Compresor multifunctional SKIL 3153 CA, 12V, fara acumulator

SKIL 3153 CA este un compresor de aer cu acumulator puternic, ideal pentru umflarea pneurilor autovehiculelor, pneurilor bicicletelor, mingilor de sport, plutelor şi saltelelor gonflabile.

VA1E3153CA
Pret:  

386,51 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Compresor multifunctional SKIL 3153 CA, 12V, fara acumulator primesti 38 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 38 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 11,40 lei.

Compresor multifunctional SKIL 3153 CA, 12V, fara acumulator

  • Două surse de energie: alimentare 12 V DC şi acumulator „20V Max”
  • Depozitare integrată şi comodă a accesoriilor
  • Lumină cu LED-uri pentru lucru confortabil în zone slab iluminate.

Compresor de aer de presiune înaltă şi volum mare

SKIL 3153 este un compresor de aer cu acumulator puternic, ideal pentru umflarea pneurilor autovehiculelor, pneurilor bicicletelor, mingilor de sport, plutelor şi saltelelor gonflabile. Scula prezintă funcţii de presiune înaltă şi de volum mare. Puteţi utiliza un acumulator „20V Max Energy Platform” sau unul de 12 VCC (putere adecvată pentru un autovehicul). Atunci când utilizaţi funcţia de presiune înaltă, pe afişajul LCD sunt indicate clar manometrul şi informaţiile referitoare la presiunea ţintă. Puteţi seta presiunea ţintă folosind butoanele. Scula se opreşte automat atunci când presiunea necesară este atinsă. Diferite sarcini de umflare necesită accesorii diferite. O caracteristică utilă a acestui compresor de aer cu acumulator este faptul să prezintă un spaţiu practic de depozitare integrat pentru diferite accesorii. Acest lucru asigură faptul că dispuneţi întotdeauna de accesoriul adecvat. SKIL 3153 CA este prevăzut cu un adaptor de valvă Presta, un ac pentru minge de sport şi un furtun de aer de volum mare. Acumulatorul nu este inclus.

Sistemul flexibil al acumulatorului cu tehnologii „Keep Cool™” şi „ActivCell™”

Această unealtă este o parte din SKIL „Energy Platform”: SISTEMUL flexibil pentru acumulatori. Cu acumulatorul „20V Max” (18 V) litiu-ion aveţi asigurată o flexibilitate optimă. Bateriile sunt concepute pentru a funcţiona şi sunt concepute astfel încât să se potrivească tuturor uneltelor „Energy Platform”, ceea ce înseamnă că o singură baterie le poate alimenta pe toate. Instrumentele „Energy Platform” sunt disponibile cu şi fără baterii, ceea ce vă oferă flexibilitatea de a adăuga mai multe instrumente în gama dvs. fără a fi obligat să cumpăraţi noi baterii şi încărcătoare. Acest acumulator conţine atât tehnologie „Keep Cool™”, cât şi „ActivCell™”. „Keep Cool™” răceşte celulele acumulatorului pentru a preveni supra-încălzirea acestora, ceea ce creşte durata de funcţionare cu până la 25% şi dublează durata de viaţă a acumulatorului! Tehnologia „ActivCell™” funcţionează pentru a optimiza utilizarea energiei, pentru a preveni supraîncălzirea şi pentru a maximiza performanţa acumulatorului.

Caracteristici:

  • Două surse de energie: alimentare 12 V DC şi acumulator „20V Max”
  • Depozitare integrată şi comodă a accesoriilor
  • Lumină cu LED-uri pentru lucru confortabil în zone slab iluminate
  • O parte din SKIL „Energy Platform”: SISTEMUL flexibil pentru acumulatori
  • Design compact pentru transport uşor
  • Oprire automată la atingerea presiunii necesare
  • Manometru digital LCD uşor lizibil pentru utilizare facilă
  • Compresor de aer cu presiune înaltă şi volum mare; ideal pentru umflarea pneurilor vehiculelor, pneurilor bicicletelor, mingilor de sport, bărcilor pneumatice şi saltelelor gonflabile
  • Tehnologia pentru acumulator „Keep Cool™” asigură un timp de funcţionare de 25% mai lung şi 2x mai multă durată de viaţă.

Date tehnice:

Numar modelVA1E3153CA
Tensiune12 V
Tensiune acumulator18 V (20 V Max")
EnergyPlatform
Volum de golire800 l/min
Volum de umplere800 l/min
Presiune maxima11 bar

Continutul pachetului:

  • Compresor de aer cu acumulator SKIL 3153
  • Adaptor de valvă Presta
  • Ac pentru minge de sport
  • Adaptor pentru clapetă de reţinere
  • Furtun de aer de volum mare
  • Manual de utilizare.

Nota:

Acest articol se livreaza fara acumulator (pachetul contine doar corpul produsului), facand parte din programul Skil Energy Platform 20 V Max. Se poate utiliza cu orice model de acumulator din aceasta platforma, fie ca il aveti de la o alta unealta Skil din acest program fie ca il achizitionati separat (vezi mai jos accesoriile compatibile).

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs