Clapari de tura SCARPA Maestrale RT White-Black-Azure

Claparii Maestrale RS sunt compatibili cu toate tipurile de legături de schi de turism, oferind performanțe optime atunci când este asociat cu schiuri lățime de 85-110 mm.

Pret:  

2 797,75 lei

-5%

PRP: 2 945,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Clapari de tura SCARPA Maestrale RT White-Black-Azure

Compatibilitate: claparii Maestrale RS sunt compatibili cu toate tipurile de legături de schi de turism, oferind performanțe optime atunci când este asociat cu schiuri lățime de 85-110 mm.

Utilizator: schiori de fond experți care caută performanțe fără compromisuri.

Plus: o cizmă de înaltă performanță atât pentru urcare, cât și pentru coborâre. O nouă manșetă Grilamid BIO®, realizată dintr-un material produs din surse regenerabile. Fabricat în Asolo (Italia).

Pentru a profita la maximum de clăparii de schi, se recomandă termoformarea căptușelilor la unul dintre termoformatoarele care fac parte din rețeaua SCARPA.

CARACTERISTICI SHELL

CADRU WEB CARBON DESIGN

Designul sunburst pe zona călcâiului permite utilizarea unei grosimi variabile a peretelui carcasei pentru a minimiza greutatea, oferind în același timp suport și putere de înaltă performanță.

CARCASA BI-INJECTIE

Expertiza în bi-injecție permite utilizarea materialelor de înaltă performanță precum GrilamidR și Carbon Grilamid LFTR în aceeași piesă. Acest proces ajută la crearea unei carcase care oferă combinația de performanță incredibilă de rigiditate și rigiditate ridicată la torsiune de la călcâi până la deget.

MECANISM SKI/WALK

SPEED LOCK PLUS

Usor de deblocat si blocat, datorita arcului care imbunatateste functionalitatea manetei.

SISTEM DE ÎNCHIDERE

POWER STRAP PLUS

Închiderea cu bandă Velcro® oferă cea mai bună înfășurare pe zona tibială, fără a adăuga multă greutate. Conține reflectorul RECCO®.

THOR RACK XT

Fabricat din aluminiu cu 5 dinți. Ultimul element al suportului blochează eficient catarama în timpul mersului.

THOR BUCKLE

Catarama Thor este construită din aliaj de magneziu, care este atât puternic, cât și ușor.

SISTEM DE ÎNCHIDERE WAVE

Sistemul de închidere Wave, realizat exclusiv pentru SCARPAR, asigură rezistența la închidere cu două catarame, fără penalizare în greutate.

SISTEMUL HRS

Datorită HRS și curelelor pentru coloană, siguranța călcâiului a devenit o marcă comercială SCARPA®. Configurația cu cureaua "instep" oferă o potrivire incredibilă atât pentru confortul în tur, cât și pentru performanța la coborâre.

MANȘETĂ

MANSETA THOR RS

Noua manșetă dezvoltată implementează un design simplu și curat cu zone de întărire și grosimi diferențiate care oferă un nivel important de susținere pentru faza de schi, limitând în același timp greutatea.
Proiectata pentru a găzdui noul mecanism de schi/mers pe jos Speed ​​Lock XT.
Este realizat cu noul Grilamid BIO, o nouă parte din material plastic din linia completă de poliamide pe bază de bio GREENLINE a Ems-Grivory.

CAPTUSEALA

Cross Fit Pro flx Performance este căptușeala termoformabilă realizată cu Intuition Foam, cu construcție anatomică a limbii cu o bandă elastică pe copt. Inserțiile termoformabile specifice călcâiului fixează glezna pe loc în timpul schiului sau al turului. Buclele duble de tragere facilitează montarea. Potrivirea este orientată spre performanță și intenționat să fie ușor strâns din cutie pentru a oferi o potrivire de înaltă performanță (recomandăm cu tărie termomularea înainte de utilizare).

Clapari de tura SCARPA Maestrale RT - caracteristici:

  • Greutate 1450g - Mărimea 27
  • Talpa SCARPA-Vibram® realizată cu compus TOP85 care oferă durabilitate și aderență deosebite.
  • Se potrivește cu norma DIN ISO 9523 și cu toate legăturile TLT.
  • Cod articol 12051-501-1
  • Catarame 3
  • Legături Alpine Touring - TLT
  • Interval marimi: 24.5 - 32.
GenUnisex
CuloareAlb / Negru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs