Lanterna profesionala MAGLITE ML150LRX, reincarcabila

Ce o face pe ML150LR LED RECHARGEABLE diferita de alte lanterne este utilizarea ușoară și cel mai bun indice de performanță, construite compact într-o lanternă cu o calitate și performanță generală excelente. 

AGC.ML150LRX-4019
Pret:  

1 105,97 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanterna profesionala MAGLITE ML150LRX, reincarcabila primesti 110 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 110 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 33,00 lei.

Lanterna profesionala MAGLITE ML150LRX, reincarcabila

ML150LRΧ-4019 MAGLITE ML150LRΧ LED în culoarea neagră mată, este o lanternă reincarcabila cu baterie LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate), cu o durată de viață lungă, oferind până la 2.000 de cicluri de încărcare / descărcare. 

Este recomandata pentru utilizare de către ofițerii de aplicare a legii, serviciile de ambulanță, precum și de către personalul din sectorul companiilor de securitate. 

Ce o face pe ML150LR LED RECHARGEABLE diferita de alte lanterne este utilizarea ușoară și cel mai bun indice de performanță, construite compact într-o lanternă cu o calitate și performanță generală excelente. 

Oferind încărcare SUPER FAST de la 0% la 80% din capacitatea bateriei, în doar 30 de minute, ML150LRΧ LED RECHARGEABLE este întotdeauna gata de utilizare și are cinci moduri diferite de lumină: FULL, LOW, ECO, MOMENTARY, STROBE. 

Datorită tehnologiei de radiator MAGLITE Advanced de înaltă precizie, care îmbunătățește luminozitatea și gestionarea energiei, atinge un domeniu de iluminare de până la 458 metri, utilizat în modul FULL cu 1082 lumeni, toate ambalate în doar 27 cm lungime, pentru cele mai bune rezultate în multe condiții. 

Utilizată cu această putere luminoasă maximă, bateria durează până la 3 ore și 15 minute și are, de asemenea, funcția LOW POWER cu luminozitate mai mică pentru o funcționare mai lungă, până la 18 ore, plus ECO MODE pentru un timp de funcționare super extins, până la 79 de ore ( 3 zile). 

Sistemul Quick Focus ÎMBUNĂTĂȚIT, cu manevrare mai rapidă a acestei lanterne, se reglează acum de la fața locului la fasciculul de inundare, cu doar aproximativ 25% întoarcere a capului. pentru cele mai bune rezultate în multe condiții solicitante. Utilizată cu această putere luminoasă maximă, bateria durează până la 3 ore și 15 minute și are, de asemenea, funcția LOW POWER cu luminozitate mai mică pentru o funcționare mai lungă, până la 18 ore, plus ECO MODE pentru un timp de funcționare super extins, până la 79 de ore ( 3 zile). Are de asemenea manevrabilitate mai rapidă, se reglează acum de la fața locului la fasciculul de inundație, cu doar aproximativ 25% rotire a capului.

Acest instrument de ultimă generație are o carcasă robustă (test de cădere de 1m) și rezistentă la apă (IPX4) produsă din aluminiu aerospațial T6061 eloxat pe ambele fețe. 

O manevrare ușoară și cu o singură mână a celor cinci moduri de lumină este oferită datorită butonului electronic QuickClik de pe capac: lumină momentană (funcție de semnal), putere luminoasă maximă (100%), economie de energie, ECO și stroboscop -ușoară. 

Datorită acestor specificații tehnice excelente, ML150LRΧ LED RECHARGEABLE este recomandat de Asociația Națională a Ofițerilor Tactici pentru utilizarea poliției și a fost evaluat cu cinci stele în testele de teren, precum și a fost onorat de jurnalul de specialitate Security Today. 

Toate lanternele reîncărcabile MAGLITE pot fi depozitate chiar în suporturile de încărcare montabile la suprafață, alimentate de la un sistem vehicul de 12 volți sau de la o sursă staționară de 220 volți, deci, în caz de urgență, sunt întotdeauna încărcați și gata de utilizare. 

Fie pentru profesionistul de la serviciu, fie pentru orice utilizator solicitant, nu mai este posibil ca o lanternă să constate că bateriile sunt descărcate. Când profesioniștii caută o lanternă 100% fiabilă, LED-ul MAGLITE ML150LRΧ este alegerea lor!

Specificatii:
1. Putere maximă pentru luminozitate 1082 lumeni, distanță de fascicul de până la 458 metri și timp de funcționare de până la 3h 15min
2. Putere scăzută pentru 138 de lumeni și timp de funcționare de până la 18h
3. MOD ECO: modul super economie pentru extra extins timp de funcționare de până la 79 de ore (3 zile), oferind o luminozitate de 25 lumeni
4. Mod MOMENTAR. Lumina rămâne aprinsă numai în timp ce butonul comutatorului QuickClik este apăsat
5. STROBE Pentru un bliț stroboscopic de 12 Hz de mare energie
(Toate pot fi selectate prin selectorul de mod QuickClik al comutatorului electronic)

Caracteristici tehnice:
- ÎNCĂRCARE SUPER FAST de la 0% la 80% din capacitatea bateriei, în doar 30 de minute
- Fabricată din aluminiu aerospațial eloxat pe ambele fețe T6061. Construcție din aluminiu prelucrat, cu design pentru o prindere ușoară și sigură
- Suport de încărcare montabil, care poate fi alimentat și de adaptorul auto 12V inclus sau de convertorul de curent alternativ 220V de la rețea de rețea
- Recomandat de Asociația Națională a Ofițerilor Tactici din SUA, care a evaluat LED-ul MAGLITE ML150LR cu cinci stele în testele de teren, precum și fiind onorat de jurnalul de specialitate Security Today
- ÎMBUNĂTĂȚIT, sistem mai rapid de manevrare rapidă, se ajustează acum de la Spot la Flood cu doar o rotație a capului de aproximativ 25%
- Funcționare simplă a capului cu răsucire ( PORNIT / OPRIT - Focus)
- Rezistent la apă: Da, IPx4
- Rezistență la cădere: 1 metru
- Sursă de lumină: LED, cu tehnologie avansată de radiator care îmbunătățește luminozitatea și gestionarea energiei
- Lumeni: 1082
- Distanța fasciculului: 458 metri
- Intensitatea vârfului fasciculului: 52555 cd
- Durată maximă : 3 ore 15 minute
- Timp de funcționare scăzut: 18 ore
- Timp de funcționare Eco: până la 79 de ore (3 zile)
- Gestionarea energiei: Da, dinamică
- Tip baterie: LiFePO4 (fosfat de fier de litiu) REÎNCĂRCABIL, pentru siguranță și performanță îmbunătățite, inclus. Durată lungă de viață, până la 2.000 de cicluri de încărcare / descărcare
- Lanternă reîncărcabilă: DA, cu inele de încărcare de 360 ​​de grade. Timp de reîncărcare de la 0% la 80% din capacitatea bateriei, în doar 30 de minute. Temperatura de încărcare a mediului: 0 ... 45 C
- Depozitare: în locuri cu temperatură de la -20 C (minim) până la +45 C (maxim)
- Diametru cap (lanternă): 49,12 mm
- Diametru butoi (lanternă): 30,15 mm
- Lungime (lanternă) 271,45 mm
Stație de încărcare H x W x L: 46 x 57 x 135 mm. Baza de montare încorporată: L 51 x L 73 mm
- Pachet: Cutie de afișare
- Culoare: Negru mat

Pachetul include:
- ML150LRΧ-4019 MAGLITE ML150LRX LED, lanternă reîncărcabilă, în culoare neagră - Suport de
încărcare / andocare, cu buton de apăsare deblocare și indicator luminos multicolor. Cu protecție la suprasarcină și timp de încărcare super rapid, de la 0% la 80% în doar 30 de minute
- baterie LiFePO4 (fosfat de fier de litiu) pentru siguranță și performanță îmbunătățite, reîncărcabilă
- Adaptor DC 12V automat
- Ieșire rețea 220V AC

Tip lanternade mana
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs