Lada frigorifica Campingaz Powerbox Plus 24l - 2000024955

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 24L are cu 30% mai multa izolatie decat modelul precedent si atunci cand este conectata la priza prin transformator mentine temperatura interioara cu 20 °C mai putin decat temperatura exterioara. Noul ventilator este mai silentios si emite maxim 39db, nivel de sunet ce nu deranjeaza.

2000024955
Pret:  

599,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lada frigorifica Campingaz Powerbox Plus 24l - 2000024955 primesti 59 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 59 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 17,70 lei.

    Lada frigorifica Campingaz Powerbox Plus 24l - 2000024955

    Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 24L are cu 30% mai multa izolatie decat modelul precedent si atunci cand este conectata la priza prin transformator mentine temperatura interioara cu 20°C mai putin decat temperatura exterioara.

    Noul ventilator este mai silentios si emite maxim 39db, nivel de sunet ce nu deranjeaza.

    Cablul poate fi strans si depozitat in lada in perioada in care nu este utilizata.

    Powerbox 24L este echipata cu filtru antimicrobian ce este conferit printr-o substanta ce este aditivata in plasticul din care este realizat liner-ul.

    Design-ul nou si modern precum si constructia robusta data de polypropilena rezistenta din care este realizata confera abilitatea de a mentine temperatura scazuta in interior chiar si atunci cand nu este conectata la curent.

    Izolatie Groasa Premium

    Testele arata faptul ca transferul de caldura se realizeaza prin capac 30% si prin partea inferioara 30% astfel noul model este prevazut cu extra izolatie in capac si parte inferioara si mai putina pe laterale astfel rezulta o lada mai compacta dar cu capacitate mare de depozitare.

    Protectie Antimicrobiana

    Aditivul antimicrob este inclus in material astfel incat sa nu existe riscul sa fie indepartat prin zgarieturi sau uzura. Aceasta bariera asigura protectie impotriva formarii mucegaiului si aparitiei mirosului neplacut.

    Blocare capac

    Capacul este prevazit cu o margine care permite inchiderea etansa a capacului cu sistem clik clak astfel incat atunci cand capacul se inchide sunetul emis asigura utilizatorul ca lada este perfect etansa.

    lada-frigorifica-campingaz-powerbox-plus

    Balamale robuste

    Capacul este prins de lada prin balamale robuste iar manerul urmareste perfect forma lazii astfel incat lada este usor de depozitat.

    Capacul se deschide la unghi optim pentru a permite utilizarea facila.

    lada-frigorifica-campingaz-powerbox-plus

    Caracteristici:

    - Capacitate: 24L (incap 8 x 1.5L bottles);
    - Izolatie PU groasa, functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V, incorporata in transformator;
    - Izolație: PU;
    - Performanta izolatiei (+/- 1 ° C): 19 grade sub temperatura ambiantala;
    - Greutate: 3.6 kg;
    - Dimensiuni (LxVxL): 40.7 x 31.3 x 43.5 cm;

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs