși: NU
  • Baterii Incluse: NU
  • LED: CREE XP-L HI V3.

Pe lângă performanțe, inginerii au acordat o atenție deosebită ușurinței în manevrare și accesării rapide a tuturor funcțiilor, obținând un model care se încadrează cu succes în clasa tactică.

Nitecore MH27UV este dotată cu LED CREE XP-L HI V3 care furnizează un fascicul cu o intensitate luminoasă mare, de 53.500 cd, cu putere mare de acoperire.

LED-ul UV are o putere de 500 mW și lungime de undă 365 nm.

Cele trei led-uri colorate sunt recomandate, fiecare în parte, unui anumit tip de aplicație: roșu - iluminare pentru aplicații tactice, albastru - detectarea urmelor de sânge, UV - gemologie (identificarea pietrelor prețioase), medicină legală, examinare de documente etc.

Funcțiile se accesează de la comutatorul aflat în coada lanternei (pentru on/ off, iluminare momentary) și de la dublul switch lateral, cu butoane distanțate și suficient de mari - caracteristică ce permite manevrarea rapidă, fără apăsări accidentale, chiar și cu mănuși. Apăsând switchul lateral (butonul +) și butonul din coada lanternei, accesezi direct modul Turbo. Apăsând switchul lateral (butonul -) și butonul din coada lanternei, accesezi direct LED-ul ultraviolet.  Apăsând doar cele două butoane ale switch-ului, ai acces la cele 4  trepte de luminozitate și la lumina auxiliară (roșu, albastru, ultraviolet). Apăsând simultan ambele butoane ale switchului lateral, accesezi modurile speciale de semnalizare.

Datorită tehnologiei ATR (Advanced Temperature Regulation), MH27UV detectează temperatura internă în timp real și ajustează gradual nivelul de luminozitate în funcție de aceasta.

Sistemul inteligent de încărcare selectează modurile curent constant/ voltaj constant în funcție de statusul acumulatorul, evitând supraîncărcarea acestuia. Switchul lateral are încorporat un indicator al încărcării. Acesta clipește în timp ce procesul de încarcare este în curs și clipește rapid dacă acumulatorul este aproape de epuizare ori este introdus incorect.

Portul USB are protecție împotriva prafului, a umezelii și impactului.

Din dotare nu lipsește inelul tactic, din metal solid.

Lanterna Nitecore MH27UV este alimentată de un acumulator 18650. De asemenea, este compatibilă cu CR123A, respectiv RCR123 - în aceste două cazuri reîncărcarea fiind exclusă.

Lanterna profesionala Nitecore MH27UV, reincarcabila Micro USB, 1000 Lumeni, 462 metri - specificatii:

Cod produsMH27UV.NT
ProducătorNitecore
CuloareNegru
Garanție (Luni)60
Garanție PJ (Luni)60
Profil ActivitățiIndustrial, Tactic, Uz General, Vanatoare
Tip LED/BecXP-L HI V3
Număr LED/Bec4
Culoare LuminaAlba, Albastra, Rosie, Ultraviolet
Temperatură LuminăRece
Putere Maxima (Lumeni)1000
Intensitate Maximă (Candela)53500
Raza Max Fascicul (Metri)462
Tip Acumulator18650
Acumulator InclusNU
Tip BaterieCR123A
Baterii IncluseNU
ReîncărcabileUSB
Autonomie Maximă (Ore)708
Greutate (Grame)170
Lungime (Milimetri)154
Diametru Corp (Milimetri)25.4
Continut PachetButon Tactic Rezerva, Cablu USB, Clips Prindere, Garnitura Rezerva, Inel Tactic
MaterialAluminiu
ImpermeabilIPX8
Submersibil Lanterne (Metri)2
FocusNU

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs