Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F25E, 250W, 25km/h, autonomie 25km, 15.3kg, max.100kg

Trotineta electrica Ninebot F25E vine cu un design nou si o experienta grozava a calatoriei datorita confortului, stabilitatii si sigurantei. Cu o putere de 250 W, vei putea sa te alaturi prietenilor tai, familiei sau cui doresti super rapid cu o viteza de maxim 25 km/h. Vei simti libertatea de a merge oriunde intr-un perimetru de 25 km.

AA.00.0011.90
Pret:  

2 500,00 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F25E, 250W, 25km/h, autonomie 25km, 15.3kg, max.100kg primesti 250 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 250 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 75,00 lei.

Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F25E, 250W, 25km/h, autonomie 25km, 15.3kg, max.100kg

Descopera o varianta noua de transport personal!

Noua ne pasa de mediul inconjurator si tie la fel!

Trotineta electrica este unul dintre cele mai dorite mijloace de transport urban ce contribuie la mentinerea aerului curat prin folosirea materialelor durabile, cu care s-a obtinut si o estetica deosebita. In plus, contribuie la scaderea poluarii fonice multumita motorului electric dar totusi puternic, care produce zero emisii.

Trotineta electrica Ninebot F25E are anvelope pneumatice de 10 inch cu camera, concepute pentru a absorbi impactul si pentru a face calatoria mai lina si mai eficienta. Cu o incarcare de pana la 5 ore, viteza maxima de pana la 25 km/h si o autonomie de pana la 25 km, este conceputa sa ofere cel mai bun rezultat pentru deplasarile tale.

Cu un cadru de aliaj otel-carbon mai dur si mai rezistent, trotineta electrica Ninebot F25E este conceputa pentru a fi durabila si a asigura o experienta a calatoriei mult mai stabila, fara griji in privinta obstacolelor sau a drumurilor mai dure.

Display LED

Trotineta electrica F25E este echipata cu un display LED colorat, astfel toate informatiile necesare sunt disponibile: viteza, nivelul bateriei, modul de condus si nu numai.

Pliabila, usor de transportat

Stiai ca trotineta electrica Ninebot F25E poate fi usor de pliat din doua miscari, folosind o singura mana si poate fi depozitata oriunde multumita plierii compacte? Cu o greutate neta de 15.3 kg, o poti transporta cand este nevoie si o poti deplia pentru a te deplasa din nou pe trotineta! Este chiar atat de simplu!

Conexiune cu aplicatia smart Segway-Ninebot

Aplicatia Segway-Ninebot pentru IOS si Android iti arata prin Bluetooth viteza de calatorie, nivelul bateriei si altele. Este usor de folosit si foarte practic pentru ca ai in permanenta informatii despre starea trotinetei. Descarca aplicatia si ramai logat in timp ce te bucuri de calatoria ta!

Alege-ti traseul urmator intr-un perimetru de 25 km!

Cu o putere de 250 W, vei putea sa te alaturi prietenilor tai, familiei sau cui doresti super rapid cu o viteza de maxim 25 km/h. Vei simti libertatea de a merge oriunde intr-un perimetru de 25 km: deci unde va fi noua ta destinatie?

Lumini, reflectorizante certificate si claxon: totul pentru a-ti garanta siguranta ta!

Mareste vizibilitatea si lumineaza-ti drumul multumita luminii de fata cu LED super luminos de 2.1 W in plus fata de luminile de frana si spate. Am montat si reflectoare certificate E-MARK pe fata, lateral si spate pentru a-ti permite sa calatoresti in conditii de luminozitate scazuta si sa fii vazut de catre ceilalti! Si mai mult, sa te vedem este important dar si sa te auzim, asa ca acest lucru este posibil datorita claxonului mecanic!

Lumini, reflectorizante certificate si claxon: totul pentru a-ti garanta siguranta ta!

Mareste vizibilitatea si lumineaza-ti drumul multumita luminii de fata cu LED super luminos de 2.1 W in plus fata de luminile de frana si spate. Am montat si reflectoare certificate E-MARK pe fata, lateral si spate pentru a-ti permite sa calatoresti in conditii de luminozitate scazuta si sa fii vazut de catre ceilalti! Si mai mult, sa te vedem este important dar si sa te auzim, asa ca acest lucru este posibil datorita claxonului mecanic!

Incarcarea trotinetei nu a fost nicicand mai usoara

Portul de incarcare are un design nou cu acces facil, pe podeaua trotinetei. Pentru Ninebot F25E ai nevoie de pana la 5 ore pentru o incarcare completa a bateriei de 275 Wh (7.65 Ah). Multumita BMS, bateria este protejata de supraincalzire, scurt circuit sau supraincarcare.

Sistem Smart de Management al Bateriei (Smart-BMS)

Sistemul prietenos cu mediul inconjurator de recuperare a energiei se asigura ca nu se risipeste niciun strop de putere in timp ce sistemul de management al bateriei (BMS) monitorizeaza indeaproape performantele bateriei.

Anvelope pneumatice si centru al gravitatiei jos: mixul perfect intre stabilitate si calatorie lina

Trotineta electrica Ninebot KickScooter F25E este conceputa pentru a-ti face deplasarile sigure si line. Anvelopele pneumatice (cu camera) nu numai ca imbunatatesc performanta trotinetei dar si absorb impacturile si permit utilizatorilor sa foloseasca trotineta chiar si pe drumuri neasfaltate. In plus, bateria montata in podeaua trotinetei face ca centrul de greutate sa fie mai jos si de aceea trotineta este mult mai stabila.

3 moduri de condus si 1 Walk mode: pe care il alegi?

Ecranul digital LED nu numai ca iti arata deodata nivelul bateriei, informatii despre viteza si conexiunea Bluetooth, dar iti permite si sa selectezi unul dintre cele 4 moduri de condus. Cu un dublu click pe butonul de pornire poti schimba instant intre:

– modul Eco pentru calatorii lungi

– modul Standard pentru viteza buna si autonomie echilibrata

– modul Sport pentru un stil de condus mai puternic

– modul Walk pentru plimbare pe langa trotineta.

Trotineta electrica Ninebot F25E powered by Segway
Varsta recomandata14+
Viteza maxima25 km/h
Greutate neta15.3 kg 
Autonomie maxima25 km 
Dimensiuni produsDeschisa: 114,3 × 48 × 116 cm
Pliata: 114,3 × 48 × 49,5 cm
Baterie275 Wh (7650 mAh)
Sistem Inteligent Management BaterieDa
Ecran informatiiEcran cu informatii complete
Afisaj LEDLED (Viteza, nivel baterie, moduri, intretinere, bluetooth)
FranaFrana electronica pe fata & regenerativa si frana cu disc pe spate
AmortizorNu
Reflectorizante E-MARK certificateDa
LuminiFrontal permanent (2.1W putere mare) si Stop Frana
Lumini ambientaleNu
Dimensiune anvelopaAnvelope pneumatice cu camera
Frontal:  10 inch
Spate:  10 inch
Unghi maxim la urcarePana la 10%
Greutate maxima admisa100 kg
Aplicatie monitorizareDa
BluetoothDa
Rezistenta la apaIPX5
Putere motor250W
Mecanism de plierePliere rapida si compacta
Sonerie (clopotel)Da, montat
Suport numar Da
Pilot automatNu, adaptare la reglementarea UE 17128
Moduri de utilizare3 moduri de utilizare (Eco, Standard, Sport)
Durata maxima a incarcarii5 ore
Greutate maxima suportata (Kg)100
Tip motorElectric
Putere motor250 W
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs