Saltea gonflabila ESTWAY Aerolux, 203x152x46cm, pompa integrata

Saltelele gonflabile sunt solutia perfecta pentru excursii in camping si pentru casele in care spatiul trebuie perfect eficientizat. Pur si simplu dezumflati salteaua gonflabila in cateva secunde, impachetati si mergeti la urmatoarea destinatie sau o depozitati fiind gata pentru data viitoare cand asteptati un oaspete!

00009891
Pret:  

599,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Saltea gonflabila ESTWAY Aerolux, 203x152x46cm, pompa integrata primesti 59 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 59 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 17,70 lei.

Saltea gonflabila ESTWAY Aerolux, 203x152x46cm, pompa integrata

POMPA ELECTRICA INTEGRATA - salteaua este echipata cu o pompa speciala care este incorporata direct in interiorul acesteia, astfel incat nu trebuie sa o iei cu tine in fiecare calatorie.

PATCH INCLUS - plasturele inclus in kit este rezistent la apa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca se va desprinde sub influenta apei. Este excelent pentru saltele, piscine si alte accesorii gonflabile.

CONVENIENTA - salteaua este prevazuta cu o perna integrata confortabila si husa din velur, care iti garanteaza o vacanta extrem de placuta. In plus, acest material este extrem de durabil, datorita caruia salteaua are o rezistenta mai mare la deteriorare.

CONSTRUCTIE I-BEAM - peretii camerelor acestei saltele sunt confectionati dintr-o tesatura densa de poliester cu adaos de PVC, care ofera durabilitate ridicata si confort de utilizare. Datorita acestui aranjament de camere, textura saltelei este practic insesizabila.

Caracteristici:

  • Dimensiune produs: 203 cm x 152 cm x 46 cm
  • Dimensiune produs ambalat: 39 cm x 35 cm x 18 cm
  • Greutate neta: 7.55 Kg
  • Greutate bruta: 9.7 Kg
  • Culoare: Bleumarin/Negru
  • Pompa: Da
  • Alimentare pompa: 220-240V;
  • Include geanta de transport si plasture pentru reparatii.
CuloareNegru
MaterialPoliester
Capacitate2 persoane
Dimensiune saltea203x152x46 cm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs