Panou fotovoltaic pliabil ALLPOWERS 15W cu baterie 10000mAh

Panoul solar pliabil portabil Allpowers oferă o putere sporită și oferă o încărcare incredibil de rapidă. Proiectat pentru a alimenta dispozitive mobile, telefoane sau tablete. Produsul are o baterie încorporată de 10000mAh, care reduce timpul de încărcare cu până la 30%. Rata de conversie solară este de la 22-25%.

STW-ALL15WPOWER10
Pret:  

550,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Panou fotovoltaic pliabil ALLPOWERS 15W cu baterie 10000mAh primesti 55 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 55 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 16,50 lei.

Panou fotovoltaic pliabil ALLPOWERS 15W cu baterie 10000mAh

Allpowers încărcător solar portabil

Încărcătorul solar pliabil portabil Allpowers oferă o putere sporită și oferă o încărcare incredibil de rapidă. Proiectat pentru a alimenta dispozitive mobile, telefoane sau tablete. Capacitatea powerbank-ului încorporat este de până la 10000mAh. Acest lucru vă permite să încărcați până la 4 dispozitive în același timp. Acesta obține o eficiență mult mai mare (23,5%) comparativ cu panourile solare obișnuite (17-19%). Designul dispozitivului asigură o utilizare confortabilă și cea mai bună experiență în timpul drumețiilor și în restul călătoriei.

Tehnologia de monitorizare a luminii solare

Dispozitivul a fost adaptat astfel încât utilizarea să fie posibilă atât într-o zi înnorată, cât și noaptea. Lumina directă a soarelui nu afectează negativ calitatea încărcării. Controlerul solar, care monitorizează intensitatea luminii solare, este responsabil pentru acest lucru. După detectarea automată a curentului maxim, accelerează procesul de încărcare. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu protecție împotriva suprataxării și a scurtcircuitului.

Funcție de încărcare rapidă

Produsul are o baterie încorporată de 10000mAh, care reduce timpul de încărcare cu până la 30%. Rata de conversie solară este de la 22-25%. Controlerul solar suportă 4 porturi de intrare, potrivite pentru încărcarea simultană a diferitelor dispozitive. Această opțiune funcționează bine în situațiile de urgență în care accesul la surse a fost extrem de limitat. Dacă bateria permite aplicarea unei puteri suficiente, sarcina totală a porturilor ar trebui să includă maximum 3A.

Utilizare pe scară largă

Datorită designului său pliabil, călătoria cu încărcătorul solar portabil este distractivă și fără probleme. Îl puteți împacheta cu ușurință în rucsac, iar carcasa ușoară nu va provoca nici un disconfort. Folosind orificiile de montare care sunt situate la margini, puteți monta rapid și eficient echipamentul pe bicicletă sau lângă cort. Capacul controlerului solar a fost acoperit cu fibre durabile rezistente la umiditate, astfel încât chiar și călătoria în ploaie ușoară nu pare teribilă.

Siguranța pe primul loc

Încărcătorul solar va veni la îndemână în situații speciale în care trebuie neapărat să utilizați dispozitivele mobile, în timp ce călătoriți sau la locul de muncă, dar și atunci când alimentarea cu energie electrică este întreruptă. Gradul ridicat de durabilitate extinde durata de viață și calitatea funcționării. Echipamentul este, de asemenea, rezistent la șocuri minore, picături și praf. Numeroase certificări confirmă conformitatea cu standardele FCC, RoHS și CE.

Panou fotovoltaic pliabil ALLPOWERS 15W + Powerbank 10000mAh - caracteristici:

  • Model: AP-SP-014-BLA
  • Capacitate baterie încorporată 10000mAh
  • Timp de încărcare de aproximativ 5-6 ore
  • Putere maxima 5V15W
  • Factorul de conversie a energiei solare 22%-25%
  • Intrare USB 5V2A
  • Ieșiri 5V3.0A (Max.) x3
  • Intrare USB 5V3.0A (Max.) x3
  • Dimensiuni atunci când sunt pliate 27 x 16 x 2 cm
  • Dimensiuni atunci când se desfășoară 63 x 27 x 1 cm
  • Dimensiuni atunci când se desfășoară 63 x 27 x 1 cm
  • Greutate netă 505 g.

Conținutul pachetului:
1x încărcător (panou) solar de 15W cu baterie încorporata 10000mAh,
1x cablu micro USB
2x cârlige metalice (carabiniere)
1x manual de instrucțiuni
1x Cutie ambalare.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs