Saltea autogonflabila 2 persoane HANNA Double 5.0, 198 x130x5cm, 3.7kg

Hannah Double 5.0 este o saltea autogonflabila  de 2 persoane, cu proprietati termoizolante potrivite pentru uzul timp de 3 sezoane. Confortul acestei saltele este asigurat de grosimea de 5 cm care ofera o odihna de calitate net superioara comparativ cu izoprenul clasic.

10003276HHX
Pret:  

679,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Saltea autogonflabila 2 persoane HANNA Double 5.0, 198 x130x5cm, 3.7kg primesti 67 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 67 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 20,10 lei.

Saltea autogonflabila 2 persoane HANNA Double 5.0, 198 x130x5cm, 3.7kg

DImensiunile utile la desfasurare sunt de 198 x 130 x 5 cm, asta insemnand un spatiu generos de 65 cm latime pentru fiecare dintre cei 2 utilizatori.

Salteaua este construita pe canale verticale de spuma PU, un design care a dus per total la obtinerea unui raport bun intre greutate, compresibilitate si proprietati termoizolante.

Maerialul folosit la exterior este un Poliester 75D cu invelis din PVC - rezistent la uzura utilizarii normale.

MOD DE UTILIZARE/FUNCTIONARE:

1. Se verifica locul de amplasare pentru a fi ferit de obiecte taioase /ascutite care ar putea taia / intepa salteaua. Se defasoara salteaua iar apoi se deschide valva asemeni dopului unei sticle. Capacul valvei este astfel construit incat va ramane atasat de valva.

2. Spuma din interiorul saltelei are o memorie a formei iar in miscarea ei de expansiune si revenire la forma ei initiala, va trage aer din exterior catre interiorul saltelei imediat dupa deschiderea valvei. Structura de tip tubular se va umple de aerul absorbit din exterior iar salteaua se va umfla.

3. Dupa umflare, se inchide valva iar salteaua este gata de utilizare.

4. Pentru dezumflare, se deschide mai intai valva si se ruleaza salteaua din capatul opus valvei. Miscarea de rulare a saltelei va expulza aerul din saltea catre exterior. Dupa dezumflarea completa se inchide valva iar salteaua poate fi stransa pentru depozitare.

CARACTERISTICI:

  • Forma saltea: Dreptunghiulara
  • Material exterior: Poliester 75D cu invelis de PVC.
  • Grosime: 5 cm.
  • Capacitate: 2 persoane.
  • Utilizare: 3 sezoane.
  • Tip saltea : autogonflabila - nu necesita pompa de umflare.
  • Dimensiuni: 198 x 130 x 5 cm.
  • Dimensiuni la strangere: 24 x 65 cm.
  • Greutate: 3700 g
  • Culoare: Verde.
CuloareVerde
Capacitate2 persoane
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs