Bicicleta pliabila asistata electric Argento Minimax, gri - rosu, 25 Kg, LCD, lumini LED

Mini max combină stilul și performanța unei biciclete electrice cu anvelope grase cu caracterul practic al unei biciclete electrice pliabile.

AR-BI-210004
Pret:  

4 821,09 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Bicicleta pliabila asistata electric Argento Minimax, gri - rosu, 25 Kg, LCD, lumini LED primesti 482 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 482 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 144,60 lei.

Bicicleta pliabila asistata electric Argento Minimax, gri - rosu, 25 Kg, LCD, lumini LED

Mini max combină stilul și performanța unei biciclete electrice cu anvelope grase cu caracterul practic al unei biciclete electrice pliabile.

Aderența maximă la sol și ușurința de control sunt elementele esențiale ale acestei biciclete electrice, în care suspensia față și roțile anvelope grase (Kenda 20” x 4.0”) sunt protagoniste datorită solidității și capacității lor de adaptare la orice teren, urban și off-road.

Complet pliabila, poate fi transportat cu ușurință cu mașina pentru a experimenta aventuri neconvenționale, abordând fără efort chiar și porțiuni de teren.

Motorul spate fără perii Bafang este special conceput pentru biciclete electrice cu anvelope grase, asigurând cel mai înalt nivel de performanță la o viteză maximă de 25 km/h: în combinație cu bateria SAMSUNG de 36V 10.4Ah 375Wh și cutia de viteze SHIMANO cu 7 trepte permite călătorind fără efort până la 70 km.

Performanța sistemului de frânare TEKTRO este îmbunătățită prin adăugarea manetei de frână cu senzor de motor, pentru o frânare mai sigură. Lumina din spate integrată sub scaun este un element de design funcțional, care face vehiculul mai vizibil pe timp de noapte. Confortul și designul sunt prerogative fundamentale în toate modelele Argento.

Acesta este motivul pentru care bicicleta electrică este echipată cu manete de frână cu mâner ergonomic, mânere respirabile și anti-alunecare, spițe negre și o șa cu căptușeală din spumă de înaltă densitate.

Tija de scaun din aluminiu poate fi pliată pentru a permite îndepărtarea rapidă și ușoară a bateriei.

Gestionarea principalelor funcții precum pornirea e-bike-ului, farul frontal mare cu LED și selectarea nivelului de asistență (configurabil la 3/5/9 niveluri) are loc prin intermediul LCD-ului impermeabil.

Baterie 36V 10.4Ah 375Wh cu port USB de la SAMSUNG

Motor 8FUN 36V 250W - spate - de la Bafang

Cutie de viteze Shimano Tourney cu 7 trepte

Frâne frane cu disc mecanice fata si spate cu senzor motor de la TEKTRO

- model: Berbec, maneta de frana cu maner ergonomic de la TEKTRO

Furca frontală cu suspensii de la MOZO USA

Rotile 20 "X 4.0" model K1188 de la KENDA

Afişa LCD model 500S de la APT; grad de impermeabilitate IP67

Lumini LED by SPANNINGA: model frontal HL 1900, cu management prin display; model spate integrat sub scaun cu baterie interna

Autonomie de la 30 la 70 km (sub rezerva variațiilor în funcție de nivelul de impuls, greutatea biciclistului, puterea musculară aplicată la pedalare, presiunea în anvelope, panta drumului, numărul de opriri și reporniri, ...)

Greutate e-Bike 25 kg

Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs