Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F30E, 300W, 25km/h, autonomie 30km, 16.9kg. max. 120kg

Bucura-te de libertatea de miscare cu F30E! Cauti un mijloc de deplasare inteligent si ecologic? Vrei sa eviti blocajele in trafic cand mergi la serviciu? Sau pur si simplu sa li te ataturi celor dragi cu un mijloc de deplasare eficient si sigur? Verifica specificatiile grozave ale trotinetei Ninebot KickScooter F30E si vei fi cucerit!

AA.00.0010.79
Pret:  

3 000,00 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F30E, 300W, 25km/h, autonomie 30km, 16.9kg. max. 120kg primesti 300 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 300 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 90,00 lei.

Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F30E, 300W, 25km/h, autonomie 30km, 16.9kg. max. 120kg

Descopera o varianta noua de transport personal!

Cu o autonomie de pana la 30 km, o viteza de pana la 25 km/h, anvelope pneumatice de 10 inch pentru o deplasare lina si tot echipamentul conceput pentru siguranta ta pe timpul calatoriei, trotineta electrica Ninebot F30E este tot ce ai nevoie!

Cu un cadru de aliaj otel-carbon mai dur si mai rezistent, trotineta electrica Ninebot F30E este conceputa pentru a fi durabila si a asigura o experienta a calatoriei mult mai stabila, fara griji in privinta obstacolelor sau a drumurilor mai dure. In plus, anvelopele pneumatice de 10 inch sunt concepute pentru a oferi o calatorie confortabila si lina, iar multumita stratului interior de silicon, riscul de perforare este mai mic.

Display LED

Trotineta electrica F30E este echipata cu un display LED colorat, astfel toate informatiile necesare sunt disponibile: viteza, nivelul bateriei, modul de condus si nu numai.

Sistem de pliere-depliere rapid

Pliaza si depliaza trotineta fara efort pentru a o folosi/depozita cand doresti. Design-ul prietenos si compact fac ca trotineta sa fie usor de utilizat. Multumita sistemului de pliere smart, poate fi pliata in doar doi pasi, cu o singura mana.

Conecteaza-te la aplicatia Segway-Ninebot

Aplicatia Segway-Ninebot pentru IOS si Android iti arata in permanenta starea trotinetei, cu informatiile necesare despre nivelul bateriei, modurile de calatorie, daca este nevoie de intretinere etc, astfel incat sa conduci trotineta fara griji!

Motor puternic de 300W care te duce oriunde iti doresti!

Deplasarea nu a fost nicicand mai usoara: multumita motorului de 300 W, trotineta Ninebot F30E este capabila sa urce pante cu pana la 15% inclinatie si sa te duca cu o viteza de maxim 25 km/h. Anunta prietenii si familia si vei ajunge la ei imediat!

Lumini, reflectorizante si claxon

Sporeste-ti vizibilitatea si lumineaza-ti drumul multumita LED fata cu luminozitate mare de 2.1 W, in plus fata de luminile de frana si cele din spate. Am montat de asemenea si reflectorizante certificate E-MARK pe fata, lateral si spate pentru ca tu sa poti conduce in conditii de luminoziatate redusa dar sa poti fi observat de ceilalti. Si bineinteles, a fi observat este la fel de important cu a fi auzit asa ca am ales si un claxon mecanic pentru tine!

Frana spate cu disc

Nu este nevoie sa alegi care frana se potriveste mai bine in fiecare situatie: ai un maner care controleaza doua frane independente si care iti ofera un control mai bun atunci cand trebuie sa te opresti. Frana electronica fata si frana cu disc spate nu numai ca iti vor oferi siguranta dar vor recupera energie atunci cand este folosita frana.

Sistem Smart de Management al Bateriei (Smart-BMS)

Sistemul de recuperare a energiei eco-friendly se asigura ca nu se risipeste energia, in timp ce sistemul Smart-BMS monitorizeaza constant perfomanta bateriei. Smart BMS va evita: supraincalzire, scurt circuit, supratensiune, supraincarcare si descarcare.

Incarcarea trotinetei nu a fost nicicand mai usoara

Noul port de incarcare este pozitionat pe podea astfel incat tot ce ai de facut este sa ataseszi cablul de incarcare la port si la priza de perete: e chiar atat de simplu! Trotineta Ninebot KickScooter F30E are nevoie de 6.5 ore pentru o incarcare completa a bateriei de 367 Wh (10.2 Ah) pe care o poti folosi apoi in calatorii de pana la 30 km. Multumita BMS, bateria este protejata de supraincalzire, scurt circuit sau supraincarcare.

Cadru structurat triunghiular

Cadrul cu tub dublu formeaza o forma triunghiulara care creeaza o structura puternica si stabila. Astfel trotineta electrica Ninebot F40E poate sustine pana la 120kg sarcina maxima.

3 moduri de condus si 1 Walk mode:

In functie de starea ta, distanta pe care doresti sa o parcurgi sau chiar dorinta de a te deplasa mai incet pentru a savura momentul, ai la dispozitie mai multe feluri de a calatori astfel incat sa raspunda nevoilor tale. Printr-un simplu dublu click butonul integrat in panoul de control poti schimba intre:

– modul Eco, (ECO) salveaza energie, viteza maxima este de 15 km/h pentru a prelungi viata bateriei.

– modul Standard (D) cu o viteza maxima de 25 km/h, te poti bucura de o clatorie lina.

– modul Sport (S) cu un cuplu mai mare, vei avea parte de un start mult mai puternic si viteza de pana la 25 km/h.

– modul Walk, cu viteza maxima de 5 km/h in care poti merge pe langa KickScooter-ul tau.

Trotineta electrica NINEBOT KickScooter F30E -specificatii tehnice:

Varsta recomandata14+
Viteza maxima25 km/h
Greutate neta16.9 kg 
Autonomie maxima30 km 
Dimensiuni produsDeschisa: 114,3 × 48 × 116 cm
Pliata: 114,3 × 48 × 49,5 cm
Baterie367 Wh (10200 mAh)
Sistem Inteligent Management BaterieDa
Ecran informatiiEcran cu informatii complete
Afisaj LEDLED (Viteza, nivel baterie, moduri, intretinere, bluetooth)
FranaFrana electronica pe fata & regenerativa si frana cu disc pe spate
AmortizorNu
Reflectorizante E-MARK certificateDa
LuminiFrontal permanent (2.1W putere mare) si Stop Frana
Lumini ambientaleNu
Dimensiune anvelopaAnvelope pneumatice cu strat interior de silicon
Frontal:  10 inch
Spate:  10 inch
Unghi maxim la urcarePana la 15%
Greutate maxima admisa120 kg
Aplicatie monitorizareDa
BluetoothDa
Rezistenta la apaIPX5
Putere motor300W
Mecanism de plierePliere rapida si compacta
Sonerie (clopotel)Da, montat
Suport numar Da
Pilot automatNu, adaptare la reglementarea UE 17128
Moduri de utilizare3 moduri de utilizare (Eco, Standard, Sport)
Durata maxima a incarcarii6.5 ore
Greutate maxima suportata (Kg)120
Tip motorElectric
Putere motor300 W
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs