Tenda DD HAMMOCKS SuperLight Bikepacker Tarp 3.7m x 2.3m

DD SuperLight - Bikepacker Tarp este conceput pentru a vă oferi libertatea de a vă ridica oriunde pe traseu, de la un loc liniștit de pe marginea drumului până la o călătorie epică prin dealuri.

707273931726
Pret:  

495,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Tenda DD HAMMOCKS SuperLight Bikepacker Tarp 3.7m x 2.3m primesti 49 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 14,70 lei.

Tenda DD HAMMOCKS SuperLight Bikepacker Tarp 3.7m x 2.3m

Instalată în doar câteva minute folosind bicicleta ca ajutor, această prelată vă va oferi un adăpost și un loc confortabil pentru a vă întinde noaptea (sau pentru o oprire la prânz!) înainte de a continua călătoria. O curea robustă de ancorare a bicicletei, fixată peste ghidon, vă ține bicicleta în poziție verticală, în timp ce prelata este prinsă peste șa și fixată în spate pentru un adăpost spațios și complet pentru o persoană în câteva secunde.

Gandita pentru a fi utilizat impreuna cu Groundsheet DD Superlight pentru ture cu bicicleta Olive Green 210cm x 150cm.

Incredibil de ușoara și compacta

Știm că greutatea și dimensiunea pachetului sunt o considerație importantă atunci când îți împachetezi bicicleta, așa că această prelată este fabricată din material DD Hammocks SuperLight - același material complet impermeabil și ultraușor ca și popularele noastre prelate și corturi SuperLight.
Inclusiv cuiele și cureaua de ancorare, toate lucrurile cântăresc puțin peste jumătate de kilogram și se împachetează incredibil de mic - lăsând mult loc pentru mai mult în rucsacul de scaun, rulou de ghidon sau chiar buzunarul de la tricot.

Design versatil - nu doar pentru biciclete!

În ciuda numelui, nu aveți nevoie de o bicicletă pentru a folosi această prelată. Cu designul său inovator în formă de romb, o mulțime de bucle de cuier și o linie de creastă în buclă, această prelată poate fi, de asemenea, instalată folosind un cablu de vârf pentru un adăpost deasupra capului între copaci, sau chiar fixată în pământ și configurată într-un „punct plug” înființat! O opțiune perfectă pentru un adăpost de ploaie rapid, tabără de bivi la sol sau pentru a ține vântul departe de aragaz în timpul pauzei de prânz.

Caracteristici:

- Dimensiune 3,7 m x 2,3 m
- Culoare verde olive
- Greutate 320 g (excluzând cuiele și cureaua de ancorare a bicicletei)
- Incredibil de ușor, cântărind doar 320 g (numai prelată - excluzând cuiele și cureaua de ancorare a bicicletei)
- 13 bucle de atașare - inclusiv 3 de-a lungul liniei crestei și o buclă mai lungă pentru atașarea peste șa
- Linie de prindere inclusă pentru fixarea celui mai de jos punct de atașare de pe linia de creastă
- Curea de ancorare puternică pentru bicicletă inclusă cu mai multe bucle pentru a vă asigura bicicleta.

Coletul contine:

- Prelată DD SuperLight Bikepacker,
- 8 x cuie,
- 1 x curea de ancorare a bicicletei,
- 2 x cablu de fixare.

CuloareOlive Green
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs

Accesorii compatibile