Generator invertor Konner & Sohnen KSB 21i S, silentios, 2 kW, 2.9CP, Benzina

Mărimea compactă și greutatea redusă a generatoarelor invertoare K&S Basic TM le fac ușor de utilizat și de depozitat. Datorită ușurinței de deplasare, domeniul de aplicare a acestor aparate este în mod considerabil lărgit și le face indispensabile pentru ieșirile în aer liber, în camping, la pescuit și în drumeții.

KSB 21 iS
Pret:  

1 799,00 lei

-600,00 lei

PRP: 2 399,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Generator invertor Konner & Sohnen KSB 21i S, silentios, 2 kW, 2.9CP, Benzina

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.

DIMENSIUNI COMPACTE

Mărimea compactă și greutatea redusă a generatoarelor invertoare K&S Basic TM le fac ușor de utilizat și de depozitat. Datorită ușurinței de deplasare, domeniul de aplicare a acestor aparate este în mod considerabil lărgit și le face indispensabile pentru ieșirile în aer liber, în camping, la pescuit și în drumeții.

MOTOR FIABIL

Motorul modern se distinge printr-o rezistență ridicată la uzură, o funcționare lungă și stabilă, respectă toate normele europene de calitate, în special EURO V.

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

Generatoarele K&S Basic sunt dotate cu alternatoare sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

PANOU DE COMMANDA ERGONOMIC SI PRACTIC

Panoul ergonomic și practic permite controlul lejer al tuturor funcțiilor generatoarelor și nu necesită aptitudini suplimentare. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.

ZGOMOT REDUS

Carcasa care oferă protecție contra zgomotului oferă un nivel minim de zgomot (59 dB Lpa 7m), o utilizare confortabilă și un transport practic.

SET DE ACCESORII

Include: o pâlnie, o șurubelniță, o cheie cu bujie.

Tensiune, V
230
Putere maximă, kW
2.0
Putere nominală, kW
1.8
Puterea motorului, cp
3.3
Frecvență, Hz
50
Curent (max), А
7.9
Ieşire DC, V/А
12V/5A
Modelul motorului
KSB 100i
Сapacitate cilindrică, cm3
79.7
Tipul motorului
Motor pe benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
Prize
2 x Schuko 230 V
Volum rezervor combustibil, l
4.0
Capacitate ulei, l
0.35
Mufă paralelă generator
+
Pornire motor
Manuală
Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB
62/87
Dimensiuni brute (L×l×h), mm
540х325х490
Greutate netă, kg
21
Greutate brută, kg
23
Clasa de protecție
IP23M
Bobinaj alternator
Cupru

***Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

Tip motorTermic
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs