Lanterna COLEMAN cu LED DIVIDE+ 200

Compacta si stralucitoare, aceasta lanterna usoara din aluminiu emite o raza puternica de 200m si beneficiaza de sistemul avansat BatteryLock™.

2000024454
Pret:  

115,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanterna COLEMAN cu LED DIVIDE+ 200 primesti 11 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 3,30 lei.

    Lanterna COLEMAN cu LED DIVIDE+ 200

    Compacta si stralucitoare, aceasta lanterna usoara din aluminiu emite o raza puternica de 200m si beneficiaza de sistemul avansat BatteryLock™.

    Bateriile din lanternele clasice isi pierd puterea in timp chiar si daca lumina este oprita deoarece bateriile raman conectate la circuitul electronic.

    Cu tehnologia Coleman BatteryLock™ si o simpla rotirea a capului lanternei, consumul rezidual al beteriilor nu mai reprezinta o problema. De asemenea gratie acestei tehnologii veti elimina si posibilitatea de a gasi bateriile curse.

    Caracteristici:

    • Putere emanata: 200/20 lumeni (puternic/economic)
    • Lungimea razei: 200/70 metri (puternic/economic)
    • Functionare: 2/35 ore (puternic/economic)
    • Baterii: 3 x AAA Duracell® incluse
    • Caracteristici: tehnologia in curs de patentare Battery Lock™ 
    • Nivel IPX: IPX 4
    • Dimensiuni: 3.8 cm diametrul frontal x 13.1 cm lungime (1.7 cm diametrul corpului)
    • Greutate: 154g
    • Material exterior: Aluminiu anodizat

    Tehnologia BatteryLock™
    Dupa o lunga perioada de neutilizare, puteti fi siguri ca atunci cand veti avea nevoie de lumina, BatteryLock™ nu va va dezamagi.

    Lanternele standar pierd puterea bateriilor in timp chiar si atunci cand sunt stinse deoarece bateriile nu sunt niciodata complet deconectate de la circuitul electric. Cu tehnologia in curs de patentare Coleman BatteryLock™ si o simpla rotirea a capului lanternei, bateriile care se consuma fara a fi utilizate vor fi de domeniul trecutului.

    Dezactivarea bateriilor in vederea depozitarii
    Activati pur si simplu functia BatteryLock™ si banda rosie apare: becul este acum complet deconectat de compartimentul bateriilor si lanterna este gata de depozitare.

    Activarea bateriilor in vederea utilizarii
    Rasuciti in sens invers capul lanternei pana dispare banda rosie, bateriile ajung in contact cu circuitul electronic si lanterna este gata de utilizare.

    CuloareNegru
    Tip lanternade mana
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs