Subwoofer auto HERTZ Mille Pro MP 300 D4.3, 300mm, 600W RMS

 Performanță remarcabilă într-o dimensiune compactă, aceasta este ținta subwoofer-urilor audio Hertz Mille Pro. Pe baza know-how-ului dobândit cu Mille Legend, echipa R&D a optimizat procesul de productie pentru a oferi experienta sonora Hertz unui public mai larg folosind o parte din tehnologiile si materialele liniei pilot.

SKU-8771399592-7089-17
Pret:  

1 680,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Subwoofer auto HERTZ Mille Pro MP 300 D4.3, 300mm, 600W RMS primesti 168 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 168 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 50,40 lei.

Subwoofer auto HERTZ Mille Pro MP 300 D4.3, 300mm, 600W RMS

Conul MP 300 D4.3 este realizat prin presarea pastei de hârtie cu injectia de pulberi minerale, aceeasi tehnica de constructie utilizata pentru Legend. Profilul V-cone® creste rigiditatea, permitând conului sa functioneze ca un piston. Materialele surround sunt alcatuite din cauciuc butilic IIR de înalta puritate.

La fel ca lLegend ML2000.3 si ML2500.3, subwooferele Mille PRO sunt construite cu tehnologia Boundary Free Surround, care permite o suprafata mai mare de emisie cu diametrul egal, generând o presiune acustica mai mare.

Cosul compact anti-rezonant din aliaje de aluminiu cu 6 spite este acelasi ca cel de top ML 2500.3 si contribuie la amortizarea mecanica a subwooferului, fiind absolut transparenta pentru sunet. Bobina de voce cu patru straturi de 65 mm este mai mare de 60 mm si este înfasurata într-un dispozitiv TIL-P, asigurând o deplasare liniara înalta.

Configuratia de impedanta 4 Ω + 4 Ω DVC îmbunatateste versatilitatea pentru a se potrivi cu orice sistem de amplificare. Sistemul de racire si decompresiune cu aer evita necesitatea unei gauri centrale pe placa inferioara cu trei avantaje:

- o mai buna inertie termica pentru a asigura temperaturi scazute de functionare în timpul tranzitiilor muzicale;
- Maximizarea câmpului magnetic indus la bobina cu aceleasi dimensiuni ale motorului total. Datorita unei cantitati mai mari de fier în pol, probabilitatea de saturatie magnetica scade exploatând densitatea maxima de flux generata de magnet;
- Posibilitatea de a instala subwooferul pe peretele cutiei, profitând pe deplin de dimensiunile sale minime.

Un disc de cauciuc amortizor, prevazut cu produsul, fixeaza subwoofer-ul la cutie si asigura schimbul de aer pentru cele 10 guri de aer din partea inferioara.

Gaurile din spatele bobinei si cele 10 orificii de pe placa inferioara asigura un schimb mai mare de aer catre straturile interioare ale bobinei si functioneaza în sinergie cu un sistem inovator de asamblare. Ea forteaza aerul sa treaca prin spatiul de aer pentru a mentine temperatura de functionare a bobinei scazuta, chiar si cu cele mai extreme programe muzicale.

Terminalul foloseste conectori de împingere solide cu un capac de circuit antisort care accepta cabluri de pâna la 8 AWG pentru a asigura o rezistenta la cablaj ultra-joasa la configuratii cu impedanta redusa (1 ohm).

Caracteristici:

  • Putere maxima - 1200W
  • Putere RMS - 600W
  • Impendanta - 4+4 Ohm
  • Sensibilitate - 86 db
  • Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs