Set 2 difuzoare auto AUDISON Thesis TH 6.5 II Sax 165mm, 150W RMS

Audison TH 6.5 II Sax a luat naștere pornind de la zero cu scopul de a depăși toate limitele dictate de alegerile de design orientate spre compromis.

SKU-6554421852-2133-91
Pret:  

5 500,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Set 2 difuzoare auto AUDISON Thesis TH 6.5 II Sax 165mm, 150W RMS primesti 550 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 550 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 165,00 lei.

Set 2 difuzoare auto AUDISON Thesis TH 6.5 II Sax 165mm, 150W RMS

Audison TH 6,5 II Sax - Descris in doua cuvinte - TRANSPARENTA TOTALA

TH 6.5 II Sax a luat nastere pornind de la zero cu scopul de a depasi toate limitele dictate de alegerile de design orientate spre compromis. Aceasta filozofie ne-a permis sa obtinem performante extreme si un design proiectat în viitor, fidel principiului inspirator al transparentei maxime a mesajului muzical.

LINEARITATE MAXIMA, INDUCTANTA MINIMA, VENTILATIE EXCELENTA

Circuitul magnetic foloseste un magnet de neodim N48 „H”, care elibereaza o cantitate foarte mare de energie si este extrem de stabil la temperatura, asigurând o dinamica inegalabila. Geometria grupului magnetic a fost optimizata printr-un software de simulare a elementelor finite pentru a maximiza eficienta prin concentrarea câmpului magnetic în gol. S-au efectuat multe cercetari pentru a reduce modularea inductantei bobinei vocale prin saturarea magnetica a polului motorului si folosirea unui inel de scurtcircuit din aluminiu care permite, de asemenea, o extindere mai mare catre frecventele medii.

Absenta totala a compresiunii mecanice

Dezvoltarea sistemului de suspensie, un element crucial pentru fiecare traductor, a necesitat o lunga lucrare de cercetare: echipa de dezvoltare a creat modele de calcul pentru a simula fiecare aspect al comportamentului multi-fizic al difuzorului. Paianjenul a fost proiectat datorita unei serii lungi de simulari mecanice efectuate pentru a-i defini structura: o suprafata elastica mare cu 5 valuri, asigurând o distributie îmbunatatita a fortei elastice; profil de unde si lipire optimizate pentru a obtine cea mai buna simetrie în zonele de conectare a coilii vocale si a cosului; compozitie de paianjen dintr-un amestec de doua fibre pentru a obtine cea mai buna liniaritate elastica, fara efecte mecanice de compresie chiar si la niveluri ridicate de excursie.

La fel ca paianjenul, surround a fost proiectat si folosind simulari mecanice. Rezultatul este garantat de: utilizarea cauciucului natural IIR; profil optimizat pentru a asigura o excursie larga; maximizarea comportamentului elastic liniar fara efecte de compresie mecanica.

Absenta totala a compresiunii termice

Bobina mobila de 50 mm din CCAR (panglica de aluminiu din cupru), înfasurata cu sârma plata pentru a obtine o înfasurare foarte compacta, maximizeaza factorul de forta si, în acelasi timp, permite disiparea optima a caldurii.

Absenta totala a compresiunii aerodinamice

Structura mecanica a TH 6.5 II este o combinatie perfecta între design si performanta. Cosul din aliaj de aluminiu încorporeaza toate componentele care asigura o precizie ridicata. Structura cu patru perechi de spite permite soliditatea si amortizarea vibratiilor oferind o rezistenta foarte mica la fluxul de aer con. Paianjenul larg distribuie sarcina elastica în mod optim. O gaura cu dimensiuni generoase, protejata de o cârpa filtranta, previne fenomenele de compresiune a aerului sub paianjen, eliminând rezonantele periculoase la frecvente medii. Deschiderea centrala a placii de jos asigura o decompresie optima a coloanei de aer din interiorul serpentinei, iar materialul extins de iesire difuzeaza turbulentele si îl protejeaza de corpurile straine care intra.

Difuzoare auto AUDISON Thesis TH 6.5 II Sax 165mm - specificatii tehnice:

  • Dimensiune: 165 mm (6.5 In)
  • Putere continua: 150 W RMS
  • Putere maxima: 300 W RMS
  • Impedata: 4 Ohmi
  • Raspuns in frecventa: 40 ÷ 4500 Hz
  • Sensibilitate: 87 dB/SPL
  • Magnet: N48 - H Neodymium
  • Con: TPX®
  • Set de 2 bucati.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs