Lanterna tactica MAG-TAC Plain Head Rechargeable LED, negru

Fiecare lanternă fabricată de Mag Instrument, Inc. reprezintă angajamentul continuu al unui om față de calitatea produselor și de cauza susținerii locurilor de muncă în industria de lanterne din America.

AGC.TRM4RE4
Pret:  

877,98 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanterna tactica MAG-TAC Plain Head Rechargeable LED, negru primesti 87 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 87 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 26,10 lei.

Lanterna tactica MAG-TAC Plain Head Rechargeable LED, negru

Lanterna TRM4RA4 MAGLITE Mag-Tac în culoare neagră, este o lanternă tactică REINCARCABILA cu baterie LiFePO4 (fosfat de fier de litiu) și clemă de buzunar cu gaură de cablu Para. 

Este recomandat pentru utilizare de către ofițerii de aplicare a legii, precum și de către personalul din sectorul securității. Specificațiile distincte pentru MAG-TAC PLAIN HEAD RECHARGEABLE sunt utilizarea ușoară și cel mai bun indice de performanță, construite compact într-o lanternă cu o calitate și performanță generală excelente. 

Încorporat în siguranță în stația de încărcare inclusă, MAG-TAC este întotdeauna gata de utilizare și are patru moduri diferite de lumină: FULL, LOW, MOMENTARY, STROBE. 

Datorită opticii MAGLITE de înaltă precizie, MAG-TAC atinge un domeniu de iluminare de până la 185 de metri utilizat în modul FULL cu 671 Lumeni, toate ambalate în doar 15 cm lungime, pentru cele mai bune rezultate în multe condiții solicitante. 

Folosit cu putere luminoasă completă, bateria mică a MAG-TAC durează 1 oră și are, de asemenea, funcția LOW POWER cu lumină mai mică pentru o funcționare mai lungă, până la 18 ore. 

Această lanternă tactică are o carcasă robustă (test de cădere de 1 m) și rezistentă la apă (IPX4) produsă din aluminiu aerospațial T6061 eloxat pe ambele fețe. 

O manevrare ușoară și ușoară a celor patru moduri de lumină este oferită datorită butonului electronic QuickClik de pe capac: lumină momentană (funcție de semnal), putere luminoasă maximă (100%), economie de energie și lumină stroboscopică.

Datorită acestor specificații tehnice, MAG-TAC CROWNED HEAD RECHARGEABLE este recomandat de Asociația Națională a Ofițerilor Tactici pentru utilizarea poliției. 

Toate lanternele reîncărcabile MAGLITE pot fi depozitate chiar în suporturile de încărcare montabile la suprafață, alimentate de la un sistem de vehicule de 12 volți sau de la o sursă staționară de 220 volți, astfel încât, în caz de urgență, acestea sunt mereu încărcate și întotdeauna gata de utilizare. 

Fie pentru profesionistul de la serviciu, fie pentru orice utilizator solicitant, nu mai este posibil ca o lanternă să constate că bateriile sunt descărcate.

Moduri multiple:

1. Putere maximă pentru 671 lumeni luminozitate, până la 185 de metri distanță a fasciculului și până la o oră de funcționare.
2. Putere scăzută timp de până la 18 ore.
3. Modul MOMENTAR. Lumina rămâne aprinsă numai în timp ce butonul de comutare QuickClik este apăsat.
4. STROBE Pentru un flash stroboscopic de mare energie.
(Toate pot fi selectate prin selectorul de mod QuickClik al comutatorului electronic)

Caracteristici tehnice:
- Fabricat din aluminiu aerospațial eloxat pe ambele fețe T6061. Construcție din aluminiu prelucrat, cu design pentru prinderi ușoare și sigure, chiar și atunci când utilizatorul poartă mănuși
- bază de încărcare montabilă alimentată prin USB care poate fi alimentată și de adaptorul de 12V inclus sau de orice altă sursă de încărcare care respectă standardul USB 2.0
- Recomandat de Asociația Națională a Ofițerilor Tactici din SUA pentru utilizarea poliției
- Operațiune simplă de răsucire a capului (PORNIT / OPRIT - Focus)
- Clemă de buzunar cu gaură de cablu Para, Design agresiv cu noduri cu cap încoronat, Finisaj stealth mat
- Rezistent la apă: Da, IPx4
- Rezistență la picătură: 1 metru
- Sursă de lumină: LED, cu optică MAGLITE de înaltă precizie
- Lumeni: 671
- Distanța fasciculului: 185 de metri
- Intensitate maximă a fasciculului: 8545 cd
- Durată maximă: 1 oră
- Durată redusă: 18 ore
- Durată Eco: -
- Gestionarea energiei: Da, dinamică
- Tipul bateriei: LiFePO4 (fosfat de fier de litiu) RECARCABIL.
- Lanternă reîncărcabilă: DA, cu inele de încărcare de 360 ​​de grade. Timp de reîncărcare: aprox. 2,5 ore. Mediu de încărcare - temperatură: 0 ... 45 C
- Depozitare: în locuri cu temperatură de la -20 C (minim) până la +45 C (maxim)
- Diametru cap (lanternă): 26,67 mm
- Diametru butoi (lanternă): 26,67 mm
- Lungime (lanterna) 148 mm
- Stație de încărcare H x diametru bază: 47 x 65 mm
- Pachet: Cutie de afișare
- Culoare: Negru
- Garanție: ZECE (10) AN GARANȚIE LIMITATĂ *

Pachetul include:
- TRM4RA4 MAGLITE Mag-Tac LED, lanternă tactică RECARCABILĂ, în culoare neagră
- Stație de încărcare / andocare, cu indicator luminos multicolor
- baterie LiFePO4 (fosfat de fier de litiu), reîncărcabilă
- Cablu USB pentru casă / mobil (pentru USB 2.0 Standard)
- Adaptor automat 12V DC
- Ieșire rețea 220V AC Converter
- Clemă de
buzunar
-Instrument de clemă de buzunar- Șurub de montare
- Instrument de baterie

Tip lanternade mana
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs