Lada frigorifica LIFETIME 77 Quart High Performance Cooler, 73L, 76x47x47cm

Lada frigorifica 77 Quart High Performance Cooler este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73L. Datorită acestui fapt, va fi perfecta pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi.

Lifetime.90903
Pret:  

1 670,00 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 60 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lada frigorifica LIFETIME 77 Quart High Performance Cooler, 73L, 76x47x47cm primesti 167 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 167 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 50,10 lei.

Lada frigorifica LIFETIME 77 Quart High Performance Cooler, 73L, 76x47x47cm

Izolarea excelentă a temperaturii este posibilă datorită fabricării precise a spumei de uretan înconjurată de polipropilenă. Materialul de înaltă calitate menține frigiderul rece timp de până la 9 zile* și vă puteți bucura de produse proaspete și răcoroase pe tot parcursul călătoriei.

Sistemul de inchidere este realizat într-un mod care vă permite să deschideți și să închideți cu ușurință răcitorul cu o singură mână. Datorită acestui fapt, veți ajunge rapid și eficient la conținutul frigiderului. Există loc pentru un lacăt de dimensiuni complete pe partea din față. Acest lucru vă va permite să împiedicați răcitorul să-l golească de către animale.

Gaura lacătului este, de asemenea, un deschizător de sticle din oțel inoxidabil. Datorită locației sale convenabile, puteți deschide imediat o sticlă de bere în timp ce o scoateți din frigiderul umplut cu gheață.

Coolerul este convenabil pentru a fi transportat de două persoane. Mânerele din plastic sunt plasate pe frânghii de nailon. Acest lucru permite frigiderului să se miște fără probleme atunci când îl mutați și este confortabil de transportat. Puteți atașa, de asemenea, echipamente suplimentare de camping la siruri de caractere.

Caracteristici:

  • Dimensiuni exterioare: 76.2 x 47 x 47 cm (L x L x H)
  • Dimensiuni interioare: 58.4-63.5 x 30.5-35.6 x 36.2 cm (L x L x H)
  • Capacitate: 72.87 L.
  • Greutate: 13,6 kg
  • Material: spumă de uretan, polipropilenă
  • Materialul mânerelor: polipropilenă
  • Garantie: 5 ani
  • 100% fabricata în SUA
  • Certified Bear Resistant.

Răcire constantă

Cooler va menține continutul rece timp de până la 9 zile*. Dacă aranjați gheața în mod corespunzător și ambalați produsele, vă sunt garantate că acestea vor rămâne în siguranță pentru o lungă perioadă de timp. Coolerele pe viata au fost testate cat timp raman racoroase in raport cu alte marci si se numara printre liderii mondiali absoluti, ocupand locul al doilea.

Procedura de testare:

Frigiderele au fost plasate la temperatura camerei. Testul a fost efectuat într-un laborator la 22°C. Frigiderele au fost umplute cu 0,5 kg de gheață la o capacitate de 1 L. S-au folosit termometre electronice. Testul a fost complet atunci când temperatura din frigider a crescut la 4°C.

* Condiția pentru menținerea temperaturii pentru o astfel de lungă perioadă de timp este de a urma instrucțiunile pentru ambalarea conținutului.

Rezistența in toate condițiile

Coolerele Lifetime sunt extrem de durabile. Rezistența lor la condiții externe dure a fost testată de specialiștii din SUA pe padocul ursului grizzly. Un mamifer uriaș, cântărind până la 680 kg și gheare de până la 15cm lungime, după o oră de luptă cu frigiderul, a fost capabil să-și muște doar stratul exterior. Acest lucru înseamnă că, indiferent de circumstanțe, conținutul frigiderului va fi în siguranță.

Posibilități nelimitate

Sărbători, excursii de week-end în afara orașului, petreceri pe teren, caiac, picnic, plajă... Este dificil să numărați chiar și toate situațiile în care o lada frigorifica Lifetime este utila. Datorită durabilității sale, o puteți folosi cu ușurință ca masă sau pur și simplu ca bancheta.

Garantie60 luni
CuloareGri
Volum (L)73
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs