Geanta tenis WILSON Roland Garros Super Tour 15 rachete

Jucatorii de tenis cauta mereu sa-si aduca jocul la urmatorul nivel, iar pachetul Roland-Garros Super Tour 15 poate ajuta pe parcurs. Trei compartimente principale ascund toate elementele esentiale, unde o sectiune este ventilata si separa hainele murdare de restul pachetului, iar doua sectiuni sunt captusite cu un material termoprotector pentru a proteja impotriva temperaturilor extreme.

NW.WR8025901001
Pret:  

749,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Geanta tenis WILSON Roland Garros Super Tour 15 rachete primesti 74 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 74 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 22,20 lei.

Geanta tenis WILSON Roland Garros Super Tour 15 rachete

Buzunarele laterale pentru accesorii sunt plasate strategic in jurul gentii, astfel incat sa puteti aduce toate cele necesare in teren, chiar si micul farmec de noroc. Optiunea Dual Carrying face si mai usor transportul catre si de la teren. Cu un design inspirat de turneul de tenis French Open, jucatorii care poarta geanta pot profita de potentialul deblocat si pot face urmatorul pas in calatoria lor de tenis.

  • Dimensiuni: 29 x 16 x 13" / 73,5 x 40,5 x 33 cm
  • Material: 80% PU / 20% poliester
  • Capacitate racheta: 15.

Compartiment principal: 3 compartimente principale care pot depozita imbracaminte, pantofi si accesorii.    Compartiment ventilat: unul dintre cele trei compartimente principale care separa pantofii murdari si hainele    Compartimentul Thermoguard: unul dintre cele trei compartimente principale care protejeaza gustarile si bauturile de temperaturile extreme

  • Buzunare laterale: 3 buzunare laterale exterioare care ofera depozitare suplimentara pentru articole mai mici
  • Sistem dublu de transport pentru usurinta de transport
  • Captuseala imprimata
  • Design inspirat de French Open, cel mai mare turneu de tenis pe teren pe zgura din lume.
CuloareAlbastru
MaterialPoliester
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs